Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение
Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение
Профилът ти изглежда набързо скалъпен от някоя 12 годишна емовка. Първо - егати безвкусния ник, не носи никакво усещане за принадлежност и идентификация на човек с него, после някакъв странен тип, който са го снимали докато пикае, и накрая стихче, дето са му пообъркали римата. Плюс това леко безсмислено. Можех да не оплюя всичко ако имаше някаква връзка между тези неща, ама цъ, няма.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sentry написа:някакъв странен тип, който са го снимали докато пикае
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХХААХАХАХ
Целта не е да те кефи теб или Сентри, или Ледник, а да имитира успешно самоличността ми с една картинка, име и "подпис".
Ноктурно, дали ще доживея да те видя със различен профил? Демек - хумористичен, с розов аватар на цветя и изчанчен подпис? Mай никога, но не губя надежда, братле... 
Nevertheless, cool and memorializing profile. 10/10
Nevertheless, cool and memorializing profile. 10/10
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Колко по-добре ти стоеше предишния профил (:
Въприки това, този също хваща окото, винаги си имал хубави профили.
9/10
Въприки това, този също хваща окото, винаги си имал хубави профили.
9/10
.
"No comment" 9ka 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Абе момче-много ти е горзен аватара-не знам как да го обясня;/ а иначе като цяло мога да ти дам 8 

'бе култов си.
8ца
8ца
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Sentry написа:Профилът ти изглежда набързо скалъпен от някоя 12 годишна емовка. Първо - егати безвкусния ник, не носи никакво усещане за принадлежност и идентификация на човек с него, после някакъв странен тип, който са го снимали докато пикае, и накрая стихче, дето са му пообъркали римата. Плюс това леко безсмислено. Можех да не оплюя всичко ако имаше някаква връзка между тези неща, ама цъ, няма.
Sinistra е ляв на италиански, сложила съм го, защото в християнството "ляв" винаги се разбира като "лош" (пример с лявата ръка - ръката на Дявола ^_^). Пичът не пикае, ми просто е щракнат отгоре, освен това е красив, аз го обича и си го сложило, 'щото снимката е яка. :Р Със "стихчето" най-сгафи. Не се търси рима, това е текст на Джим Морисън. :ДДД Връзка помежду си нямат и не търся такава, има връзка с настроенията ми. Обяснението си завършвам с това ^^:
Nocturno написа:Целта не е да те кефи теб или Сентри, или Ледник, а да имитира успешно самоличността ми с една картинка, име и "подпис".
Он: Одине, този път си го уцелил. (: 10/10.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- Kardinala
- В момента играе: шах
- Обратна връзка:
pic 2/10
signiture 9/10 ... max обективно
signiture 9/10 ... max обективно
жената е гладно, децата и той
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Кардинале, профила ти винаги ми е харесвал, но ти рядко вече посещаваш форума, а това е жалко
Е, 6 години не са малко, но все пак...
/он Профила ти няма да го оценя - просто няма оценка за него. Има това ретро хироус излъчване и мен ме кефи на макс
/он Профила ти няма да го оценя - просто няма оценка за него. Има това ретро хироус излъчване и мен ме кефи на макс
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Kardinala
- Обратна връзка:
Аltаir написа:Кардинале, профила ти винаги ми е харесвал, но ти рядко вече посещаваш форума, а това е жалкоЕ, 6 години не са малко, но все пак...
Субективно ме караш да те оценя с 10/10,
- Гиро мекицата
- R@Z0R
- Обратна връзка:
Kardinala написа:
Субективно ме караш да те оценя с 10/10,а обективно с 9,5/10... картинката на аватара ти е рисунка, а аз имам много голяма слабост към рисунъците и т.н. ... междудругото чувал ли си за един луд хирург художник - Борис Валехо се казва???
Ами не, мойта картинка си я направих с фотошопа - на фон от The Two Thrones замених принца с Алтаир (и без тва са братовчеди
Гиро, от мен получаваш (<)3
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- Гиро мекицата
8/10
Утре може да изям парче кашкавал в твоя чест.
Утре може да изям парче кашкавал в твоя чест.
- Kardinala
- Обратна връзка:
уф, явно съм или много тъп или много пиян сега в 22:22ч, ама още не моа да разбера как да поствам рисунки и снимки тука,,, съжалявам... в това pic.bg ми излизат някакви реклами на тъпи лап топи и прочие и въобще не моа да рабера как да кача снимка или картинка??? като рабера обещавам да ти покажа... 
- R@Z0R
- Обратна връзка:
ок, мерси
Пробвай в imagehosting или някой друг сайт, все някъде трябва да стане
Не ме коментирайте
Не ме коментирайте
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Ма какво се раздумвате бе :Д на тебе ще ти дам 9ка като цяло щото сега ме мързи да коментирам всичко 

Give the man a stick.Will you? 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman