Наистина!sagara-kun написа: SG Atlantis 11ти епизод не беше лош, като се сетя какви скучни имаше.
Преименовано на Sci-Fi area :)
- ivanatora
- Обратна връзка:
Re: Преименовано на Sci-Fi area :)
Re:
Цитирам мнение от преди месец, но ми стана интересно дали става въпрос за римейк на култовата анимация или някакъв различен проект със своя история... Дай малко инфоAlShu написа: Новият Флеш Гордън се оказа евтина боза.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Re:
Нищо общо със анимацията, освен името. Иначе лоши актьори, леко тъпичък сюжет и портал към друго измерение/планета като от SlidersShady написа:Цитирам мнение от преди месец, но ми стана интересно дали става въпрос за римейк на култовата анимация или някакъв различен проект със своя история... Дай малко инфоAlShu написа: Новият Флеш Гордън се оказа евтина боза.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Абе хвърлил съм око на едни сай-файта, ще ги пробвам всичките ест, ама кажете кое първо да изгледам
Stargate
Andromeda
Lexx(филмите бяха просто уникални
)
Jericho(тва не знам дали е sci-fi...)
Earth:Last Conflict
Stargate
Andromeda
Lexx(филмите бяха просто уникални
Jericho(тва не знам дали е sci-fi...)
Earth:Last Conflict
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Shady, всъщност става дума за римейк на култов черно-бял ТВ сериал http://imdb.com/title/tt0027623/
,който има маса продължения и римейквове под формата ТВ сериали, филми и сериализирани анимации (пак множество стари и нови заглавия).
Определено новата версия не си струва.(а старите са забавни предимно с примитивизма си
)
В момента си припомням Седморката на Блейк...скъсвам се от смях - помпозен недообмислен и често противоречив сюжет, бутафорни спецялни ефекти, любителски изпълнения на актьорите...как де не го обичаш...
AItair, ако търсиш истински готина фантастика, набави си - http://imdb.com/title/tt0112173/
От тези, които си изброил, май най-забавно е - Andromeda...ако можеш да приемеш идеята за Херкулес (Кевин Сорбо) в Стартрек обстановка.
,който има маса продължения и римейквове под формата ТВ сериали, филми и сериализирани анимации (пак множество стари и нови заглавия).
Определено новата версия не си струва.(а старите са забавни предимно с примитивизма си
В момента си припомням Седморката на Блейк...скъсвам се от смях - помпозен недообмислен и често противоречив сюжет, бутафорни спецялни ефекти, любителски изпълнения на актьорите...как де не го обичаш...
AItair, ако търсиш истински готина фантастика, набави си - http://imdb.com/title/tt0112173/
От тези, които си изброил, май най-забавно е - Andromeda...ако можеш да приемеш идеята за Херкулес (Кевин Сорбо) в Стартрек обстановка.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Exigo
- Обратна връзка:
Star Trek:Enterprise препоръчвам. Страхотен сериал си беше.
Discipline is my sword,
faith is my shield.
Do not leap blindy into uncertainty,
and you may live to reap the rewards.
faith is my shield.
Do not leap blindy into uncertainty,
and you may live to reap the rewards.
- VALEN7INVS
- Цар
Re: Re:
На мен пък се оказа, че ми харесва като идея тоя Земя: Последен Конфликт.Erebus написа:
Шо говориш за сериал в който се иска мозъчна активност ? Аре недей защото ше стане грозно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Е, да...ама защо всички извънземни трябва да изглеждат, като педераси с огромни избръснати глави...
Абе нещо не ме кефи програмата на АХН Сай-фай...
Обаче дерзайте! От февруари по него ще пуснат две страшно добри анимета:
Serpeverde от АнимеС БГ написа:
(Досега лансираните Самирай 7, Войните Сакура и Легендата за Дуо - са пълен шит и кретения от класа.)
Препоръчван на всички участници в темата, ако още не са запознати, да им хврълят по един поглед!
Ето заради такъв тип заглавия се става неизлечим отаку...![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Абе нещо не ме кефи програмата на АХН Сай-фай...
Обаче дерзайте! От февруари по него ще пуснат две страшно добри анимета:
Serpeverde от АнимеС БГ написа:
Най-накрая, качествени аниме ТВ заглавия офицялно в България!Blood +
стартира на 4.02.2008 (неделя) от 0:40 и ще дават всяка неделя по 2 епизода.
Death Note
стартира на 10.02.2008 (събота) от 0:40 и ще дават всяка субота по 2 епизода. :Д
(Досега лансираните Самирай 7, Войните Сакура и Легендата за Дуо - са пълен шит и кретения от класа.)
Препоръчван на всички участници в темата, ако още не са запознати, да им хврълят по един поглед!
Ето заради такъв тип заглавия се става неизлечим отаку...
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
AlShu написа:Е, да...ама защо всички извънземни трябва да изглеждат, като педераси с огромни избръснати глави...
Да ако не е нещо с пипала и ядящо някой, няма да го бъде нали ... няма как да се допусне ,че извънземно може да бъде и високо-интелигентна енергина форма на живот.
Ми да...извънземните са тъпи копуета (нека цитирам Hoss Delgado - "умни, но тъпи"). Те тряба да се трепат с пулс-райфъли, а яйцата им да се горят с огнепръскачки.
- ivanatora
- Обратна връзка:
AlShu написа:Ми да...извънземните са тъпи копуета (нека цитирам Hoss Delgado - "умни, но тъпи"). Те тряба да се трепат с пулс-райфъли, а яйцата им да се горят с огнепръскачки.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
AlShu написа:Ми да...извънземните са тъпи копуета (нека цитирам Hoss Delgado - "умни, но тъпи"). Те тряба да се трепат с пулс-райфъли, а яйцата им да се горят с огнепръскачки.
Тръпката е ,че когато ни намерят ще ни ударят една орбитална бомбардировка и ще питат после какви са били тези с некви пушки долу.
Точно за това трябва да ги намерим първи и да нанесем изпреварващ удар!!!когато ни намерят ще ни ударят една орбитална бомбардировка
(пък ако утрепем някои миролюбиви по погрешка, бог ще знае кои са добрите извънземни, та да ги прати в рая, и кои са лошите, та да ги прати в пъкъла или чистилището...ако са невинни и не вяват в нашия бог, толкова по-зле за тях...)