Kate Lover написа:В неделя даваха първа част от пълнометражния филм, който се явява прелюдия към същинския сериал. Много ще се накефя, ако пуснат и сериала, освен филма
Ако имат успехи 2те части, нищо чудно да пуснат и сериала. Само дано не му сложат бг дублаж
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ето няколко аниме сериала, които си заслужават да се гледат, дори от хора, които не са фенове: (Писал съм само неща, които предполагам, че биха се харесали на по-широк кръг от хора.Примерно пропускам някои прекалено изродски или прекалено наивно/сладникави работи от списъка ми с любими анимета.)
801 T.T.S. Airbats, Afro Samurai, Ayashi No Ceres, Bastard !!, Betterman, Black Blood Brothers, Black Lagoon, Blue Submarine №6, Bounty Dog S1, Cat Soup, City Hunter, Cowboy Bebop, Darker Than Black, El Hazard OVA1/OVA2/Alternative World, Exel Saga, Flame Of Recca, FLCL, Freedom, Full Metal Panic, Full Metal Panic Fumoffu, Full Metal Panic The Second Raid, Gankutsuou, Gantz, Ghost Hunt, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2, Golden Boy, Gundam Seed, Gundam Seed Stargazer, Gun X Sword, Highlander: Vengence, Hundred Stories, Irresponsible Captain Taylor TV/OVA, Inuyasha, Karas, Labyrinth Of Flames, Macross Zero, Macross Frontier, Mahou Tsukai Tai OAV, MAR, Magical Shopping Arcade Abenobashi, Midori No Hibi, Monster, Planetes, Project Blue Chikyuu SOS, Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Scrapped Princess, Scryed, Shingu, Slayers, Slayers Next, Slayers Try, Soultaker, Submarine 707R, Tenchi Muyo OVA 1-3, Tenchi Muyo GXP, Tengen Toppa Gurren-Lagann, The Big O, Vandread, Welcome To The NHK, Yakitate Japan, Zone Of The Enders, Zone Of The Enders: Dolores I
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Malcolm in the middle, South Park, Family Guy, American Dad, Friends, The Simpsons, Married with children, Boston Legal, How I met your mother, House M.D., и доста други ...
Като цяло гледам доста сериали, най-вече ситкомове ...
Между другото - търся епизоди на Happy Days, ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен
napster написа:Любимият ми сериал е "Кръцни/Срежи" . Други които гледам и ми харесват много са "House M.D." , "Joey" , "F.R.I.E.N.D.S." , "Ало-Ало" , "Женени с Деца" , "Джерико" , "Изгубени" , "Бягство от Затвора" , "Малкълн" и т.н подобни сериалчета . Сега почвам да гледам "Поверително от кухнята" , който междо другото не е лош сериал
моля, не ме съдете твърде строго, че се преповтарям. Аз отдавна бродя на тази супер територия и тази тема съм я срещал неколкократно; в което нема нищо лошо. --------------
Ще се преповторя, че за мен сериалът на сериалите е: "Туин Пийкс", правен от г-н Дейвид Линч, М. Фрост, и т.н. разбирачи; и озвучен с музики на сеньор Анджело Бадаламенти.
Простете, но не стърпях просто.
------------------ Вижте сега.
Не отричам десетките други свежарски сериали. Просто, аз неам нерви да следя дълго каквото и да било, а и дори дръпнати наведнъж вс. серии, те пак искат прекалено ДЪЪЪЪЪЛГО време взиране.
-----------
Имах четиримца от постинга да нахваля за великолепния им вкус, но немам как да ги видя в момента, сори; но и по-добре, щото да не сея сепарация.
slim_k написа:Malcolm in the middle, South Park, Family Guy, American Dad, Friends, The Simpsons, Married with children, Boston Legal, How I met your mother, House M.D., и доста други ...
Като цяло гледам доста сериали, най-вече ситкомове ...
Между другото - търся епизоди на Happy Days, ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен
А аз търся от къде да сваля епизодите на Американския баща, нещо против да ми метнеш линк тук/на ЛС? Мерси.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
AlShu написа:Ето няколко аниме сериала, които си заслужават да се гледат, дори от хора, които не са фенове: (Писал съм само неща, които предполагам, че биха се харесали на по-широк кръг от хора.Примерно пропускам някои прекалено изродски или прекалено наивно/сладникави работи от списъка ми с любими анимета.)
801 T.T.S. Airbats, Afro Samurai, Ayashi No Ceres, Bastard !!, Betterman, Black Blood Brothers, Black Lagoon, Blue Submarine №6, Bounty Dog S1, Cat Soup, City Hunter, Cowboy Bebop, Darker Than Black, El Hazard OVA1/OVA2/Alternative World, Exel Saga, Flame Of Recca, FLCL, Freedom, Full Metal Panic, Full Metal Panic Fumoffu, Full Metal Panic The Second Raid, Gankutsuou, Gantz, Ghost Hunt, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2, Golden Boy, Gundam Seed, Gundam Seed Stargazer, Gun X Sword, Highlander: Vengence, Hundred Stories, Irresponsible Captain Taylor TV/OVA, Inuyasha, Karas, Labyrinth Of Flames, Macross Zero, Macross Frontier, Mahou Tsukai Tai OAV, MAR, Magical Shopping Arcade Abenobashi, Midori No Hibi, Monster, Planetes, Project Blue Chikyuu SOS, Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Scrapped Princess, Scryed, Shingu, Slayers, Slayers Next, Slayers Try, Soultaker, Submarine 707R, Tenchi Muyo OVA 1-3, Tenchi Muyo GXP, Tengen Toppa Gurren-Lagann, The Big O, Vandread, Welcome To The NHK, Yakitate Japan, Zone Of The Enders, Zone Of The Enders: Dolores I
Ами в сравнение всъщност аз гледам адски малко неща...някои хора гледат по 90% от всичко излязло на фенсъб...аз едва ли докарвам 5-8%... Тук в този форум повечето аниме фенове сигурно са гледали в пъти по-голям обем от мен...което не ми пречи да се държа нагло и да се изказвам по всяка аниме тема, само защото съм фен от по-одавна...
Апропо забравих да дабавя Umisho (еротична училищна комедия със спортен привкус - авторът на заглавието ги прави все такива - истроии с най-мързеливите и кръшкащи спортисти, които може да съществуват . За справка - мангата InuNekoJump) и да обясня, че Macross Frontier всъщност още не е тръгнало...излезе само първи епизод, и той беше супер, но всъщност сериалът трябва да тръгне редовно през февруари. Имам доверие в този Macross защото не е правен от хората, които правиха Macross и Macross 7, а от компанията правила Macross Zero.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Малък ъпдейт: ---------------------------- Ало-Ало Само баламите бачкат Фолти тауърс Хаус Лост (:)) Двама мъже и половина Регенезис Джерико Стар трек Земя:последен сблъсък Профайлър кобра 11 Малкълм Спасете ме Андомеда Щети Коджак Убийство по сценарии Лекс Беглецът ------------------------------------ Не съм ги подреждал,карам ги както се сетя.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Тази година се очаква започването на новия сезон (7-ми). Потърквам доволно ръце в очакването му Има пуснат и трейлър - потърсете го заслужава си (има го по тракерите и най-вероятно и в You Tube)
Какво може да се каже огромна доза сексапил с Пита Уилсън. Определено трябва да се види сериала. Има и филм със същото име, но е с различни актьори, различна идея и на мен лично не ми хареса (скучен, муден, бавен, тъп даже...)
Абсолютната класика. Филм за всички които обичат адвокатските филми, горещите сцени между Мак и Раб, екшън елементите и мноогото воеени. Катрин Бел, Дейвид Джеймс Елиът, Джен М. Джаксън и много други. 10 сезона са общо намират се трудно но не и невъзможно Преведени на БГ ги НЯМА никъде (дават ги дублирани по телевиите редовно)
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън