Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 18:50
Радва 8/10.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 18:56
Добре, добре... 9тка от мене 
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 19:03
Тц.Ника не ме кефи, фен съм на Анджелина Джоли,(доколкото е всеки мъж  ) но не ми се струва подходяща тема за профил.Аватара също не радва.Барчетата също не ме кефят,но мисълта си я бива. 5/10
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 19:36
Много хора в продължение на години носиха името и аватарите, нищо ново ... 4/10
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 20:08
Хам супер просто. Няма да казвам повече. EDIT: Кефи ли та ся, а? П.С. Сорка, спи ми се, тъмно е и не нацелвам клавишите. Малко не мога да се изразявам толкова късно...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 23:26
Соул, никът и подписът идват от едно място и това, че е твое собствено творчество значи повече от каквото и друго да кажа. Аватарът, обаче, не ми харесва. Не виждам да има и нещо общо с другите неща, което води до съветът ми да го смениш. Просто не си отива с иначе страхотните други елементи.
ПП Към Sinistra - ако не ти пука за мнението на другите защо ми отговаряш въобще? Не че отговорът ти ще промени нещо, то това си е моето мнение.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 06 Фев 2008 16:08
Хубав ник и подписа ми харесва.Аватара,обаче,като че ли не си подхожда. 7/10
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
Devil™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 06 Фев 2008 16:11
Харесва ми профила ти - добре си обвързал трите компонента - получаваш 9/10
___________________________________ Определено си стува
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 06 Фев 2008 20:08
Не е зле, но не е и добре. Като цяло, незапомнящ се и с нищо неизпъкващ профил.
И погледни подписа си - забравил си едно "р".
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 07 Фев 2008 16:20
Абе,казвали са ти и преди,че ника е изтъркан,но теб явно си те кефи.(: Аватара можеше да е и по-добър,а диалога в подписа ми се вижда малко несвързан.  5/10
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 07 Фев 2008 18:25
Ти май си нямаш друга работа освен да пишеш в тая тема а? Иначе новия аватар съква 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 13:53
Кажи откъде ти е цитата в подписа, мисля, че ми звучи познато...
Иначе, 10/10, ти си знаеш...
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 13:59
8/10 готин аватар кефи ме. напамня на magic the gathering 
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 15:10
Никога не съм харесвал наруто - 5
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 15:24
Ins0mniac написа: Никога не съм харесвал наруто - 5 Това си е твой проблем.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 18:25
Ник - дааа бе (0/10) Аватар - Е даже старите форумни пушки не мразя повече от Наруто. (-7/10) Подпис имаш ли, че не видЕх?
Ае средно така -5/10.
Мойто профилче е изровено от боклука, ама ме мързи да го правя хубаво. ойто ми сложи оценка повече от -10/10, не е добре. :р
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 18:34
0/0
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 18:38
Asdrubael написа: 0/0 Неопределено значи. Иначе не обичам лигави орки/гоблини, ама си е хубаво. Никът ти ми напомня на братовчеда на Ханибал.
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 08 Фев 2008 20:46
NhazUl написа: Неопределено значи.
Иначе не обичам лигави орки/гоблини, ама си е хубаво. Никът ти ми напомня на братовчеда на Ханибал. Да не си изгубил нишката вече... Тва е демончо...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|