Кой с какво е обут?

Нещата от живота
Заключено
Аватар
Kompoth

Re: Кой с какво е обут?

Мнение от Kompoth »

Е, не, ако човек, който пуска тема, чрез която да се фука с чепиците си, и само парадира с това, че го пускат в някакви убиташки заведения заради яките му обувки, не е ограничен, не знам... :roll:

ЛЕДНИК, не ми пречи това, което правя сега, аз съм многолицев, като куб - всяка околна стена е различен свят !
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Sirius написа:Highroller, имам технически въпрос - какво разбираш под "елитни софийски клубове" ?
Иначе, аз снимки няма да пускам. Обичам да нося обувки. Кецове не съм обувал в живота си, не знам какво е да ги носиш. Винаги съм си ходил наляво-надясно с кожени обувки, но ако отивам да направя едно мачле или на фитнес, си имам два чифта "булдозерки" от старата генерация - държеливи са, макя им, втора година ги ползвах лятото и дай Боже лятоска пак :)
По-горе вече казах - син, най, ялта, червило, ескейп, всички в които мога да духам за по 15 кинта в кенефите
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

ялта, червило, ескейп
:8: :8: :8:
Я пак? Ялта е за некви трансъри-убитаци, червило е фраш с педали, ескейп ... добре, след ремонта става. Но ако толкова искаш "хубаво" заведение, отивай в Соло до Съдебната палата или в Ликьор...

И все пак най-яко си е в адамс-а, билковата на шишман и хамбара ^^
:flipFinger:
HaSLeS™
В момента играе: Diablo II: LoD

Мнение от HaSLeS™ »

Вчера преди концерта за пръв път бях в адамс много е приятно там изкефи ме :)
http://www.myspace.com/redound

MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Еми да, това е малко тъпото по хаус клубовете, че клиантелата повечето са убитаци, но кво да се прави. ;)
Зат'ва в син и най клуб си е друго. :lol:
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Jorix написа:Ми и аз съм на толко и ме пускат навсякъде.Фанете се подстрижете,сменете стила и ше видите че не е невъзможно.
Вече четвърта година работя в тия клубове и ви гледам подстрижките и стила. Най-големите смешници са точно в тия елитни (които наистина са елитни, в зависимост от гледната точка) клубове.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Къде му е елитното бе? Отишли са сульо и пульо от строителната площадка взели заплатите за 3-4 де назад и изпили 1 бутилка абсолут. Тва ли ви е елита бе? Най клуб, Син сити.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Sirius написа:... Ялта е за некви трансъри-убитаци...
Това ли намери да кажеш бе, братче :/ И трансърите сме хора.

По темата: Има ли изобщо НЯКОЙ, който все още пише по темата?! :)
По темата2: Аз ползвам само маратонки, тая зима беше изключение, щото много студено, и се видях в чудо - напазарувах цял един чифт някакви никакви оригинални ментета от забутан столичен магазин на смешната цена от 60 лв. Издържаха, уж. Ама пускаха вода..
По темата3: Рисънтли щъкам с едни Пуми, дето си ги взех на някаква разпродажба миналата година. Доволен съм, супер удобни са. А колко са ор'гинални... Цъц
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Sеbastian написа:Къде му е елитното бе? Отишли са сульо и пульо от строителната площадка взели заплатите за 3-4 де назад и изпили 1 бутилка абсолут. Тва ли ви е елита бе? Най клуб, Син сити.
Наскоро се забавлявахме тука на едни типове. 5-6 човека 20 минути се карат да съберат пари за една бутилка Bushmills. После се цупиха на единия, че пил повече :-D
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Изображение

British Knights, 47 номер :shock:

И не, бялото по петата (на десния патък) не е мръсотия, това е оригиналния им цвят (изтъркаха се доста)...
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Куц Пръч написа:[img].

хАХАХАХ БК 47 номер не ми ставаха ! хахАха. Смях.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

След като порчетох само първата страница ми се прииска да кажа нещо

Огромното количество обувки си е специфична черта на жените и на някои точно определени мъже
Пак горепосочените са единствените които ще влязат в спор или дори кавга защото някой си е позволил да отбележи че един чифт (или недай боже повече) от купищата им обувки са грозни

Само отбелязвам :wink:

Иначе аз се разнасям с едни черни кожени обувки дето си ги купих за 50лв от пазара на Младост и съм си много доволен
Удобни са, топлят, вода не пропускат и изглеждат прилично
Пък нека са менте

едит:

И понеже автора искрено ме подразни ще добавя още няколко думи
Highroller написа:Тая мода всички да ходят с кецове в България, никъде в Европа или по света я няма. Единствено най-гнусните и пропадналите негри 'рапърчета' в САЩ ходят с кецове, а вие се мислите за интересни като им подражавате.
Ахахаха
Къде отиваш ти, може би?
Че си обиколил света и знаеш, а?
Отишъл веднъж в щатите за една седмица и вече е спец по световните модни тенденции
Аре метла
Highroller написа:Незнам по какви заведения ходиш, но в тези, които аз ходя никога няма да те пуснат с маратонки, камоли кецове.
Ахаха
Къде няма няма да ме пуснат с кецове бе? В най-клуб ли?! Ахахаха
Там бос ще отида и пак нищо няма да ми кажат
Веселяк
Highroller написа:Гарантирам ти, че съм ходил повече от теб в Европа и
Къде си ходил ти бе, Магелан?!
И като си ходил видял ли си нещо въобще изпод полата на майка си?!
Highroller написа:А тея дето разправят, че съм комплексар, интересно ми е да се обосноват по някакъв начин
Върви
Е сега ще ти се обоснова
Един жалък тип дето през живота си не е изкарал един лев и ако мама и тати заминат на почивка за седмица и го оставят сам ще умре от глад седи и се прави във форума на ПСМания на голям богаташ с толкова висши вкусове че простолюдието не може да ги схване и се опитва да се надсмива над другите
Does that ring a bell? Да, т'ва си ти
Highroller написа:Ултра богат и съм сигурен, че ваще работят за да изплащат ипотеката или кредита, който поне още 20 години ще го плащате. Това за мен не е живот.
Ти какво знаеш за живота бе, цървул?
Някой ден родителите ти няма да ги има за да подхвърлят парички и тогава ще разбереш за живота
До тогава - метла
Highroller написа:@Nocturno ела бате ми го кажи на живо
Ей аман
Аре АЗ ще дойда да ти го кажа
И к'во ще стане като го направя?!
Аре кажи в кое 'елитно заведение' да те посетя че да видиме
Писна ми от форумни герои...
I'm busy, okay? I'm busy!
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

аа не аморфайтара (качил е ниво просто ) и ревностните защитници на пецеме ме разцепиха за пореден пъттттт
ахахх
а

кецки носим , явно съм пропаднал негър от щатите , ма шанс ..

всеки ден научавам нови неща за себе си от тоя форум :Д

специален поздрав за сички кухи маси .. 8)
остарехме
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Не се ебавайте с Highroller бе, той е ултра гъзар и аристократ, всяка вечер кръстоства елитните нощни клубове с мега яките си обувки, кара ауди и всички курви вървят по него и не си знае парите.Ахахахах, пародия...

Иначе аз нося изчистени бели кецове в момента...Точно като гнусните и пропаднали негри в САЩ.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Вuddy написа:Не се ебавайте с Highroller бе, той е ултра гъзар и аристократ, всяка вечер кръстоства елитните нощни клубове с мега яките си обувки, кара ауди и всички курви вървят по него и не си знае парите.Ахахахах, пародия...
:oops: :oops:

KNSpirit, нищо не съм имал против транса, но напоследък съм издивял. Абе, чакай да мине сесията, да си чукнем една среща, да ти разправям за премеждията на дядо ти в СУ. Даже и ти ще намразиш транса, в частност АТБ :mrgreen:
:flipFinger:
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Абе шефе дай още някоя снимка на шпицарите че мноо ме кефат.Ако искаш давам 4.30 лв. и един чифт чехли за тях.А и да те питам ти лятото без чорапи ли периш.
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Мани бате ботичели, кензо, пачоти са най-гадните обувки. :lol:
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Highroller написа:Мани бате ботичели, кензо, пачоти са най-гадните обувки. :lol:
Заеби, сигурно и Versace правят гадни дрехи :ROFLROFL:
Макар че честно да ти кажа, ботушите ти изобщо не ми харесват, но аз по принцип не харесвам ботуши.
А Ежедневките на Томи за кфа пара? щото аз търся нещо такова...И след час излизам ^^
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

е ае са дай поне още една снимка как си ги обул.
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Аз ходя бос. Бтв, Highroller, кви са тея обувки, да не си обрал на някой женен циганин брат му :|

едит: Е, не сега видях поста на Nocturno!!
"
Довчера съм си разширявал анала с една полуразтворена шишарка, че мангалите видяха зор да ми го вкарат последния път, много време изгубихме и трябваше да обяснявам вкъщи защо съм закъснял и защо по супер гига мега скъпите ми панталони марка "Гучимигонабучи" ми отзад има кръв и лайна (щото аз първо се насрах от страх и после нали с куровете и... така)." рофл :lol:
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Заключено