Leach написа:Хубава тема. Напомни ми за един разказ - "И си построи крива къща" (And He Built a Crooked House)
Разказа е много добър

А като стана дума за тесаракти, имаше 2 или 3 филма, подобни на SAW, само че действието се развиваше в такъв куб...
Leach написа:Хубава тема. Напомни ми за един разказ - "И си построи крива къща" (And He Built a Crooked House)
Xayzer написа:От друга страна пътуването назад във времето е невъзможно. Виждате ли тази Точка след "невъзможно"? Това е Точката с най-главно Т, което сте виждали.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
zip0 написа:Пътуването във времето е невъзможно - както сега, така и след 10 000 години.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Xayzer написа:А аз искам да ги попитам тея учени, защо си губят времето с глупости, а не вземат да направят най-накрая летящи коли и метод за телепортиране. 21-ви век сме вече бе колеги, засрамете се.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
darky` написа:Такам, до сега само четях форума но след като видях тая тема реших да се регна да кажа мнение. А то е че преди да се проведе подобен експеримент би трябвало да има някакъв вид световно гласуване, за да се види колко хора са съгласни и колко не. Защото това е доста опасно и кой знае какво може да стане ако се прецака нещо.
OnePageLife написа:Пътуване във времето... Напълно възможно е. Даже наскоро прегледах една статия точно за това. Там бяха дали един много интересен пример за забавяне на времето, както каза Морт. Става въпрос, че когато свръх бърз предмет (под свръх бърз разбирайте скоростта на светлината) преминава през даден участък от време-пространството, времето за него тече по-бавно (изминава повече пространство за по-кратко време). Тоест време-пространството има способност да се свива и разширява. Ето и примера: пилот на совалка излита от Земята и започва да се движи със скорост равна на тази на скоростта на светлината в продължение на 10 години. За пилота в совалката са изминали 10 нормални години, докато за хората на земята са изминали доста повече. Следователно, когато пилотът се завърне на земята, той ще е с години по-млад от някой, който има същата рожденна дата като него.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq