Програма за намиране на IP.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Програма за намиране на IP.
Taка, съжелявам че пускам тази тема тук, а не в специализирания форум, но въпросът е спешен и изкам колкото се може повече хора да видят темата бързо.
Става дума за следното. Една приятелка е подложена на тормоз от страна на непознат човек в интернет. По точно в сайта Vbox7.com. Въпросният непознат юзър се ебава и пуска клипчета с обиди по неен адрес. Естествено тя се оплаква на администраторите, които трият непристойните видеота, но това не може да продължава вечно.
Молбата ми е следната. Знаете ли начин да се разбере IP-to на даден потребител във форум или vbox7. Защото ние подозираме кой може да е и искаме да сравним IP-tata във Vbox-a и в един друг форум и така да разобличим наглеца. Ако някой може да помогне да пише тук моля!
Предварително ви благодаря!
Става дума за следното. Една приятелка е подложена на тормоз от страна на непознат човек в интернет. По точно в сайта Vbox7.com. Въпросният непознат юзър се ебава и пуска клипчета с обиди по неен адрес. Естествено тя се оплаква на администраторите, които трият непристойните видеота, но това не може да продължава вечно.
Молбата ми е следната. Знаете ли начин да се разбере IP-to на даден потребител във форум или vbox7. Защото ние подозираме кой може да е и искаме да сравним IP-tata във Vbox-a и в един друг форум и така да разобличим наглеца. Ако някой може да помогне да пише тук моля!
Предварително ви благодаря!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Re: Програма за намиране на IP.
Принципно такива функции имат само хората с администраторски/модераторски права :/ Не знам за програма.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Абе трее да има нещо. Преди време Zero-Blade беше докопал IP-то на Wile E.C. някак си 
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Ами нямам представа дали можеш ей така да разбереш ипто от твоя компютър ня юзър от вбокса, но можете да обясните на админите там и те да сравнят иптата за вас...

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Андрейчо, няма как, кажи на приятелката ти да се помоли на админа във вбокс да й каж ИПто, но ако е с динамично ип едва ли ще направите нещо...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Динамично, но може да се разбере кой е операторът и (ама не съм сигурен за това) градът/районът, в който се използва.sagara-kun написа:Андрейчо, няма как, кажи на приятелката ти да се помоли на админа във вбокс да й каж ИПто, но ако е с динамично ип едва ли ще направите нещо...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Pzy написа:Динамично, но може да се разбере кой е операторът и (ама не съм сигурен за това) градът/районът, в който се използва.
И това не е сигурно, мен примерно ме показва в Пловдив, а не Враца.
p.s. isp-то също ми е грешно.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- fastsamorai
Еми така трябва ти програма за да намериш IP ето използвай тази sniffer тя мился,че се използва и от администраторите и мисля,че трябва да ти помогне,но казвам,че не съм запознат много с тез неща.А после след като го сравните ако искате да видите и от къде е използваите NeoTrace Professional 3.25.А ако му имате skype изпрати му нещо и после start>run>cmd>netstat -b Това, е което можете да наприте дано съм ви помогнал.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
- Liberty
- Обратна връзка:
Ако я имаш тази програма Sniffer, дай ми линка от където си я свалил защото в датата има много разновидности и не знам точно кое да сваля.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- fastsamorai
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
- Wile E. C.
fastsamorai написа:Еми така трябва ти програма за да намериш IP ето използвай тази sniffer
Това са пълни глупости. Как точно ще снифнеш трафика на уеб-сървър който не е в твоята мрежа?
Пробвай XSS 
-
scorpi.ftw
Аltеr Ego написа:Пробвай XSS
Да знаеш ,успяла е със Cross-site scripting да направи нещо...
Единствения начин е да се свържеш с администратор да ти каже ip адреса
Сега се сетих още нещо ,намираш WEB snifffer ,тя го праща на човека от вбокс ( този който прави тия гадости ) и като влезне ,ще имаш Ip адреса му
Други начини просто няма
Това имах предвид.Сега се сетих още нещо ,намираш WEB snifffer ,тя го праща на човека от вбокс ( този който прави тия гадости ) и като влезне ,ще имаш Ip адреса му
- Liberty
- Обратна връзка:
scorpi.ftw написа:Да знаеш ,успяла е със Cross-site scripting да направи нещо...
Единствения начин е да се свържеш с администратор да ти каже ip адреса
Сега се сетих още нещо ,намираш WEB snifffer ,тя го праща на човека от вбокс ( този който прави тия гадости ) и като влезне ,ще имаш Ip адреса му
Други начини просто няма
Какво имаш предвид под "праща го"? Смисъл то е програма така ли. И ти какво му пращаш линк ли?
Ghost reporting!
Ghost reporting!