Автор |
Съобщение |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 03 Фев 2008 23:05
Профилът ти изглежда набързо скалъпен от някоя 12 годишна емовка. Първо - егати безвкусния ник, не носи никакво усещане за принадлежност и идентификация на човек с него, после някакъв странен тип, който са го снимали докато пикае, и накрая стихче, дето са му пообъркали римата. Плюс това леко безсмислено. Можех да не оплюя всичко ако имаше някаква връзка между тези неща, ама цъ, няма.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 03 Фев 2008 23:10
Sentry написа: някакъв странен тип, който са го снимали докато пикае АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХХААХАХАХ
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 11:43
Целта не е да те кефи теб или Сентри, или Ледник, а да имитира успешно самоличността ми с една картинка, име и "подпис".
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 12:12
Ноктурно, дали ще доживея да те видя със различен профил? Демек - хумористичен, с розов аватар на цветя и изчанчен подпис? Mай никога, но не губя надежда, братле...  Nevertheless, cool and memorializing profile. 10/10
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 13:21
Колко по-добре ти стоеше предишния профил (:
Въприки това, този също хваща окото, винаги си имал хубави профили.
9/10
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 13:23
"No comment" 9ka 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 13:44
Абе момче-много ти е горзен аватара-не знам как да го обясня;/ а иначе като цяло мога да ти дам 8 
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 14:06
'бе култов си. 8ца
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 19:56
Sentry написа: Профилът ти изглежда набързо скалъпен от някоя 12 годишна емовка. Първо - егати безвкусния ник, не носи никакво усещане за принадлежност и идентификация на човек с него, после някакъв странен тип, който са го снимали докато пикае, и накрая стихче, дето са му пообъркали римата. Плюс това леко безсмислено. Можех да не оплюя всичко ако имаше някаква връзка между тези неща, ама цъ, няма. Sinistra е ляв на италиански, сложила съм го, защото в християнството "ляв" винаги се разбира като "лош" (пример с лявата ръка - ръката на Дявола ^_^). Пичът не пикае, ми просто е щракнат отгоре, освен това е красив, аз го обича и си го сложило, 'щото снимката е яка. :Р Със "стихчето" най-сгафи. Не се търси рима, това е текст на Джим Морисън. :ДДД Връзка помежду си нямат и не търся такава, има връзка с настроенията ми. Обяснението си завършвам с това ^^: Nocturno написа: Целта не е да те кефи теб или Сентри, или Ледник, а да имитира успешно самоличността ми с една картинка, име и "подпис". Он: Одине, този път си го уцелил. (: 10/10.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 21:42
pic 2/10 signiture 9/10 ... max обективно 
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 21:50
Кардинале, профила ти винаги ми е харесвал, но ти рядко вече посещаваш форума, а това е жалко  Е, 6 години не са малко, но все пак... /он Профила ти няма да го оценя - просто няма оценка за него. Има това ретро хироус излъчване и мен ме кефи на макс 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 22:05
Аltаir написа: Кардинале, профила ти винаги ми е харесвал, но ти рядко вече посещаваш форума, а това е жалко  Е, 6 години не са малко, но все пак... /он Профила ти няма да го оценя - просто няма оценка за него. Има това ретро хироус излъчване и мен ме кефи на макс  Субективно ме караш да те оценя с 10/10,  а обективно с 9,5/10... картинката на аватара ти е рисунка, а аз имам много голяма слабост към рисунъците и т.н. ... междудругото чувал ли си за един луд хирург художник - Борис Валехо се казва??? 
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 22:07
9/10
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 22:15
Kardinala написа: Субективно ме караш да те оценя с 10/10,  а обективно с 9,5/10... картинката на аватара ти е рисунка, а аз имам много голяма слабост към рисунъците и т.н. ... междудругото чувал ли си за един луд хирург художник - Борис Валехо се казва???  Ами не, мойта картинка си я направих с фотошопа - на фон от The Two Thrones замених принца с Алтаир (и без тва са братовчеди  ) и се получи доста добре. Иначе и аз се интересувам от подобни рисунки, но Валехо не съм го чувал. Ако може да ми дадеш малко инфо плс Гиро, от мен получаваш (<)3 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 22:16
8/10 Утре може да изям парче кашкавал в твоя чест.
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 22:25
уф, явно съм или много тъп или много пиян сега в 22:22ч, ама още не моа да разбера как да поствам рисунки и снимки тука,,, съжалявам... в това pic.bg ми излизат някакви реклами на тъпи лап топи и прочие и въобще не моа да рабера как да кача снимка или картинка??? като рабера обещавам да ти покажа... 
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 04 Фев 2008 22:29
ок, мерси  Пробвай в imagehosting или някой друг сайт, все някъде трябва да стане Не ме коментирайте 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 13:33
Ма какво се раздумвате бе :Д на тебе ще ти дам 9ка като цяло щото сега ме мързи да коментирам всичко 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 14:20
Give the man a stick.Will you? 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 05 Фев 2008 15:14
Абе-ти си нямаш друга работа а? 
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|