3D модели
-
Dark-Dragon
Re: Изпробване на нова прорама за 3D рендеринг (Стр. 23)
Xayzer
Каква е разликата между Скеч-ъп и другата програма, която спомена ?
Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията.
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Със Скетчъп правя самите моделите. С Bryce 6 ги рендерирам (рендерирането е процес, при който се взима един модел, хвърля му се светлина, ефекти, сянки и т.н. за да излгежда по-реалистичен и резултата за записва като картинка.)darky` написа:Xayzer

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Dark-Dragon
Добре мерси за отговора. Аз на Скеч-ъп имам съвсем малко неща: буфер, дезърт ийгъл без текстури и незавършен напълно(спусака му ме имзъчи и го оставих) и сграда с футуристичен дизайн, която спретнах днеска и мисля че получи добре. ако те интересува ще ти покажа нещата, пък ако искаш може да ми помогнеш с пистолета 
aka Arcatraz
aka Arcatraz
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Да, няма проблем, ще помогнем с каквото можемdarky` написа:Добре мерси за отговора. Аз на Скеч-ъп имам съвсем малко неща: буфер, дезърт ийгъл без текстури и незавършен напълно(спусака му ме имзъчи и го оставих) и сграда с футуристичен дизайн, която спретнах днеска и мисля че получи добре. ако те интересува ще ти покажа нещата, пък ако искаш може да ми помогнеш с пистолета
Файловете можеш да ги качиш в 3D Warehouse-a (отвори модела, който искаш да качиш, кликни "File- 3d warehouse-share model") и да ми дадеш линковете след това, или направо да ми пратиш моделите като attachment по е-мейл на xayzer@gmail.com

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Моите са същите като на Пръча само че са пистолети единствено.
Use Google Sucker

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Xayzer, няма ли да се появи някой модел на 'Ентърпрайз' в скоро време :mrgreen:
п.п. сетих се че си фен на сериала, не че те предизвиквам да направиш или нещо подобно
п.п. сетих се че си фен на сериала, не че те предизвиквам да направиш или нещо подобно
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Хехе, това беше едно от първите неща, които исках да моделирам, много добра асоциация си направилsagara-kun написа:Xayzer, няма ли да се появи някой модел на 'Ентърпрайз' в скоро време :mrgreen:![]()
Можеш да го видиш тук:
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... revstart=0

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Може би си спомняте, че наскоро пичовете от TerminatorFiles.com (Най-голямия фен сайт за филмите по Терминатора) ми пратиха е-мейл, в който изказаха желание да включат моя модел в техния сайт и да му отделят една страница. Аз с най-голямо удоволствие се съгласих и подготвих нужния материал. Сега, страницата (всъщност са 2) вече е готова и с голяма гордост ви я представям:
Интродукция от сайта:
http://www.terminatorfiles.com/news/200 ... 2-14-a.htm
Самата страница, съдържаща изображения, видео клип и информация за модела и неговото създаване:
http://www.terminatorfiles.com/media/fa ... 3d_001.htm
Ето какво пишат авторите от сайта:
Can you pass the SketchUp Terminator?
Does anybody know what a Google Bot is? Its a program that searches your site for content for indexing within Google. Eeurhm... but this is another kind of robot we are talking about. The online community said it was not possible, but 3D modelling and Terminator fan Xayzer proved them wrong!
TerminatorFiles is proud to present you the newest FanProject, this time a 3D model made for the architectional Google SketchUp program. This FanProject shows you how much can be done by anyone with a lot of devotion to create something new with a progam that, at least within the community, is concidered to have a lot of limitations. Or in better words... Google SketchUp was originally made for architectional 3D models only. But appearently this does not stop fans seeking out to deliver some awesome goodies, like Xayzer has. This is soooo cool!
Интродукция от сайта:
http://www.terminatorfiles.com/news/200 ... 2-14-a.htm
Самата страница, съдържаща изображения, видео клип и информация за модела и неговото създаване:
http://www.terminatorfiles.com/media/fa ... 3d_001.htm
Ето какво пишат авторите от сайта:
Can you pass the SketchUp Terminator?
Does anybody know what a Google Bot is? Its a program that searches your site for content for indexing within Google. Eeurhm... but this is another kind of robot we are talking about. The online community said it was not possible, but 3D modelling and Terminator fan Xayzer proved them wrong!
TerminatorFiles is proud to present you the newest FanProject, this time a 3D model made for the architectional Google SketchUp program. This FanProject shows you how much can be done by anyone with a lot of devotion to create something new with a progam that, at least within the community, is concidered to have a lot of limitations. Or in better words... Google SketchUp was originally made for architectional 3D models only. But appearently this does not stop fans seeking out to deliver some awesome goodies, like Xayzer has. This is soooo cool!

27B-6
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Страница за моя модел в сайта TerminatorFiles.com (Стр. 24)
Поздравления, шефе! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Благодарско!The Chameleon написа:Поздравления, шефе!

27B-6
-
Dark-Dragon
Е човеко честито за статията. повече няма да казвам щото едва ли ще кажа нещо, което да не е казано преди. също така да те питам: искам да направя модел на космическия кораб Дедалъс от СГА. имаш ли някакви подходящи снимки на този кораб за да мога да ги ползвам като справка докато го правя ?
nz kak se pishe na angliiski imeto na koraba za tova ne moga da si namerq sam
nz kak se pishe na angliiski imeto na koraba za tova ne moga da si namerq sam
aka Arcatraz
aka Arcatraz
Браво Xayzer за писмото
Use Google Sucker

-
Xayzer
- Обратна връзка:
На английски кораба се нарича Daedalus. Ето няколко снимки, но и ти се разтърси из гугъл, може да намериш по-хубави:darky` написа:...
http://www.cstse.es/wp-content/uploads/ ... 24x768.jpg
http://www.battleclinic.com/docks/files ... 2977d4.jpg
http://www.sg-soc.com/Images/Daedalus_in_orbit.jpg
http://specialunit.unreal.fr/images/models/daedalus4.jp
Късмет с начинанието!
БлагодаряSephiroth написа:Браво Xayzer за писмото

27B-6
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Сега започнах да работя на s ketchup (:)) и първите ми модели са малко бозави-едно UZI един завод и един жилищен блок.Не съм ги завършил,но като мога ще дам шотове.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Дай да им хвърлим едно око, Bobakin 

27B-6
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Офис сграда:

Завод:

UZI пистолет:

Адски нубарски са-не знам как да изглаждам ръбове и да оформям извити форми.Видяло се е,че ще търся туториали.

Завод:

UZI пистолет:

Адски нубарски са-не знам как да изглаждам ръбове и да оформям извити форми.Видяло се е,че ще търся туториали.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Xayzer
- Обратна връзка:

27B-6
Re: 3D модели
Банкнотата ти ли си я правил ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Текстурата на банкнотата си е от истинска стотачка (няма да я рисувам на ръка яWolfman` написа:Банкнотата ти ли си я правил

27B-6
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Мислех че по-добро от терминатора и влака няма - е, грешал съм
Бравос, шефе
btw, какво стана с писмото дето ти пратиха преди два месеца ?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.