Кой с какво е обут?
- Highroller
Re: Кой с какво е обут?
@Nocturno върни си думите назад.
@WAN|Georgi И аз имам доста познати, които живеят извън граница, и много малко от тях са преуспяли, само единични случаи.
@WAN|Georgi И аз имам доста познати, които живеят извън граница, и много малко от тях са преуспяли, само единични случаи.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Ми и аз съм на толко и ме пускат навсякъде.Фанете се подстрижете,сменете стила и ше видите че не е невъзможно.Mорт написа:На тази крехка 17 годишна възраст в кои точно елитни софийски клубове те пускат. Амор? Или с Kenzo си VIP навсякъде...
Highroller написа:@Nocturno върни си думите назад.
УМРИ, БЕ, УМРИ, ТВОЙТА КОЖА!
- Highroller
@Jorix Бате, остави ги не е лесно да живееш като мишка с предрасъдаци.
Само ще ви кажа, че ако си по-отворен навсякъде ще те пускат.
@Nocturno ела бате ми го кажи на живо
Само ще ви кажа, че ако си по-отворен навсякъде ще те пускат.
@Nocturno ела бате ми го кажи на живо
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
АЙДЕ ПОЧВА СЕ
НЯМА ДА ТИ ГО КАЖА БЕ, ПОМПАНА ГОРИЛА ТАКАВА, УМРИ СИ ОТ ЯД ЧЕ СИ ТАКЪВ ЧЕРВЕЙ.
Аман от тебе вече, ебал съм те в какавидата. Първобитните хора са били по-достойни от теб.
Аман от тебе вече, ебал съм те в какавидата. Първобитните хора са били по-достойни от теб.
Ей, помим те, леголасе
Какъв забавен nerd беше, сега ти е пораснала пишката 
Аltеr Ego написа:Ей, помим те, леголасеКакъв забавен nerd беше, сега ти е пораснала пишката
Тва леголас китаристо ли е бе?!
АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХА
КУРО ДА МИ ЯДЕШ
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Хранааааааааааааааааааааааа
Още, още!
Хах, обаче за клубовете - наистина, не пускат само в редки случаи...Друг е въпроса дали си струва да се виси...
Още, още!
Хах, обаче за клубовете - наистина, не пускат само в редки случаи...Друг е въпроса дали си струва да се виси...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Тая тема ще стане епична, казвам ви 
- Highroller
Не е лесно да завиждаш. Айде живей си мизерния живот в панелката в люлин, слушаи си яко жица, играй на дота по цял ден и се ограничавай в живота от всяко нещо.Nocturno написа:АЙДЕ ПОЧВА СЕ![]()
![]()
НЯМА ДА ТИ ГО КАЖА БЕ, ПОМПАНА ГОРИЛА ТАКАВА, УМРИ СИ ОТ ЯД ЧЕ СИ ТАКЪВ ЧЕРВЕЙ.
Много ограничена и завистлива нация сме значи...
Междудругото наистина преди доста влизах във форума, но от 3 години сигурно не бях влизал, и ми стана интересно да ви вида какво правите.
Като гледам сте си останали същите.
Такива имам чувството че има всеки 2ри псевдо-кежуалHaSLeS™ написа:

ТОВА Е ОБУВКАТА. ДУХАЙТЕ.
'Айде пак се почна.Всеки път,когато някой от "гъзарите" тук се опитва да остроумничи или да затапва,а не успява,прави точно такава заключителна ,драматична реч.Highroller написа:Не е лесно да завиждаш. Айде живей си мизерния живот в панелката в люлин, слушаи си яко жица, играй на дота по цял ден и се ограничавай в живота от всяко нещо.![]()
Много ограничена и завистлива нация сме значи...
'Айде напъни се малко,за да измислиш нещо ново,а?Няма да ти отнеме повече от няколко часа.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Ахахах, някво пишлеме тръгнало да ми се хвали как има скъпи обувки, спори във ФОРУМА НА ПЦМАНИЯ (Highroller написа:...
П.П. Nocturno, за последното си много прав
Хах, ти не си ограничен, нали, Лорде? Или псевдо фръцкането стана признак за широка скроеност и висока култура?Highroller написа: Междудругото наистина преди доста влизах във форума, но от 3 години сигурно не бях влизал, и ми стана интересно да ви вида какво правите.
Като гледам сте си останали същите.
- Highroller
Duke Ми не, не съм ограничен, брат. :wink
Aналитично анализиран съм!
Aналитично анализиран съм!
-
HaSLeS™
- В момента играе: Diablo II: LoD
Ебе ме кво чувство имаш. За тия обувки съм работил 1 месец в най-пропадналата верига ресторанти в света, така че ми е през хуя ако ще и за псевдо-псевдо да ме имаш.Jorix написа:Такива имам чувството че има всеки 2ри псевдо-кежуал
Highroller, имам технически въпрос - какво разбираш под "елитни софийски клубове" ?
Иначе, аз снимки няма да пускам. Обичам да нося обувки. Кецове не съм обувал в живота си, не знам какво е да ги носиш. Винаги съм си ходил наляво-надясно с кожени обувки, но ако отивам да направя едно мачле или на фитнес, си имам два чифта "булдозерки" от старата генерация - държеливи са, макя им, втора година ги ползвах лятото и дай Боже лятоска пак
Иначе, аз снимки няма да пускам. Обичам да нося обувки. Кецове не съм обувал в живота си, не знам какво е да ги носиш. Винаги съм си ходил наляво-надясно с кожени обувки, но ако отивам да направя едно мачле или на фитнес, си имам два чифта "булдозерки" от старата генерация - държеливи са, макя им, втора година ги ползвах лятото и дай Боже лятоска пак