Иначе и мен ме влекат обичайните,смятам за излишно да ги пиша,щото много ми се спи
Сериалите които си заслужават
Re: Сериалите които си заслужават
Наскоро ме грабна Смешно отделение(Scrubs) по фокс.Сериалчето си е бая смешничко,отделете му един час
пък и дават 2 епизода един след друг,как да не устоиш. Ето и линк за 1 сезон http://zamunda.net/details.php?id=39885 tam ] там ще намерите и инфо
Иначе и мен ме влекат обичайните,смятам за излишно да ги пиша,щото много ми се спи
ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
А нулевият епизод какво представлява? Мейкинг?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Till.Lindemann
имаше такава тема
все пак
Женени с деца
Алф
Семейство Симпсън
Саут Парк
Луда Надпревара(кво стана с тоя филм)
Бягство от затвора
Приятели
Джоуи
все пак
Женени с деца
Алф
Семейство Симпсън
Саут Парк
Луда Надпревара(кво стана с тоя филм)
Бягство от затвора
Приятели
Джоуи
Минало, бъдеще и настояще, или казано друго яче - припомняне след дълга пауза на интересните моменти досега плюс тези, които се случват в момента и мъничко от бъдещето на сериала. Струва си.AlShu написа:А нулевият епизод какво представлява? Мейкинг?
Първият вече излезе, на мен ми хареса повече и от финала на трети сезон.
-
----------
Никой не спомена...
Dark Angel

IMDB
Резюме: Група от генно-подобрени деца избягват от лабораторен проект. Години по-късно се разкрива живота на Макс (Джесика Алба), една от избягалите, която сега работи за куриерска служба в след-апокалиптична Америка.
Dark Angel - Season 1 (part 1)
Dark Angel - Season 1 (part 2)
Dark Angel - Season 2 (part 1)
Dark Angel - Season 2 (part 2)
Имам само два любими сериала и единия от тях е Dark Angel...
П.П. Който е на нетуъркс може да потърси епизодите във фрий сървърите, там ги има всичките.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Dark Angel

IMDB
Резюме: Група от генно-подобрени деца избягват от лабораторен проект. Години по-късно се разкрива живота на Макс (Джесика Алба), една от избягалите, която сега работи за куриерска служба в след-апокалиптична Америка.
Dark Angel - Season 1 (part 1)
Dark Angel - Season 1 (part 2)
Dark Angel - Season 2 (part 1)
Dark Angel - Season 2 (part 2)
Имам само два любими сериала и единия от тях е Dark Angel...
П.П. Който е на нетуъркс може да потърси епизодите във фрий сървърите, там ги има всичките.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Ти вземи изгледай Family Guy, после говори ;-рKamelot написа:Според мен си заслужава Саут Парк!
За мен с ръка на сърцето мога да кажа - кат' Battlestar Galactica друго не съм гледал. Friends е култ, също. IT Crowd някой беше споменал - тъй кърти казанчето на тоалетната. И докат' сме на въна британски шитове - по БНТ дават/даваха една убер комедийка за няк'во семейство, дека беше голям купон
И, разбира се, предстоящият Star Wars сериал
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не е мейкинг, а на кратко казват какво е станало досега. Аз не го гледах, щото помня горе-долу.AlShu написа:А нулевият епизод какво представлява? Мейкинг?
Досега не ми се беше случвало да се зарибявам по някой сериал,но напоследък все се случва да хващам "Адвокатите от Бостън" и сега си го следя редовно.
Сериалът върви по FoxLife от 11 до 12 и от 20 до 21.
Линк
Лошото е,че няма почти никакъв сийд.
Сериалът върви по FoxLife от 11 до 12 и от 20 до 21.
Линк
Лошото е,че няма почти никакъв сийд.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Till Lindemann написа:имаше такава тема
все пак
!!!Женени с деца!!!
Алф
!!Семейство Симпсън!!
Саут Парк
!!!Бягство от затвора!!!
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Явно съм го пропуснал, че от доста време го чакам ама и не съм го търсил де. Дано е як новия сезон и най-накрая да се разбере всичко, че по-неясен сериал от този не знамzip0 написа:Честито на гледащите ЛОСТ - излезе 1ви епизод от новия сезон
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Истини се говорят тука!ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: "Туин Пийкс",
правен от г-н Дейвид Линч, М. Фрост, и т.н. разбирачи; и озвучен с музики на сеньор Анджело Бадаламенти.
Ще хвърля в допълнение анимето Texhnolyze, чието възприемане ме открехна за истинния характер на изкуството.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
За Лост - абе то е хубаво, че вече освен флеш-бек, ползват и флеш-форуърд, ама викам да го ползват по-умерено, за да не го хваща човек морска б...пардон, хроно болест...
(Това беше референция към "Ресторант на края на вселената"...пиша го за тези, които не са чели "Пътеводителя" на Дългълс Адамс.)
Поне 1-ви епизод беше много интензивен, объркващ и заливащ зрителя с информация.
Точно както си го харесват феновете на сериала.
Мерси за информацията за 0-левия епизод, сега знам че не ми се налага да го тегля.
(Това беше референция към "Ресторант на края на вселената"...пиша го за тези, които не са чели "Пътеводителя" на Дългълс Адамс.)
Поне 1-ви епизод беше много интензивен, объркващ и заливащ зрителя с информация.
Точно както си го харесват феновете на сериала.
Мерси за информацията за 0-левия епизод, сега знам че не ми се налага да го тегля.
- Riven
- Обратна връзка:
На скоро започнах да гледам едно сериалче. По-скоро е документално но наистина си заслужава. Нарича се Mythbusters ("Разбивачи на митове")

За какво се разказва, ами чрез силата на науката пичовете доказват известни твърдения (Примерно при дъжд е по-добре да бягаш или да ходиш нормално? Може ли и колко време отнема да се намери игла в купа сено? Може ли да се издигне потънал кораб с топки за пинг-понг? И т.н. все забавни неща.) Препоръчвам го много има го в арена но няма субтитри така че ще се наложи сравнителни познания по английски език. 6 сезона за момента кеф

За какво се разказва, ами чрез силата на науката пичовете доказват известни твърдения (Примерно при дъжд е по-добре да бягаш или да ходиш нормално? Може ли и колко време отнема да се намери игла в купа сено? Може ли да се издигне потънал кораб с топки за пинг-понг? И т.н. все забавни неща.) Препоръчвам го много има го в арена но няма субтитри така че ще се наложи сравнителни познания по английски език. 6 сезона за момента кеф
Леле...ама ти чак сега ли го зацепи този сериал?
Въртят го по Дискавъри от поне 4 години.
Че и маса плагиати се навъдиха (примерно Брейниак) от тогава.
Методите на Джейми и Адам не са много научни, понякога са си само за шоуто...обаче това не го прави по-малко култово!
Спецялно "ходенето под дъжда", "експлоадиращия сутиен" и "вертикалната стрелба с пшука", не са им от най-добрите попадения...защото поначало интерпретацията им на самите митове беше грешна...
Примерно за "ходенето под дъжда" в зависимост от самия дъжд има оптимално скорост с която човек, ще се намокри най-малко...по-бавно или по-бързо движение би мокрило повече...Но това не го отбелязаха в нито една от ревизиите мита през годините.
Въртят го по Дискавъри от поне 4 години.
Че и маса плагиати се навъдиха (примерно Брейниак) от тогава.
Методите на Джейми и Адам не са много научни, понякога са си само за шоуто...обаче това не го прави по-малко култово!
Спецялно "ходенето под дъжда", "експлоадиращия сутиен" и "вертикалната стрелба с пшука", не са им от най-добрите попадения...защото поначало интерпретацията им на самите митове беше грешна...
Примерно за "ходенето под дъжда" в зависимост от самия дъжд има оптимално скорост с която човек, ще се намокри най-малко...по-бавно или по-бързо движение би мокрило повече...Но това не го отбелязаха в нито една от ревизиите мита през годините.
- Riven
- Обратна връзка:
Лелеее ама не го зацепих чак сега. Въй колко странно. Това че съм гледал някои серии през годините не значи нищо. Просто не съм гледал всичко. После това че ти си го гледал не значи че всички са го гледали, което и целта на тази тема (не да се правим на велики какво сме гледали!).AlShu написа:Леле...ама ти чак сега ли го зацепи този сериал?
П.П. За другото просто давах няколко примера за които се сетих по сериите всеки ще си реши кое е правилно и доказано за него
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Хайде аз да понапиша някое редче
Rome
http://imdb.com/title/tt0384766/
Може би най-великият сериал на историческа тематика, 22 епизода в 2 сезона. Не е голям, но всеки епизод си заслужава.
How I met your mother
Супер комедийка.
Surface
http://imdb.com/title/tt0452718/
Лошото е, че е само един сезон, но сриалчето е голяма зарибявка. Става дума за откриването на нов вид океански същества.
The IT Crowd
http://imdb.com/title/tt0487831/
Няам нужада от коментар
The Big Bang Theory
http://imdb.com/title/tt0898266/
Отново става дума за 2ма нърдове физици + мацка. от създателтие на двама мъже и половина
Rome
http://imdb.com/title/tt0384766/
Може би най-великият сериал на историческа тематика, 22 епизода в 2 сезона. Не е голям, но всеки епизод си заслужава.
How I met your mother
Супер комедийка.
Surface
http://imdb.com/title/tt0452718/
Лошото е, че е само един сезон, но сриалчето е голяма зарибявка. Става дума за откриването на нов вид океански същества.
The IT Crowd
http://imdb.com/title/tt0487831/
Няам нужада от коментар
The Big Bang Theory
http://imdb.com/title/tt0898266/
Отново става дума за 2ма нърдове физици + мацка. от създателтие на двама мъже и половина
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ривен, съжалявам че го казвам, но и аз не познавам човек който да не го е гледал
Не се обиждай, но ентусиазма ти просто изглежда смешен отстрани (надявам се да ме разбираш, спомни си рекламата със Спрайта и присмиването) 
А относно самите тях - действително са много спорни на моменти ... Много голям фен съм, но на моменти си вярват повече отколкото трябва. Като онзи мит за Робин Худ и разцепената стрела - как по-дяволите успяха да докажат че е невъзможно, при положение че показват кадри от филм от 32-ра където се вижда как го правят ? Не съм филмов спец, но през 30те специалните ефекти не са били в апогея си. После се усетиха че става с бамбукови стрели, но е трябвало да им нафлуудят форумите за да им светне крушката ... То и като цяло те отнасят доста онлайн критика , те редовно се бъзикат и в предаването на тая тема .
А относно самите тях - действително са много спорни на моменти ... Много голям фен съм, но на моменти си вярват повече отколкото трябва. Като онзи мит за Робин Худ и разцепената стрела - как по-дяволите успяха да докажат че е невъзможно, при положение че показват кадри от филм от 32-ра където се вижда как го правят ? Не съм филмов спец, но през 30те специалните ефекти не са били в апогея си. После се усетиха че става с бамбукови стрели, но е трябвало да им нафлуудят форумите за да им светне крушката ... То и като цяло те отнасят доста онлайн критика , те редовно се бъзикат и в предаването на тая тема .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Devil™
- Обратна връзка:
Еми за мен номер 1 ще са - Приятели , Ало Ало , Алф , ЛОСТ , 2 мъже и половина.Ест има още много сериали които ме кефят, но като че ли тези 5 са ми най любими