Автор |
Съобщение |
mendi
|
|
|
|
Заглавие: Victim of counterfeiting software Публикувано на: 27 Яну 2008 13:30
Hi na vsi4ki. Pisna mi. Preinstalirah si windows-a, sire4 slojih mu nov ot edin disk. Illegal estesveno, ne sam kupuvala Windows ya. Sled preinstalaciyata postayanoo mi izkarva edno saob6tenie dolu v toolbara. Predi tova go nyama6e. - "yoy may be a victim of sowtare counterfeiting" i 4e windowsa ne mi e genuine copy na Microsoft. Kajete mi kak da razkaram tezi saob6teniya 4e ne izdarjam pove4e. prosto me draznyat. Az sam si pedantka. Iskam vsi4ko da e po staro mu. Thanks
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Victim of counterfeiting software Публикувано на: 27 Яну 2008 14:25
Ще ти кача в датата един туул с който да си направиш Win-а genuine.Някъде имах и туъориъл ка да се маха genuine-а,но е забутан надълбоко из харда,а сега не ми се търси.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victim of counterfeiting software Публикувано на: 27 Яну 2008 15:29
ima v zamundata edin student edition xp profesional toi direkno si e licenziran bez da go krakvash i moje si go updatvash si4ko ina4e ti trqbvat krakove koito sled izvesno vreme se preebavat i nemoje da updatvash ama to vsushnost updatvaneto mai e golqm tashak i nqma mnogo smisal ot nego
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Unthinking
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victim of counterfeiting software Публикувано на: 27 Яну 2008 19:59
Това вероятно ти се получава, защото при ъпдейтването на Уиндолс (автоматичното ъпдейтване) ти се е инсталирал един тоол за проверка дали ти е оригинален Уин-а, на който работата му е да те дразни, че не ти е оригинален. Виж дали го няма отбелязан в адд/ремув и дали можеш да го махнеш. Ако не можеш не знам. Аз лично следа всеки ъпдейт и като видя този тоол просто отказвам да го инсталирам. Мисля, че се казваше "Уиндолс Дженюин Нотификашион"
___________________________________ Изглеждам нов, но по душа имам 6000+ поста.
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victim of counterfeiting software Публикувано на: 27 Яну 2008 20:10
Хммм аз ли така си мисля или кирилицата е задължителна за всички(или не?).Второ Менди потърси малко в нета за проблемите ти ,наистина неприятно е когато имаш проблем и не знаеш решение но за всяка глупост която не знаеш как да махнеш не става да пускаш теми.Аз лично когато ми дойде тоя ъпдейт отидох на restore и то се оправи.Тъй като твоя случай е друг мисля че след това ти идваше една нова икона в control panel Windows Genuin Notification оттам можеш да го махнеш
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
mendi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victim of counterfeiting software Публикувано на: 28 Яну 2008 17:22
Thanks mnogo hora, no nyamam takova v controniq panel nikude, imam samo Windows Installer, tova e edistvenoto novo ne6to
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|