19 Юни 2003 17:19 Мнения: 106 Местоположение: In the middle of царевичака
В момента играе: Carom3D
Заглавие: Търся една игра...
Публикувано на: 16 Фев 2008 21:25
Търся една игра. Миналата година гледах представяне в "Геймъри шоу". Играта представляваше нещо от типа на Chicken Invaders - гледаш отгоре и стреляш. Помня че играеха двама в мултиплейър - единият беше с нещо като джип, а другия с хеликоптер. Графиката беше добра. Двамата обстрелваха различни обекти - танкове, кули и т.н. Имаше и ъпгрейди на оръжията. Може ли да ми кажете коя е тази игра?
Или поне бихте ли ми препоръчали някакви от този сорт, за двама човека.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Nike?
Заглавие: Re: Търся една игра...
Публикувано на: 16 Фев 2008 22:18
Пробвах я. Не е Tyrian, иначе онази беше с мултиплейър през интернет. Играта беше нова и графиката беше мн. добра.
Заглавие: Re: Търся една игра...
Публикувано на: 20 Фев 2008 13:14
Предложете някаква подобна Искам да има мулти по LAN или интернет... Chicken Invaders ми хареса ама демото бързо го превъртяхме, а на кракнатата не работи мултито.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения