Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Insomnia
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:12

На последък ме мъчи яко безсънието :( При вас как е съня?Лесно ли заспивате?Споделете някви начини да превъзмогна безсънието :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: Insomnia
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:14

Откакто чета "Зовът на Ктхулху" ме е страх да заспивам :shock:

Да бе, мани, тая вечер сънувах, как кучета ядат кебабчета от некви хартийки, а един щраус ме кълвеше по главата. Като се събудих, бях гол, а боксерките ми бяха до възглавницата... И питам аз, wtf? После сънувах некви малки негърчета, дето кльопаха "сириъл" на една маса и си викаха "Баси вкусотията бе, бро, ше се пръсна от кеф". Трябва да спра да чета психарщини...

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:19

Като откъртя не мога да се събудя.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:27

Disturbed написа:
Откакто чета "Зовът на Ктхулху" ме е страх да заспивам :shock:

Да бе, мани, тая вечер сънувах, как кучета ядат кебабчета от некви хартийки, а един щраус ме кълвеше по главата. Като се събудих, бях гол, а боксерките ми бяха до възглавницата... И питам аз, wtf? После сънувах некви малки негърчета, дето кльопаха "сириъл" на една маса и си викаха "Баси вкусотията бе, бро, ше се пръсна от кеф". Трябва да спра да чета психарщини...

Рофлол :lol: :lol: :lol:

Аз психарии не съм сънувал от... абе много малък бях, да речем 7-8 годишен и малко ме е яд, че вече не се случва, понеже винаги осъзнавах, че е сън и можех да си правя каквото искам (за съжаление freak-вах out и си имах начин да се събуждам, не е това темата :) )

Авторе, ако те мъчи безсънието опитвай да не пиеш кафета и коли и не яж корни и вобще неща, които ти дават енергия. Не спи следобяд и прави неща, които да те измарят - ходи на спорт, бягай в парка, прави упражнения у вас колкото можеш по-често на ден... ако си "пребит" от умора няма къде да ходиш освен да спиш. Плюс това с един хубав сън на другия ден ще си като нов.

Легни си и прави скучни работи - чети си уроците/лекциите. Ще ти се доспи 100% :D

П.п. Тая вечер сънувах, че съм с някаква жестока мацка и ме боляяя, когато се събудих и осъзнах, че всъщност не я познавам :( Момичето от мечтите ми! :D
Коетоо е малко disturbing, имайки предвид, че си имам приятелка :shock:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:42

Спя като пън!!!. :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:16

Тази тема трябва да се превърне в дискусия 1АМ +

:D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:20

Зависи. По-често не спа до малките часове(4-7) и трябва да ставам след час или два, и не е най-приятното нещо. Кафета и кола фтв, но почва все по-малко да действа. Не спя когато се налага да не спя ;Р

А за психарски сънища, не сте сънували, че вие сте мечка с жена жираф ( в червен костюм) и имате за дете "слонче без хоботче". (Южноамериканските пирамиди, бюрокрацията, която се разпростира на няколко маси ги пропускам )

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:24

Аз на месец поне по един път сънувам 2012 и Апокалипсиса :shock:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 14:34

Angie's Love написа:
Аз на месец поне по един път сънувам 2012 и Апокалипсиса :shock:
Cool oO Безплатно кино.Аз пък до сега никога не съм сънувал нещо смислено, или ако е било смислено е било няколко секунди, след това се сбозва и става в стил Телетъбис.Повечето пъти са някакви несвързани тъпотии.Преди години почти всяка вечер обаче сънувах как падам от един водопад, и точно като стигнех водата си мислех "това е сън, това е сън" и сам си втълпявах "ся ще видиш, че ще се събудиш в леглото и нищо няма да ти има" и се събуждах пълен с адреналин. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 15:11

Не помня кога последно съм се събудил сам (разбирай наспал съм се и ставам). През изминалите 2-3 месеца (не смея да кажа по-голямо число, няма как да помня всичко) винаги ме будят или будилника за даскало, или майка да идвам да ям, или бащата да му помагам нещо... В това положение се събуждам насред съня си и по този начин го помня (сънищата които сте проспали от-до не ги помните). Доста дивотии са ми минали през главата, но не това ми е мисълта. Идеята беше, че като те събудят вместо сам да се събудиш продължава да ти се спи. Аз през въпросните 2-3 месеца съм постоянно уморен и навит за сън. Та ако решиш да си жертваш енергичността за да можеш да заспиваш лесно - ето ти евалата. Аз лично смятам при първа възможност да си бия рекорда за непробуден сън, в момента е малко под 15 ча'са :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 15:17

Спим си много добре ( и най-често сънувам женорляк ) ...

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 15:22

Шейди, грешиш. :)

Запомняш сън, независимо дали е завършил или не ( завършен сън? лол :Д ) .. когато си го припомниш веднагически. Просто минеш съня на кадри, въпреки че уж много добре си ги спомняш. :) И ще го помниш, да не те излъжа - с години. :)
А иначе.. ако си мислиш за некви неща от всекидневието, смятай до по-малко от минута ще се питаш - абе какво сънувах? :shock:

Аз лятото го бях обърнал режима грубо... в 5/6 сутринта лягах - в 4/5 следобед се събуждах.
Целия първи срок от даскалото ( аз цялата година съм 1-ва смяна ) , си лягах след 1/2 ( понякога и 3 ) и ставах в 7:15/20 ..
Съботи / Недели / Ваканции спя още по-малко.... вместо да си отпочина. -.-
Общо взето целия първи срок не съм си доспивал и съм в нещо като инсомния баш... нито си буден, нито спиш.. :) Нереално такова. :) Поне в утрините е така.. :)
Колкото умирам за сън сутринта , толкова вечерта не ми се спи и си лягам след 1/2 ... -.-

П.п. Също да спиш повече от 15 е мега вредно и двете глави си залагам - ще ти се спи още повече като се събудиш. :lol:

Колкото повече часа в денонощието спим -> толкова повече ни се спи.
Но разбира се не е зле да спим поне по 8 часа. ( и не повече от 10 , хм ? )

--------
А.. относно сънищата, верно имам да чета " Зовът " и още дузина книги на Лъвкрафт.
Тези седмици не сънувам много.. по 1-2 на седмица най-много.. :)
Иначе аз, какво ли не съм сънувал.. :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Яну 2008 16:58

По учебно време си лягам към 00 (в повечето случаи) и ставам в 6:30, което обаче ми е крайно недостатъчно :/ Адски трудно се будя и ставам, когато сънят ми е прекъснат насила. Единствено през почивните дни/ваканциите се наспивам като хората (1/2:00 до към 9/10:00)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 29 Яну 2008 18:10

През работната седмица си лягам към 00:00 и ставам в 5:30.
Събота и неделя спя до към 2 следобед.
Сънища-ами сънувах наскоро някакъв несвързан и откачен сън с много ярки и контрастиращи цветове.БТВ,само мен ли ме дразни светлината?

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:33

The Chameleon написа:
Но разбира се не е зле да спим поне по 8 часа.

7 часа и 45 минути :wink:

бтв Преди години имаше едно Детско списанийце 'Пчеличка' и в него имаше една страничка за сънищата и пишеше, че всеки човек сънува по 4 пъти докато спи, но като се събуди помни не повече от 30%. Незнам колко е true :|

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:42

Рофл, ебаси шегата. :lol: Не вярвай на пчелички! :twisted:
И за другото дето Бъди каза -> " Аз пък до сега никога не съм сънувал нещо смислено, или ако е било смислено е било няколко секунди, след това се сбозва и става в стил Телетъбис " Всъщност цялото сънуване на човек трае буквално няколко секунди. :lol:
Не съм сигурен дали се проявява в края спането ти, ама т'ва и не ме касае .. просто през 99,99% от времето си лежиш и " отпочиваш " , а съня трае секунди.. нищо , че изглежда като часове.. :lol:

Boba -> От няколко години светлината не само ме дразни, но и , ако очите ми ги освети слънцето ( само слънчевата светлина ми е гадна бтв, нз за теб ) ме БОЛЯТ адски много. Може би съм ги отслабил здраво, щото откакто си зех щори в стаята не съм ги вдигал.. и излизам навън само по тъмно и то кво стана ? Мрак, мрак, болка. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 29 Яну 2008 20:45

Аз пък някой път като не мога да заспя към 1/2 часа и ми идват гениални идеи - лошото е че на сутринта не ги помня :shock: И така 3-4 пъти на седмица :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 29 Яну 2008 23:07

ако не можеш да заспиш си пусни някой блудкав филм тип романтична комедия или започни да четеш някоя блудкава книга( Даниел Стийл ще те приспи за секунди :] ).
аз иначе повече от 5-6 чса не мога да спя и да искам...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2008 00:54

Хами, докато спиш сънувап десетки сънища. Спомняш си само тези, при които си се събудил в процеса на сънуването им. Дори проверих е книгата, където съм го чел - това е доказано така. Та ако спиш докато сам се събудиш, то не си спомняш никакви сънища. От друга страна е доказан факт и това, че ако не сънуваш мозъка ти не отморява и се получават психически отклонения. Та ако недоспиваш ставаш по-нестабилен и муден (не че това не се и вижда). Науката говори, та, моля те, съгласи се :)

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2008 02:44

" . Спомняш си само тези, при които си се събудил в процеса на сънуването им. "

Само с туй не мога да се съглася. :) Иначе - да. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com