Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: търся една игра!!!
Публикувано на: 31 Яну 2008 18:30

Преди около 2 години играх една игра която е FPS.Със сигурност знам че е чешка но не и помня името.Играта почва като група войници тръгват през 1 гора и стигат до нещо като база а в началото още минават през 1 мост.После в играта карат нещо като бъгита и има много стрелба с различни оръжия включително снайпери.Като цяло пак е в бъдещето!

Дайте някакви идеи!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: търся една игра!!!
Публикувано на: 31 Яну 2008 19:48

Кажи, че освен снайпери има и картечници и базуки и ще опишеш половината fps-и излизали някога.
http://www.gamespot.com/games.html?type ... ortdir=asc
Гледай игри излезли най-късно 2006та в жанра sci-fi FPS, иначе не мога да ти помогна, просто това чуденце, което описа, е идентично с около 80% от игрите от този жанр.

Профил

Публикувано на: 31 Яну 2008 20:01

ivan68 написа:
Преди около 2 години играх една игра която е FPS.Със сигурност знам че е чешка но не и помня името.Играта почва като група войници тръгват през 1 гора и стигат до нещо като база а в началото още минават през 1 мост.После в играта карат нещо като бъгита и има много стрелба с различни оръжия включително снайпери.Като цяло пак е в бъдещето!

Дайте някакви идеи!!!

е да ама колко от тях са чешки?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2008 22:06

Проклетия Пейнкилър е чешки, ама не се връзва с нищо от описанията ти. Като ти трябва нещо чешко - намери си го. Ти защо си мислиш, че всички ще ти знаят кой разработчик от коя страна е? От къде, по дяволите, са валве? Ами 3Д релмс? Като ти трябва чешки - търси си. Дадох ти указание как да стане, ама не, ти не щеш. Всеки е станал прекалено мързелив за да си търси сам нещата. Сякаш аз съм длъжен да ти ровя из гуугъл за да ти търся игрите.
По дяволите, ако не бях ти отговорил аз сигурно темата щеше да потъне след 20 часа на трета страница в този форум без нито един отговор.

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2008 00:21

Hidden & Dangerous, Operation Flashpoint, Vietcong - чешки игрици, но без сай фи в тях. Я си припомни пак какво точно знаеш ама със сигурност за геймката.

Профил WWW

Публикувано на: 01 Фев 2008 15:04

Shady написа:
Hidden & Dangerous, Operation Flashpoint, Vietcong - чешки игрици, но без сай фи в тях. Я си припомни пак какво точно знаеш ама със сигурност за геймката.

благодаря на всички които се отзоваха!!!Играта е Advanced Battlegrounds The Future of Combat.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com