До тези,които цъкат World of warcraft...
...искам да попитам как по-бързо ще усвоя WoW-като играя в Фън сървър,blizzlike или blizzlike-high сървър.Играя от днес в WoWscapeLegion или там не знам как се води те са 3 сървъра и тоя е blizzlike-high rate.Изпълнявам си куестчета...т'ва онова ...Та моля отговорете на въпроса ми и още нещо-към какво трябва да се стремя? Каква е крайната цел ? А... и последно да попитам дали съм сгрешил с Orc warrior ? : ) Благодаря предварително (bow)
WoW съветче
-
Cherry Lips
Re: WoW съветче
Най-добре ще разбереш уоу е като играеш на сървър подобен на оригиналния
ако играеш на High-rate ще си направиш героя 70 левел почти моментално но нито
ще знаеш как точно да го екипираш ,нито кой умения са най добpи за използване а High rate означава постоянно PvP,а това героя ти да е добре подготвен там е ключово.
ако играеш на High-rate ще си направиш героя 70 левел почти моментално но нито
ще знаеш как точно да го екипираш ,нито кой умения са най добpи за използване а High rate означава постоянно PvP,а това героя ти да е добре подготвен там е ключово.
Ми според мене ест че си е най-добре да си плескаш в такъв като оригиналния щото най-добре ше фанеш играта но проблема е дали ще имаш търпението примерно за 1 месец да го развиеш до 70 и след тва да кайем още полвин зада го екипираш.
Ако си у фън ще си праиш кефа е тва е
според мене ако не си в оригиналния фъна е най-добрия сълюшън
пп казах според мене не ме хранете
Ако си у фън ще си праиш кефа е тва е
според мене ако не си в оригиналния фъна е най-добрия сълюшън
пп казах според мене не ме хранете
Reaching aural nirvana...
- Гиро мекицата
Играй оригинален сървър
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Blizzlike е най-добрият вариант,но ако нямаш време играй high rate(на WoWScape high rate-а е доста по-blizzlike от повечето high rate-ове).И освен това,OMFG,не си прав-в High rate сървърите PvPто е в нормални количества-във fun-овете е много.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
В Близз лайк сървъри повечето кести работят (е но точно като на оригинала),но по важнто е на теб дали ти е приятно да цъкаш.А за героя си пробвай всякакъв билд и си прецени как на теб ти харесва да игреш.На такива сървъри поне можеш да играеш на билда който на теб ти харесва докато на Близзард требва да се съобразяваш с гилдията.
Това е според мен.
Приятна игра .
П.п. или както се казва GL and HF.
Това е според мен.
Приятна игра .
П.п. или както се казва GL and HF.
Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg