Brain написа:Актив, пропусна това за е-мАйла.
Почвам да се убеждавам, че достъпа до РС трябва да бъде забранен на 50-60 процента от населението.
Този процент определено не изключва теб ако си се надявал
Brain написа:Актив, пропусна това за е-мАйла.
Почвам да се убеждавам, че достъпа до РС трябва да бъде забранен на 50-60 процента от населението.
Спамландия написа:От едно ИП (компютър) само веднаш ли може да се гласува или всеки ден?
Едно ип (компютър) има право само на една точка за 1месец.
Спамландия написа:Забранява се!
1- Забранено е използването на proxy сървари! Ако сте с модем не го рестартирайте.
2- Забранено е изпозването на сайтове докарващи трафик чрез роботи.
3- Връзки, който са били неактивни повече от 24ч. се изтриват автоматично от системата.
3- Хората, който са опитали да хитруват с горе споменатите средства ще бъдат Банати от администраторите.
Спамландия написа:Разрешено е!
1- Да спамите по форумите и в Mirc да изпращате vbs скриптове в скайпа.
2- Също така може да сложите връзката в подписа си по форумите.
Duke написа:Единствените, които ще спчелят в случая, са авторите на сайта. Дори да дадат тези награди, което ме съмнява достатъчно ще са балъците, които са кликали по рекламите.
Наистина, погледнахте ли сайта?! Аматьорско сайтче с малко кодинг и дизайн, за сметка на много реклами и неграмотни текстове. Никаква информация за хората, които стоят зад него. Просто едно неграмотно: "напиши си името и адреса на който да ти пратим наградата".
Честно, не мога да повярвам, че някои хора могат да са толкова зле. :/
П.П: XaXeRa, това се отнася и за теб.

Dante написа:БАХТИ олигофренията само дето наспамих няколко форума и изядох бана в замунда

admin написа:Моля не се занимавайте с глупости. Prize.zzl.org се опитва да изкара пари, като показва реклами чрез Google AdSense, което за българските условия не е много доходно. Просто БГ-рекламодателите в Гугъл са малко и плащат още по-малко за клик. Знам го от опит.
Снощи баннах 2-ма човека за оспамване на форума и за пращане на десетки лични съобщения с тези линкове. Ако се наложи, ще банна още.
I'm a lean,mean banning machine!
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Brain написа:
Теб още повече, ДеБил.
Явно не осъзнаваш пуберската си наивност и кретенизъм. Жалко.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:Аз викам да баннем автора на темата, к'во ше кажете
AcTivE написа:Аз викам да наебем автора на темата, к'во ше кажете