уф прощавайте че пиша тука но причината ми е сериозна
еми май явно беше това-КРАЙ
колкото и да се опитвах да отлагам това че вече не мога да играя ИЗЦЯЛО тази игра, това беше-спирам да я играя поне да речем професионално поне за някъде около 3-4 месеца(то всичко ще свърши до тогава де но...) вече е ясно поне за тая идващата фифа 09 че няма да си я купувам, за другите години вече незнам, събирам си кинти за някъв свестен ПЦ и им турам отзаде на тия дето са против мене (то бая народ трябва да турам бе малеее) край вече ако седна скоро на компа ДАВАМ ВСИЧКИТЕ ПАРОЛИ ТАМ НА БУКМЕЙКЪРА И ДА СЕ ОПРАВЯ ДАНО ТОЙ ПРОСЪЩЕСТВУВА поне. На новите който сега започват да се захващат сериозно с тая професия искам да им кажа че трябва много да внимават и че всеки приятел изведнъж може да стане ВРАГ. пука ми за компютъра на който пиша в момента, да го налунзя отзаде на тоя от който зависеше това, идиот и селянин това мога да кажа за тази персона която по една или др причина се нарича мой брат
ще минавам чат пат ей така да ви видя тука поне ако имам някой и др френд и това е
@Марин-утре ако питат за мене им кажи там да си пише оня пич служебна АМА АКО МОЖЕ ИМ ТЕГЛИ И ЕДНА МАЙНА ОТ МЕНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТАМ И ИМ КАЖИ ЧЕ АЗ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМ НА ФИНАЛИТЕ В СОФИЯ СЪС СИГУРНОСТ И ДА ВНИМАВАТ КВО ПРАВЯТ ОК ?????
ПС-брато
брато незнам ама идея си нямаш не ти просто незнаеш колко ти стискам палци да стигнеш до финалите абе да дойдеш в кочината софия да ме видиш деба, аз сигурно ще съм вече в лудницата незнам абе ела тука и живи здрави да се видиме прави! Брато успех успех, като играеш знай че имаш още един 12 играч в отбора си-АЗ
бааааси кво става бееее
леле са смейте ама такива сълзи ме напират че не мога да се сдържа, искам да пожелая успех на всички да ви кажа винаги да сте приятели и винаги да играете ФЕЪРПЛЕЙ, навсякъде и в живота защото живота също е една игра (ЯВНО ОБАЧЕ НЯКОИ ХОРА ИГРАЯ С КОДОВЕ И МАЙКАТА ИМ ЩЕ ЕБА СКОРО АМА ЩЕ ГИ СБИЯ ЩЕ ИМ ЕБА ПИЧКАТА СКАПАНА НЕЩАСТНА ДЕЕБА)
Край
Искрено ваш, Феликс или Димитър Руменов Шарков един гаден идиот, който никой не зачита и всеки гледа да тъпче и който иска да се самоубие и да не трови хубавия живот навсякъде по света с присъствието си!