14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Re: Триене на файл
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:50
Пробвай с File Shredder В датата има няколко версии, изтегли си която искаш, би трябвало да ти свърши работа
Пръч
Публикувано на: 08 Фев 2008 15:03
Значи първо преименовай стария на нещо друго - едно _ в края върши работа.
После пействаш новия, след това restart на PCто за да се зареди новия файл при следващото стартиране.
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 08 Фев 2008 15:38
Пробвай да стартираш Уин-а в Safety Mode (F8 при стартирането на системата) и да изтриеш файла. Ако не става, Boot-ни системата от системния диска на операционната система - единя от изборите е зареждане на ДОС команден режим - влез в него и пробвай да изтриеш файла (ако знаеш как да се оправиш с Дос команди). Идеята е, че при стартирането на операционната система, някой процес "хваща" файла и не иска да го пусне. Затова ОС-а трябва да се зареди от друго място с други настойки. (Ако това е случая, няма да можеш да изпълниш съвета на Пръч)
Ако не е това проблема...не знам...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
carevicata
Публикувано на: 08 Фев 2008 21:34
значи ако искаш да го изтриеш зареди Уина в Safe mode оттам отиваш на файла и му даваш Properties...Требва да има един таб Security и с отметките да придобиеш файла, т.е. да можеш да го преместиш или да го изтриеш и да махнеш забраната...ако имаш проблеми пиши...
___________________________________ Hi!
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Триене на файл (проблемът разрешен)
Публикувано на: 10 Фев 2008 23:43
Което ми напомня че и аз имам един проблем за който мислех да пусна тема, но хайде ще пиша тук. Значи преди време имах глупостта да си инсталирам една игра от дисковете на списанието. И сега не ще да се изтрие. Всмисъл изобщо не ще. Няма ънинсталатор, нищо. И с delete не става, не мога и да местя файловете в друга папка нищо. И като тръгна да ги трия ми пише че не съм системен администратор, а аз съм!!!!!!! Та можете ли да ми помогнете?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения