Профееесор Вучков пак се излага - вече по ТВ2

Нещата от живота
Аватар
Gοסgle [Bot]

Re: Профееесор Вучков пак се излага - вече по ТВ2

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Вучков говори за неща, които са ИЗВЪН ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ, мили дечица. Просто трябва да имаш малко житейски опит, за да го разбереш. Повечето тук го нямате. Нормално е.
Може да сте не сте съгласни с вижданията му - нормално, всеки си има мнение
За да обяснявате че бил "зле" и "циничен" трябва първо да го разберете, не да слушате повърхностния смисъл.
Darker Than Black

Мнение от Darker Than Black »

Вучков някога е бил много умен и ерудиран човек,но годините за жалост не прощават на никой...

Сираков е пич и му пожелавам да продължава да сипва с големия черпак :)
To be the power - not to be a slave...
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Да,може би е малко старомоден Вучков,но е действително интелигенен човек.
Това,че банда хлапетии са на мнението,че е откачен и прочее се дължи на възпитанието и средата-родителите им угаждат постоянно и им казват това,което искат да чуят,приятелите им са капути с интелект колкото муха еднодневка и куфеят на какви ли не простотии,пък и пропагандата си казва думата.
Не е зле някой път да се замислите над това,което казва професорът.
Сираков е пич и има добро чувство за хумор.
И моля не ме хейтете-това е само мнение.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Bartelby написа:Вучков говори за неща, които са ИЗВЪН ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ, мили дечица. Просто трябва да имаш малко житейски опит, за да го разбереш. Повечето тук го нямате. Нормално е.
За да обяснявате че бил "зле" и "циничен" трябва първи да го разберете, не да слушате повърхностния смисъл.

Очевидно на теб годините не са ти помогнали да виждаш през нещата. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Varggoth написа:Очевидно на теб годините не са ти помогнали да виждаш през нещата.

Дребнаво заяждане. Просташка демонстрация колко ти е бърза устата. Без мисъл, без позиция. Най-лошото е, че нискоинтелигентите в България ставате все повече.
Аз

Мнение от Аз »

Не знам защо някои хора казват, че е зле. Вчера пуснах канала (телевизия гледам много рядко, по принцип само стойностни неща, не промивки), за да видя какво ще е новото му предаване и да го сравня със старото. Ами да ви кажа честно, на мен ми хареса много. Говори със същия стил и начин на изразяване като преди (разбирай не му е наложена абсолютно никаква цензура в коментарите, както предполагах, че е станало щом се намира в друга телевизия). Това, с което се различава сега е средата, в която се намира - работи в наистина голям разкош - студио е прекрасно, за което го поздравявам, предполагам че го е заслужил. Вчера не пропусна да оплюе нито Първанов, нито Станишев, нито <random разсипник>. Е, както винаги имаше и изцепки от обажданията тип "Професор Вучков, аз много Ви уважавам, но имам един въпрос - аз мога или не мога да Ви *затваряне на линията*" :lol: Като цяло ако нямаш нещо важно за вършене е инересно и полезно, със сигурност много по-полезно от шитните, които въртат по телевизията.
Нещо остроумно

Sturm написа:къв ханс бе...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Абе вчера не можах да го хвана.. от колко часа го даваха? И само съботите ли ще е?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аз

Мнение от Аз »

Да, само съботите от 21:00 ч. до 24:00 ч., като коментарите му ще са по 1 час, а зрители ще се обаждат в рамките на 20 минути. Останалото време до 24 ч. ще е за гости на предаването.
Нещо остроумно

Sturm написа:къв ханс бе...
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Vu4kov prezident !!!!
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
vladovichev

Мнение от vladovichev »

Bartelby написа:Вучков говори за неща, които са ИЗВЪН ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ, мили дечица. Просто трябва да имаш малко житейски опит, за да го разбереш. Повечето тук го нямате. Нормално е.
Може да сте не сте съгласни с вижданията му - нормално, всеки си има мнение
За да обяснявате че бил "зле" и "циничен" трябва първо да го разберете, не да слушате повърхностния смисъл.

Moйто момче, едва ли си по-голям от мен и като ум и като възраст - не знам какво трябва да му разбираш на Вучков,освен да го разбереш че не е добре с акъла!
Не е редно,явно за теб е, да обиждаш наред зрителите си (дори и те да са малоумници), когато му звунят по телефона! Не е редно да си казал хиляди думи против чалгата и танцуващите на такава музика, а на първото му предаване по ТВ 2 да има две танцуващи ромки с кръшни снаги, а той да подвиква "браво,много приятно"! Не е редно, поне според мен ! За теб явно е !!! ОК, всеки си има мнение! За мен - той не е за пред хора, още по-малко национален ефир !!!
Не'ам думи
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Мосю професьор е КУЛТ :!:

Долу хищните лапи от ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ!

НЕ СПИРАЙТЕ ПРОГРЕСА :!:
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Не е редно да си казал хиляди думи против чалгата и танцуващите на такава музика, а на първото му предаване по ТВ 2 да има две танцуващи ромки с кръшни снаги, а той да подвиква "браво,много приятно"!

А идвало ли ти е до главата, че може би ТОЙ не е човека, който да определя кой да танцува и да пее в предаването му ? :?: :?: Пък и да не е съгласен може ли да се опълчи с/у решението на екипа и да каже: "Лайнарщина махнете ми я от очите".

Наблюдавал съм му изцепките по Господарите и не съм почитател на неговите "Размисли и страсти" просто това с танцуващите мадами не беше уместно ;)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Bartelby написа:Дребнаво заяждане. Просташка демонстрация колко ти е бърза устата. Без мисъл, без позиция. Най-лошото е, че нискоинтелигентите в България ставате все повече.

Дребнавно заяждане? Без мисъл и позиция?

Момче, момче... Който и да си ти, какъвто и да си ти - явно твоята висока интелигентност далеч не е достатъчно висока, за да ти помогне да виждаш през нещата. Очевидно ти си човекът, който не поглежда отвъд повърхностния смисъл или просто имаш прекалено извратени представи за стойностна личност, каквато уважаваният проф. Вучков определено не е. ;р

Не това е качествената телевизия. Гледайте CNN, EuroNews - аз от години почти не гледам други програми, освен от време на време ако реша да погледам axn Sci-fi или некой научен филм за някоя от моите специалности, камо ли пък нек'ви простотии по българските телевизии. Въобще не ми ги хвалете. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

vladovichev написа:Тоа идиот Вучков пак е на екран - с предаването си Времена и нрави по ТВ 2 !
Пак хляб за Господарите на ефира ще има! Но не това е най-важното - а то е че телевизия, която скоро ще се пробва да вземе национален лиценс събра група олигофрени, малоумници и обратни за водещи - като се започне с циганина,който пък е и от другия бряг по един вид ориентация, през отец Дим(той също е от "специалните" хора на другия бряг), та до професора - чудя се кой ще попълне състава им ???
Тази телевизия е изключително ЗЛЕ ...

Та па щот си много умен нали ?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

vladovichev написа:Тази телевизия е изключително ЗЛЕ ...

Зле, зле, ама изкарват пари хората, нали? А след здравето това е най-важното нещо :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Julian

Мнение от Julian »

Какво пък не ви кефи проф. Кучков? Не може само политически предавания, новини, драми, криминални хорники.. трябва да има и хумористични и сатирични предавания за релакс. :angrycomp:
The new age: Awakening!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Pzy написа:
Зле, зле, ама изкарват пари хората, нали? А след здравето това е най-важното нещо :)

Нещо от сорта, така е , уви.. :?
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Изображение

Вучков привейлс!
:flipFinger:
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

А това оня шегобиеца. :lol:
С доста интелигентни шеги ни засипва...
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Ми Вучков просто си е олигофрен по дефолт това е. Никога нямаше да стане известен, ако не бяха Господарите на ефира, бих казал че им дължи всичко.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Публикувай отговор