Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? )

Нещата от живота
Публикувай отговор

Колко пички сте свалили?

1
9
11%
2
7
9%
3
2
2%
3-5
8
10%
5-10
10
12%
10-20
2
2%
20+
2
2%
Кръгла НУЛА
19
23%
Пички не знам, ама пичове...
8
10%
Пички не знам, ама пичове... ( момиче съм )
4
5%
Папката ми "babes" има ххх .jpg-а и още толкова .avi-та
10
12%

Общо гласове: 81

Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? )

Мнение от wannabe »

Existence написа:Мдаа, не е нужно за 6-7 часа да свършиш веднъж, ето ТОВА вече ще бъде мъчение.
Е така става ама ако кити има предвид за дълго време да свършиш няколко пъти не виждам кво пречи тва да стане и с някое момиче което го виждаш за пръв път
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

2D написа:Стига бе, това е непосилно по всички закони на биологията, да държиш 7 часа. :lol: Ако някой го може значи е бахти джедая... :mrgreen:
Не джедай, не джедай... ;р
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Jorix написа:Е така става ама ако кити има предвид за дълго време да свършиш няколко пъти не виждам кво пречи тва да стане и с някое момиче което го виждаш за пръв път
Правилно. Въпроса опира до stamina, т.е. издържливост, не до това какво й харесва на момичето, тоест... В единия случай правиш любов, в другия - секс ;) Момичето може да се грижи само за себе си - то ще си намери как да му е приятно ;)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Не знам за теб ама на мен ми е по-яко да прявя секс с човека, когото обичам и мисля, че сега ми е около пет пъти по-яко от колкото в началото.
Така, че не можеш да ме обедиш,че на момичето ще му е по-хубаво с теб, ако те вижда за пръв път, защото не можеш да знаеш какво харесва. Всеки човек си има различни сексуални фантазии и предпочитания.
Ако теб те одволетворява да ръчкаш кое да е там момиче, без дори да я познаваш, то за момичето със сигурност ще е по-добре поне да сте се запознали.
Пп Всеки предпочита да прави любов пред това да е само секс..просто е по-яко..;р
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Но не подценявайте и секса м/у хора, които сa 'сексуално' идентични. Случва се рядко, но удоволствието е...безумно.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Existence

Мнение от Existence »

kitty написа:Не знам за теб ама на мен ми е по-яко да прявя секс с човека, когото обичам и мисля, че сега ми е около пет пъти по-яко от колкото в началото.
Така, че не можеш да ме обедиш,че на момичето ще му е по-хубаво с теб, ако те вижда за пръв път, защото не можеш да знаеш какво харесва. Всеки човек си има различни сексуални фантазии и предпочитания.
Ако теб те одволетворява да ръчкаш кое да е там момиче, без дори да я познаваш, то за момичето със сигурност ще е по-добре поне да сте се запознали.
Пп Всеки предпочита да прави любов пред това да е само секс..просто е по-яко..;р
Сигурен съм, че говориш от името на цялата женска популация тук, като казваш, че предпочитат да правят секс с някого, който познават. После да няма мрънкане "що ни слагате под общ знаменател", вие сами се натиквате под него ;)

Това, в което се опитвам да те "убедя" е, че има разлика между просто секса и правенето на любов с половинката. Защо трябва едното да е по-добро от другото? И защо да не може една жена да си направи кефа с някого, който не познава?

А това, за което ти говориш, се нарича Опит. Нещо като психологията е, да познаеш извратените фантазии на момичето с което спиш само от един поглед, или от държанието й. Не е безумно трудно и не е непостижимо. Такива хора просто са рядкост и не се случват на всеки ;)

Между другото съвсем не обичам да "ръчкам" просто "за да има" и не съм преминавал през фазата "загорял съм за ЙЕБАНЕ, ма съм пъпчасал пубер без приятелка", за щастие. Нито притискам приятелките си, само щото аз искам.

П.п. Just ръчкане си има своите радости :lol: Нали се сещаш - новите изживявания носят нови усещания, пък мистериозното винаги е привличало хората ^^
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Абе пробвай да си с някого две години и ще видиш колко як секс ще се получи, пък после ми ги разправяи тея за тръпката от новото и за това, че можеш да разбереш сексуалните фантазии на момичето с един поглед.
Пп А и не говоря от името на всички жени, аз просто изразявам мнението си..Дори смятам, че повечето предпочитат само секс, но не и аз.Мисля, че съм надраснала детинщините с "тръпката" да си прецакаш приятеля и да спиш за по една нощ с различни..;р
Existence

Мнение от Existence »

kitty написа:Абе пробвай да си с някого две години и ще видиш колко як секс ще се получи, пък после ми ги разправяи тея за тръпката от новото и за това че можеш да разбереш сексуалните фантазии на момичето с един поглед.
Пп А и не говоря от името на всички жени аз просто изразявам мнението си..Дори смятам, че повечето предпочитат само секс, но не и аз.Мисля, че съм надраснала детинщините с тръпката да си прецакаш приятеля и да спиш за по една нощ с различни.
Че ако имаш приятел/приятелка защо ти е да спиш с някого за една нощ? Никой не говори да изневеряваш и да се правиш на глупак. Пък аз съм забелязал, че единствените хора, който използват термини като "надраснал детинщините" и "държиш се като дете" са именно дечковците, които нямат търпение да порастнат, наблюдават възрастните и имитират.
Не намеквам нищо, не ме разбирай погрешно ;)

Интересно, че ми даваш този пример, защото с приятелката ми имаме почти две години зад гърба си и като че нямаме намерение да се разделяме скоро :) Секса си е върховен и става все по-добър, ама това е ясната част.
Моето мнение си остава, че същото удоволствие може да се изпита и с непознато момиче, дори да е само заради тръпката, че не си бил досега с нея (няма нужда да споменавам, че за тая цел я и харесваш) и заради интереса какво би било.
Може пък да е разочарование :lol: Но с всичко е така, дори любимия ти десерт.

И не говоря само за момче-сваля-момиче, тъй като хора и идеали всякакви, спокойно може да се каже, че и едно момиче може да прекара жестоко със случаен тип.
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

kitty написа:Мисля, че съм надраснала детинщините с "тръпката" да си прецакаш приятеля и да спиш за по една нощ с различни..;р
Еми кат си ги надраснала толко фани се ожени за приятеля ти да те чука оща дълги години.Аз лично не си падам по дългите връзки..На 18 години съм и смятам че тва са години в които е важно разнообразието.Има време живот и здраве и аз ще намеря любовта ма смятам тва да стане към 30.А и съм убеден че ти не си на повече от 21-22 не знам що се правиш на толкова зряла.Ако си по възрастна тогава извинявай
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Еми кат си ги надраснала толко фани се ожени за приятеля ти да те чука оща дълги години.Аз лично не си падам по дългите връзки..На 18 години съм и смятам че тва са години в които е важно разнообразието.Има време живот и здраве и аз ще намеря любовта ма смятам тва да стане към 30.А и съм убеден че ти не си на повече от 21-22 не знам що се правиш на толкова зряла.Ако си по възрастна тогава извинявай.
Ами чесно казно нямам нищо против да ме чука цял живот, като ми е яко с него..
Пък за теб не знам, не ти казвам да създаваш семейство, просто колкото повече време са заедно давама души, достигат до това да си правят максимално яко докато правят секс..
ПпСамо да не станеш на 34 без да разбереш и вече косата ти да е оредяла на темето, да ти се заформя шкембе и да живееш още с майка си...хихии ..;>
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Hoho, kakva interesna diskusiika ste si zaformili...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Existence

Мнение от Existence »

Sinistra написа:Hoho, kakva interesna diskusiika ste si zaformili...
Всъщност приключи :)

Ако имаш мнение, обаче - давай :lol:
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Екс, брутален си :)))
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Добре де, къде е кефа да чукаш обществен кенеф (АКА курва)?!?
Само аз ли не ги 'аресвам тия нечовеци :shock: Само аз ли харесвам свестни момичета @_@
Около мене - курволяк до крак ама нещо не ме впечатляват?
Все едно са ми дървета - еднакви и се клатят некфи...
:o Или имаш, или немаш.
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Existence написа: Всъщност приключи :)

Ако имаш мнение, обаче - давай :lol:
Не бе, щот' забих коя е kitty. ;D
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
amora
Обратна връзка:

Мнение от amora »

А ти коя беше? :twisted:
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Не бе, щот' забих коя е kitty. ;D
Много ми е интересно коя съм според теб, като дори не ме познаваш...;>
Disturbed

Мнение от Disturbed »

kitty написа:Много ми е интересно коя съм според теб, като дори не ме познаваш...;>
На Княза трите дупки? :Р Сгряхме вече :Р
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

amora написа:А ти коя беше? :twisted:
Оно тва е Пешо бре, не го ли видиш на аватаро
джумерки
Публикувай отговор