един теоритичен въпрос...

Нещата от живота

Е? Кой е по-умния?

Първия (който го върти)
7
18%
Втория (който го разглобява)
5
13%
И двамата са умни посвоему
16
42%
И двамата са тъпи като *insert random shit here*
6
16%
А какво е кубчето на рубик?
2
5%
Нещо не схващам въпроса...
2
5%

Общо гласове: 38

Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Re: един теоритичен въпрос...

Мнение от Existence »

Wings_West написа: :crazy: Измисли нещо по-смислено, до сега не забелязвам да си хванал логиката ...... а тя е супер елементарна. Може да се определи точно с две думи :wink: А за дебили с едно изречение :)

Прав си :shock: Не схванах логиката на това, което написа :?
Какви смислени неща да измислям, каква логика не съм хванал... Какви две думи :lol:
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Wings_West

Мнение от Wings_West »

Existence написа:Прав си :shock: Не схванах логиката на това, което написа :?
Какви смислени неща да измислям, каква логика не съм хванал... Какви две думи :lol:

Двете думи - пълни глупости :wink:
Ако не го разбереш това, ще го обесня по дебилската..... Както във вестниците, така и в интернет съществуват глупостите. Тъй като тема общо казано е глупава(лично за мен), в такъв случай пиша глупости. Защото пиша глупости? Защото ми е гот да видя реакциите, дори и да са минимални. Ако някой хване тънката нишка, на това което съм казал е радост за мен, в противен случай продължавам с глупости и неадекватност :) (както ти сам си се :crazy: бедил в отговора си по-горе). може би следва .......... :OMGOMG:
Нема никой....
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Wings_West написа:Двете думи - пълни глупости :wink:
Ако не го разбереш това, ще го обесня по дебилската..... Както във вестниците, така и в интернет съществуват глупостите. Тъй като тема общо казано е глупава(лично за мен), в такъв случай пиша глупости. Защото пиша глупости? Защото ми е гот да видя реакциите, дори и да са минимални. Ако някой хване тънката нишка, на това което съм казал е радост за мен, в противен случай продължавам с глупости и неадекватност :) (както ти сам си се :crazy: бедил в отговора си по-горе). може би следва .......... :OMGOMG:

Явно си доста отчаян да ти се хване някой на "глупостите", които всъщност не са такива, понеже аз дори не съм ти коментирал мненията в тази тема О.о

Но дааа you got me-e-e!
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Wings_West

Мнение от Wings_West »

Existence написа:Явно си доста отчаян да ти се хване някой на "глупостите", които всъщност не са такива, понеже аз дори не съм ти коментирал мненията в тази тема О.о

Но дааа you got me-e-e!

Много си прав .......... :wink:
Нема никой....
Публикувай отговор