П.П.Нещо ме е ударило на флъд
Чалгаджийска помия в учебник за трети клас
Re: Чалгаджийска помия в учебник за трети клас
Бе на мене ми се ходи на много места тука ми писна обикалями се ходи ми се в Холандия много там е яко и в Испания е яко особено в Барселона ма там скейта е забранен със закон бе и Франция става
бе я си *%@&$
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Ми те и такива като тебе я потъпкват.Дето плюят сичко що е българско,редом с чалгата и решават чеVermic написа:Ако Левски чуе какво става сега би се обърнал от гроба!С действията си много хора доказват че все още сме под Турско иго.Язък за Ботев язък за Левски язък за Петко Войвода.Язък за всички който си дадоха живота за свобода която се потъпква в днешно време.
И Ботев на времето е имал шанс да си остане в Румъния нали.Където искаш си ходи,просто не се изцепвай по толкоз смотан начинVermic написа:Имате ли шанс да отидете да работите/учите/живеете в чужбина.НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙТЕ!
Проблемът е, че повечето от вас обвиняват за скапания си живот само България. Така поне мисля аз. Трудно ми е да повярвам, че ако тук имате достатъчно приятели бихте искали да се изнесете.Просто е по-лесно да обвинявате нещо/някой друг...
Ми верно.Мене живота в България си ми харесва и смятам тук да си седя.Който не му харесва ми кур за него и да помисли че може би не държавата му е виновна.Кой как се уреди нали знаете,на всякъде е така.Само глупаците си клатят краката и чакат държавата да им уреди живота.Чалгата била утъпквала държавата бе я хойте се удавете некъде.Типично български манталитет - седи и плюе всичко вместо да се замисли дали аджеба проблема не е в него.(вермик не говоря конкретно за тебе)
Не знам, обаче вчера трябваше да ходя да купувам една отчетна тетрадка в една книжарница и една майка взе един сборник на дете, сигурно 2-3 клас. То поглежда сборника и вика "мамо, не ми харесва", а тя "ТОШКО, ТОВА Е МЕГА ЯКО И СУПЕР ГЪЗАРСКО" и детето му светнаха очите и си го прибра в якето даже
Да пукна, ако цитатът ми не е буквален
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Какво се коркате бе, сичко ше свърши 2012г, пийте си ракията и не го мислете много.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Бай Лазо каза най-вярното нещо досега в темата. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мамка му, така е!!!!The Chameleon написа:Бай Лазо каза най-вярното нещо досега в темата.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Не знам дали това, което видях в един друго форум е вярно, но на "същото" страница имало "друго" песен:
Оздолу иду шарени колца
припявка от Монтанско
Оздолу иду шарени колца.
Па кой ли беше у колата?
-Райна (WTF?!) си беше у колата.
Па кой ли караше колата?
-Гошо си караше колата.
След всеки ред се пее:
Ши-ри-ли, би-ри-ли, би-ра, би-ра-бой,
шой-ла-га, бой-ла-га,бо-ен-да.
Някой да открива тънкия замисъл в "би-ра, би-ра-бой"? Бира и бой?
Не знам дали това е вярно, но утре 100% отивам до най-близката книжарница да разгледам въпросната читанка (ще се въоръжа с фотоапарат по този повод)
Оздолу иду шарени колца
припявка от Монтанско
Оздолу иду шарени колца.
Па кой ли беше у колата?
-Райна (WTF?!) си беше у колата.
Па кой ли караше колата?
-Гошо си караше колата.
След всеки ред се пее:
Ши-ри-ли, би-ри-ли, би-ра, би-ра-бой,
шой-ла-га, бой-ла-га,бо-ен-да.
Някой да открива тънкия замисъл в "би-ра, би-ра-бой"? Бира и бой?
Не знам дали това е вярно, но утре 100% отивам до най-близката книжарница да разгледам въпросната читанка (ще се въоръжа с фотоапарат по този повод)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Тая каква е бе?Тъпа явно.Опитва да изтъпи и детето и да го направи деградант от висока степн.AcTivE написа:"мамо, не ми харесва", а тя "ТОШКО, ТОВА Е МЕГА ЯКО И СУПЕР ГЪЗАРСКО"
Бирата-добре ама бой?Аз написа:Някой да открива тънкия замисъл в "би-ра, би-ра-бой"? Бира и бой?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Още нещо, което доказва, че авторът на този учебник е мазен чалгар. Като иска да покаже автентична песен от фолклора на добруджанския край да беше поканил автентичен народен ансамбъл да я изпее, а не да ми натрапва чалга-фейсовете на мазни чалга-певачки.
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
eбах ви майката проста
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
My point exactly!zip0 написа:Проблемът е, че повечето от вас обвиняват за скапания си живот само България. Така поне мисля аз. Трудно ми е да повярвам, че ако тук имате достатъчно приятели бихте искали да се изнесете.Просто е по-лесно да обвинявате нещо/някой друг...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Точно, особено пък ако живееш с вашите нямаш право да се обаждаш за това колко е зле държавата щото нищо не си видял.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ега ти jебем майката проскубана па на тебе.fabric написа:е кво да учат некви дето само викат ли
джумерки
ебати Вагнер как се е късал да вика - умрял е от викане, знаеш ли ?fabric написа:е кво да учат некви дето само викат ли
тука се регват само разни, чиято цел е гаврене
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Именно.Rensing написа:Точно, особено пък ако живееш с вашите нямаш право да се обаждаш за това колко е зле държавата щото нищо не си видял.
Бих искал да попитам на колко години е Jorix за да ни разправя че "си клатим краката"?
В България и да си с Висше образование пак не си уреден - това ако е Европейска държава да стана на трамвай.
Да - ние ще отидем - ще ни наричате предатели и други лоши думи, но ние ще живеем много по-добре като там се бъхтим (дори без образование) за минимум 1500 евро тука ще се бъхтим за максимум 600 лева.
Говоря за заплата като визирам Испания.
Цените в България и Испания : Почти еднаква (в Испания с евро разбира се).
Заплащането в България : Огромна разлика.
Скоро както продължава ще стане непосилно да се живее тук.
И помнете ми думите : тогава ще настъпи края на България.
За нея паднаха много юнаци, но в какво се превърна е далеч от идеята на Ботев,Левски,Раковски и други...
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- VALEN7INVS
- Цар
Мно' скъпо 'сичко бе, ма' му стара.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
разби маааааааааааааааааааа