Търся телефонен указател в софия където мога да намеря името на човека САМО по телефон.
Знам и квартала (благодарение на кода).
Този номер звъни от време на време в нас и затваря доста странно...
Пробвах в БТК и БОл.бг но нищо не открих, в бтк ти трябва и фамилия а аз такава не знам..
идеи?
Телефонен указател в София
-
WAN | Georgi
Re: Телефонен указател в София
Защо просто не звъннеш на човека, за да го попиташ защо го прави?
-
Loopmaster
Предполагам, че е момиче, което те харесва, но явно е срамежлива
Говорил ли си с този човек? Или само ти затваря като вдигнеш? Наистина, най-добре му звънни и го питай.
Говорил ли си с този човек? Или само ти затваря като вдигнеш? Наистина, най-добре му звънни и го питай.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Язв викам му се обадиш и го нахраниш здраво 
Иначе по темата,нз Голдън пеиджез
Иначе по темата,нз Голдън пеиджез
Reaching aural nirvana...
- The Unthinking
Няма гаранция, че човека на когото е писан номера е точно този, който ти звъни. Примерно ако е някое малко дете, което не знае какво прави, ще ти даде името на майката на детето, която е собственик на номера. Наистина най-добре се обади и виж какво има. Вероятно е някоя грешка.
Обаче преди време, когато имаше някакъв скандал между съседи във входа ми. Единият съсед в продължение на доста време през определен интервал от време извършвал тормоз над съседката като се обаждал, въздишал веднъж и затварял.
Обаче преди време, когато имаше някакъв скандал между съседи във входа ми. Единият съсед в продължение на доста време през определен интервал от време извършвал тормоз над съседката като се обаждал, въздишал веднъж и затварял.
Изглеждам нов, но по душа имам 6000+ поста.
-
The.Rampage.Rado
Или по-вероятно просто те прослушват (и са толкова некадърни, че не си крият номера) дали има някой в къщи и правят програма кога е свободно да "ошашават" квото ценно има у вас.
Най-добре щом му знаеш номера - звънни му, сипи му, като се окаже, че това е вуйчо или некъв твой роднина, който е толкова заплеснат, че като дигне слушалката все вас набира тогава почвай с извиненията и се чуди кво да обясняваш после... :mrgreen:
Най-добре щом му знаеш номера - звънни му, сипи му, като се окаже, че това е вуйчо или некъв твой роднина, който е толкова заплеснат, че като дигне слушалката все вас набира тогава почвай с извиненията и се чуди кво да обясняваш после... :mrgreen:
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други