Еми аз чакам Дъмбълдор да се включи че да се получи що-годе сериозна игра (той с тоя аватар....) Хамелеона го гледам си джитка я Рун, я Диабло 2ката...абе мани обърквация голема Аре наистина кажете час и сървър и да се разберем
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Това ми е праисторическия аватар и ник. Ако можех да ги сменя ... Иначе аз се включвам след 10-ти. 8-ми ми е последния изпит. Само да го взема ще пия 3 дни и 3 нощи баси.
Dumbaldor написа:Това ми е праисторическия аватар и ник. Ако можех да ги сменя ... Иначе аз се включвам след 10-ти. 8-ми ми е последния изпит. Само да го взема ще пия 3 дни и 3 нощи баси.
Хммм не съм сигурен, че Hammers of Fate ( 1-вия EXP ) е standalone. За 2-рия обаче съм 100% сигурен че Е. Може да се инсталира без оригинала и 1-вия EXP.
Чуковете на съдбата не са standalone. Казвам го от личен опит Иначе за втория експанжън не е нужен оригинала, макар че в мулти можеш да играеш само с джуджетата и орките
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Картата ти е супер !!! Днес не мислех да играя Heroes 3, но явно ще поцъкам малко на твоята карта. Проблема при мен е, че толкова съм играл Heroes 3, че знам абсолютно всяка карта наизуст. Търся из нета обаче не всички в нета ми харесват и така ... Ако други имат карти за показване, тук е мястото.
тази карта има много куестове и разни таина далаверки за откриване а под земята е наи яката далавера ама е мн трудна за зимане. Направил съм всяка раса да почва с по 2 героя магиосник и боец по мои избор това са едни от наи добрите герои и да си развиеш кото искаш от тях, че понякога е мн тъпо като те пусне с тъп герои и няма хубав да купуване и те е яд така че тука няма ядове наи добрите герои безплатно хаха
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Картата си я бива. Врътнах я на Normal с Dungeon, без никакъв проблем ( това да не те притеснява, аз съм абсолютно про на Heroes ). Иначе куестовете не съм ги разгледал. Предпочитам да мачкам армии и герои. Това, че почваш с 2 героя е хубаво, обаче според мен ще е по-добре да дадеш избор на играча с кои герои да почне. Плюс това в таверната ми се падна Gelu. Ако бях с елфи щях да мажа всичко наред. Такива герои като Gelu и Dracon, трябва да не се падат току тъй. Примерно може да ги запечаташ зад някъкви дракони и чак след като убиеш драконите да може да ги освободиш. Обаче недей да ги пускаш на 1-ви левел и без артефакти, тъй като ти вече щом успееш да стигнеш до тях значи си направил що годе добър герой и ще се двоумиш дали да избереш Gelu на 1-ви левел или твоя герой дето си го правил 1 час и е на 15-20 левел. Помисли върху тези неща. Иначе читава карта се прави доста трудно и според мен ти си се справил чудесно.
Ако някой друг има карта на Heroes нека да ми я прати или да даде линк към нея. С удоволствие ще я тествам и ще изкажа мнение по въпроса. Ако желае дори мога да му дам някой и друг съвет.
Хъм това с желию неми се беше случвало по принцип съм дал дефаутния избор на герои както е при сички други карти но да ти се падне желю с рампарт е много малак шанса но в подземието съм скрил наи мощният герои но трябва да занеш че още пъвия ден се пази от 40 ъпгреидвани титана които се увеличават всяка седмица също така картата е направена лесно да може да се игаре на импосибъл особено ако сте отбор и си помагате аз съм я правил преди 5 6 години и сега реших да си я припомня минах я на хард за 2 дена дори освободих наи мощния герои в подземията него няма кои да го спре
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Търся кампаниите от Хироус5 и Хироус5 Хамърс ъф Фейт, да се играят под Трайбс ъф дъ Ийст, някой дали има идея къде може да ги има?
p.s. не ми препоръчвайте тези от homm.com, те не тръгват!