[Epic lulz] п-р Вучков с костюм!!
Re: [Epic lulz] п-р Вучков с костюм!!
Тъкмо ще прославят новата телевизия
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Readonly написа:
Бац'та от GGP :Д На тая снимка изглежда все едно имаме еднакви черти, по едно време и коса имах.. въобще, бях докарал имиджа но нещата се промениха. Ама БАЦАТА си остана badass.
Въобще не мога да го позная на тази снимка ... Верно е яко badass. Ма не верно, тоя къв е калъф

http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Както казваха в един филм, костюма прави братото.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Сега ако си купи и ново чене, може да престане да заваля думите...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Вучков не е луд. Ако някой запише на хартия размислите му и ви ги връчи да ги четете, ще започнете да охкате: "Кой ли умен чичко го е писал?", това е неизбежно. Вучков е изключително ерудиран и прочее.
Проблемът му е друг:
Гордостта!
Човекът е толкова горделив, че в момента, в който от телефона го засипят с ласкави слова, той източва врат като пуяк и започва да се пъчи като паун. Толкова му се е разбъркал умът, че вече не знае кога е прав, кога греши, кога изглупява. Тъжно, но всички ще ни сполети това някой ден. Някои по-скоро от другите.
Проблемът му е друг:
Гордостта!
Човекът е толкова горделив, че в момента, в който от телефона го засипят с ласкави слова, той източва врат като пуяк и започва да се пъчи като паун. Толкова му се е разбъркал умът, че вече не знае кога е прав, кога греши, кога изглупява. Тъжно, но всички ще ни сполети това някой ден. Някои по-скоро от другите.

Ако си живееш спокоен и щастлив живот, като нормален човечец надали ще стане така. Но ако си сред най-известните дядовци в България, ясно че ще изкуфееш :/ Преди Господари на Ефира, някой изобщо знаеше ли го Вучков. Имам предвид като такава "медийна звезда" лол ??

Ако си живееш спокоен и щастлив живот, като нормален човечец надали ще стане така.
Това е вътрешно противоречиво понятие...не може да си нормален човек и да водиш спокоен и щастлив живот...не и у нас...
Не знам колко е ерудиран Вичков, но повечето смислени неща, които приказва, ги знае всеки от обща култура...просто разни изкукали старци, докато превключват между каналите, попадат на Вучков и си казват "ейиии, този изглежда точно, като мен и ги мисли и разправя същите неща, като мен...видях се по телевизията..." и вземат, че му се обадят.
Наистина на виждам какво ще търси в ТВ2 - телевизията на младите и прости парвенюта.
(или поне им се иска още да се водят за млади

The only difference between Salvador Dalí and crazy people
http://vbox7.com/play:f0113baa
Ебати самочувствието, верно.
Това случайно да знаете, дали го е казал преди да се разбере за ТВ2 или след това?
Ебати самочувствието, верно.
Това случайно да знаете, дали го е казал преди да се разбере за ТВ2 или след това?

Само да вметна, това не му е студиото, всъщност е снимано където аз бачкам. Руската стая в Маскара (клубът под Операта).
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
- Till.Lindemann
ае кога му почва шоуто
- vladovichev
Мамка му изпуснах го!
Поредния признак на изчезващата свобода на словото по медиите. Вучков, за непросветените, са му осигурили работата в Нова, за да спре да плюе любимото ни правителство.
Очаквам популярността му (и успехът му като комик) рязко да спадне като му отрежат възможността да говори к'вото у дойде наум.
(бележка: да не се интерпретира горното като подкрепа за коя да е от неуправляващите партии; всичките са един дол дренки, едни и същи маскари)
Очаквам популярността му (и успехът му като комик) рязко да спадне като му отрежат възможността да говори к'вото у дойде наум.
(бележка: да не се интерпретира горното като подкрепа за коя да е от неуправляващите партии; всичките са един дол дренки, едни и същи маскари)
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Някак си съм склонен да се съглася с ph34k.
В СКАТ го търпяха с арогантното му отношение към всичко и всеки, сега обаче условията не ги поставя той, а работодателят. Със сигурност в новото студио няма същата "задушевна" атмосфера, която имаше като водещ на "Размисли и страсти". Все пак да не говоря така, ще гледам едно предаване, за да се убедя и ще споделя впечатления.
В СКАТ го търпяха с арогантното му отношение към всичко и всеки, сега обаче условията не ги поставя той, а работодателят. Със сигурност в новото студио няма същата "задушевна" атмосфера, която имаше като водещ на "Размисли и страсти". Все пак да не говоря така, ще гледам едно предаване, за да се убедя и ще споделя впечатления.