Издирва се RTS от около 2004 (може и по-рано, но има твърде добра графика, май е 3Д). Отличителни белези: в името се съдържа думата World, героите имат инвентар като диабло, че и с детайлно изображение, показващо как точно стои късата поличка на герионята ви например. Мащабът на единиците спрямо сградите е реален, при бой HP bar-ът на единиците намалява от двете страни, минавайки от зелено в червено. Картата май беше в долния десен ъгъл.
Ако пък кажете и къде мога да го намеря... е златни сте. Цунки, ваш Назул.
Lord of the dreams
16 Сеп 2006 11:50 Мнения: 884 Местоположение: In front of the computer
Заглавие: Re: Издирва се
Публикувано на: 17 Фев 2008 21:13
Знам,че името не съответства,но според мен е Dragonshard.Виж в Замунда,там я има.
Има две стратегии с хубава графика от 2004 и в никоя от тях няма World. Едната с sci-fi и няма герои, а другата се казва Spellforce и е смеска между RPG и RTS като си личи абсолютно всяка промяна в героя ти.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
NhazUl
Заглавие: Re: Издирва се
Публикувано на: 18 Фев 2008 15:23
Сентри, обичам те!!! Е, значи е Спелфорс, а човеко, дето я играеше, ми е смутолевил нещо друго...
БЛАГОДАРЯ! Благодаря и на теб, Никсъне, макар, че не е Драгоншард.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения