/offtopicVermic написа:*снимка на Ленин*
ТОВА Е БОГЪТ!!!
Не бе, защо точно Ленин бе, ънгх
//offtopic
Последното жабче е най-яко. :О
/offtopicVermic написа:*снимка на Ленин*
ТОВА Е БОГЪТ!!!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

В поста ти няма абсолютно нищо важно.Sеbastian написа: П.П. Ако искаш да разбереш къде важното в поста ми, пиши ми по icq.
Типично мислене за комунист. Всъщност, почти нищо на този свят не може да бъде натикано само в едната от двете предварително установени и пределно опростени категории "Добро" и "Зло". Нюансите са във всичко и навсякъде. Все повече се убеждавам в това, когато се опитвам да търся възможно най-правилната позиция по даден въпрос. Никога не е просто "Да" или "Не", поне в повечето случаи.Sеbastian написа:Ако трябва да ползвам цветове, то твоето мнение най-добре би се характеризирало със "сиво". Ем така, ем онака. Да, ама не. Нищо на тоя свят не е и по двата начина.
Indeed :/Tsim написа:Audiofly,
това е много красиво, но е подправено като актьор на премиера на филм.
Във всичките му постове на тази страница няма абсолютно нищо важно и истински смислено. Ако трябва да съм честен, дори не виждам ясна позиция от негова страна, камо ли някаква аргументативна част.Sentry написа:В поста ти няма абсолютно нищо важно.