И к'во ще си кажем за тоя алкохол... ми алкохолен е!
Иначе вие сте се оляли с тия снимки. Кой ви знае как се облизвате само докато ги гледате!
Аз лично не съм голям поддръжник на алкохолите. Разбира се това не пречи да си пия отвреме навреме, ако ми се прииска. А по празници няма как да не се ударят от няколко чашки до неразумни количества.
Първо: Истина е, че бирата не е тежък алкохол. В UK на въпроса "Колко годишен трябва да си за да ти продадат бира", хората отговарят масово "11 години"! В България реалността е друга. Аз съм сериозен поддръжник на бирата и пия всякаква. Нямам някакви изисквания, важното е да има бира. Разбира се при дадено право на избор си имам фаворити в лицето на Хайнекен, Бекс, Старопрамен и Стела Артоа. И не ми опявайте, че са били внос, повечето се произвеждат и в БГ.
Второ: Виното е другата истина. Напитка с история и дори привкус на романтика. В зависимост от ситуацията или ястието пием и червено, и бяло. Често се случва да излизам с няколко приятелки и редовния ни номер е да си поръчваме бутилка след бутилка Търговище Траминер. А съм забелязал, че хора извън сплотената ни компания лесно се навиват. Също така съм голям фен на "Кагор". Незнам колко от вас знаят какво представлява. Това е червено десертно вино. Много силно и с мек, кадифен вкус на шоколад и череши. Вкъщи държа една бутилка, която вече е на 17 години.
И други чисти алкохоли пия, но само в случай, че горните два фаворита отсъстват. Ракията е много уважавана в моето меню, наред с вносната водка, мартинито, рома, текилата и
абсента. Последния, естествен или синтетичен, ще ви отвърти главата.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.