Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 11 Яну 2008 00:05
" ... как да продавам златото,което съм изкарал.Това, предполагам става по-лесно ... " За това забрави. Нещото, което най-много може да ти се набие в очите е спамери предлагащи за <1$ 100/1000 злато, та.. не си струва. -.- И не малко народ дава пари за т'ва злато, майка им чийтърска.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 11 Яну 2008 01:32
Имам аз един въпрос.
Най-накрая навих нашите да ми дават пари за предплатени карти само ако аз си купя играта.
Та искам да си поръчам World Of Warcraft Battlechest, но в Пулсар не е в наличност. Някой знае ли от къде да си го поръчам + карта за 14-дена игра.
Знам че Battlechest включва 30 безплатни дни, но при искане на кода на картата за правене на акаунт са ми казали че иска код и трябва да си купувам още една предплатена карта.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 11 Яну 2008 11:52
Вземи си(ако искаш ще ти продиктувам) 10 дей фрий трайъл литсче, продължи го с кода от играта. Така си работи безплатния месец ^^.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 11 Яну 2008 14:14
Мда, премяташ системата и играеш 40 дни фул фрий.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 11 Яну 2008 19:02
Като си я вземеш,пиши в темата и аз ще ти обясня как да активираш безплатния месец без разни трайъл листчета
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 11 Яну 2008 20:14
Поръчах си само Battlechest с надеждата да стане без фрий триал карта.
Scar - Тъй като за пръв път ще играя в Близзард и нямам гилдия се чудех дали мога да вляза тази в която си ти в момента. По скайп мога да ти разкажа по-подробно.
archangel_91
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 12 Яну 2008 11:21
Някой на Ahn'Qiraj ?
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 12 Яну 2008 20:45
Аз съм на Burning Blade, а сега ще почвам на Neptulon, alliance.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 13 Яну 2008 13:42
L0nely ArchAngel написа: Поръчах си само Battlechest с надеждата да стане без фрий триал карта.
Scar - Тъй като за пръв път ще играя в Близзард и нямам гилдия се чудех дали мога да вляза тази в която си ти в момента. По скайп мога да ти разкажа по-подробно.
archangel_91 Еми за съжаление няма как да влезеш в мойта гилдия защото се приемат хора само 70-ти левел които раидват ;/...После ще те намеря по скайп btw един скриин от миналата седмица ... http://img90.imageshack.us/img90/7923/shitmz2.jpgKaz'Rogal dead Hyjal status 3/5
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 11:07
Имам един въпрос свързан с маунтовете.Колко струва маунта и колко струва тренировката за яздене?Тей като вече съм 50 левел и още нямам маунт защото парите не го позволяванха сега имам 85 злато.Блъд елф съм и смятам да си взема маунт от моята раса трябва ли да съм ексаутед с блъд елфите?И каква е разликата при по голяма репутация?
Също така имам и въпрос с реидовете ако примерно съм 65 левел и отида на реид след това ще получавам ли опит от куестовете?Защото не го разбирам това за реидовете което е написано в играта.Също така може те ли да ми кажете в Western Plaguelands [50-58] къде има там лагер на хордата и въобще има ли лагер/град там.Защото имам един куест който ме праща там но не знам дали има град гледах на разни карти и пак не разбрах.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 15:13
Ще ти стигнат тези пари за маунт.Не съм сигурен колко точно струваше.Зависи и от това как си с репутацията, но щом си блъд елф можеш да си вземеш маунт дори и да си friendly.А за куестовете-да, разбира се, че пак ще си взимаш експи.Просто повечето куестове не могат да се изпълняват, докато си в рейд (освен тези, предназначени за рейд, разбира се).А колкото до хордския лагер, мисля че няма: http://www.wow-europe.com/shared/wow-co ... /index.htm .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 15:46
Ордата няма град там, ползва този от Хилсброуд (на юг). Там има ъндетско селце, където е и мастър трейнъра за шивачите. Маунта за 60% (тоест този от 40 лвл) струва около 150 голд заедно с трейнънга. А ако имаш много реп можеш на 60 лвл да си вземеш маунт от онър шопа за само 90 голд, което си е далавера. Кажи какъв клас си и какви професии имащ, за да може да ти дадем някой хинт за печелене на $$.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 16:38
Без да знам нищо, мога да му кажа най-добрия съвет за $$: FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM! FARM!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 17:02
ЕТО ТОВА ФАРМ не го разбрах цялата игра?!?!Значи аз съм хоноуред с силвърмуун и си взех маунт заедно с тренировка за 90 злато.Значи професийте ми са енчантинг и таилоринг като и от двете професий банката ми е пълна с материял за тях :Д Блъд елф приест съм.51 левел съм вече :Д.
Имам и друг въпрос Алтерак за кой левел е поне знам че 51 е минимума защото когато бях 50 не можех да се включа сега мога.Предполагам е като уаргсонг нещо от рода на 21-29 левел.
Дамн какво е това фарм :С
И Шейди не те разбрах каде е това.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 19:52
Farm-а е гриндене за пари и предмети, които продваш пак за пари.
Намираш гадинка близо до твоя левел в дадена зона и почваш да я убиваш като взимаш парите и полезните/ценни предмети и ги продаваш в АH или на vendor. Така от първата докато стигнеш до последната в зоната първата пак се е respawn-ала и започваш наново.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 19:56
"Това" е Йилсброуд Фуутхилс (ако не ме лъже паметта) и е под Уестърн Плейджграундс. Около 2-3 минутки пеша през реката е, няма врази по пътя. Ъндетски град, има си такси и рипеър. Фарма е глупост, можеш да изкараш пари и много по-лесно. Виж си реептите, за 21 лвл има сини бутушки. Правиш 5, енчантваш ги + стамина или +инт и смяташ колко голд са ти излезли материалите. После пускаш такава цена, че да си на печалба. Така правиш и с други добри айтъмс, които можеш да правиш. Като прийст знаеш кой от айтъмите е бил полезен на левела, който изисква, та имаш идея кое си струва. В АХ се прават големите мангизи, само трябва да научиш кое колко струва. Винаги ще се намерят поне 10-тина далавери на ден. Да кажем, че някакъв регент струва на сървъра ти 10 голд за 20. Рандъм морон продава своите 14 за 5 голд, незнаейки цената им. Купуваш ги и веднага ги пускаш за 15, даже за 20. Друг морон (или просто човек, на който трябват спешно) ги купува, защото само ти предлагаш (а ако някой ти подбива цената просто купуваш и неговите, за да ги пуснеш пак). Обаче за да те бива в това трябва да отделиш поне 1 час на ден в продължение на седмица, та да видиш какви са цените. Иначе няма да можеш да определиш струва ли си нещо. ФАРМ ИС ШИТ, АХ СЕТИНГС АР ДЪ УЕЙ ТУ ГОУ!
@Архангеле, не си съвсем прав. Фарма е да си харесаш някой предмет, било то рядка уърълд дроп броня или просто регент и да видиш в нета откъде пада. После да намериш район с концентрация на въпросния моб-носител на целта ти и да почнеш масово избиване. Събираш най-вече това, което фармиш, не и останалите боклуци. Преди ТБЦ за всеки инст трябваше да фарма клоут за фърст ейд, разни дреболии за колби (химика в гилдията искаше или голд, или не-билковите съставки да му се дадът в замяна на колбите), руда и камънаци за бомбите... Сега сте доста улеснени в това отношение, та фарма си остава най-вече масово избиване за рядък предмет. Елитните гиганти в Уинтърспрингс пускат фрост протекшън рецептата, преди гилдията ми да тръгне за Наксрамас убихме около 50-60 от тях докато ни падне. Не закачахме околните мобове, алитата, отказвахме покани за инстове докато не ни падна въпросната рецепта. А аз лично дори и не луутвах нищо освен паричките. Ей това е фарм.
@Вермик, с фарма разваляш играта на другите около теб. Например някой има куест да убие 10 уотър елемента, ама ти избиваш всеки родил се за Есенция на водата. Просто правиш мръсно на някой. А често фарма се прави на гадове, които са по-слаби от теб, т.е можеш да ги убиваш бързо и безболезнено (за теб). Около тези по-слаби гадове се оачква да има по-слаби играчи от другата фракция, а те надали ще харесат срещата си с тебе. Абе разваляш ограта на другите за да просперираш в своята.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 20 Яну 2008 20:00
Благодаря Шейди.И аз мисля че фарма е шийт особено когато разбрах за какво става въпрос.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 22 Яну 2008 13:26
Без фарм нема кинти за моунт пичове.Аз докато стана 70 лвл правех малко куестове и повече гринд.Като станах 70 лвл взимах повече кинта от куестовете дето не бях правил и си взех моунтче, даже имам парички за още 1 и половина П.П. Нема ли някой на Еммерис . Успех с Фарменето
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 24 Яну 2008 12:01
World of Warcraft News & Articles57% approval rating 1 2 3 4 5 WoW hits the big 10,000,000 News | Jan. 22, 2008 (1 day, 13 hours ago) | by Indelible | via http://www.blizzard.comWorld of Warcraft has finally done it. Blizzard Entertainment has reported that the hit MMORPG, World of Warcraft, has hit 10,000,000 (ten million) subscribers world wide. This is a massive milestone for not only Blizzard but also the MMO world. Currently the world markets are looking typical, with Asia boasting the biggest share of the total, coming in at 5.5 million subscribers. North America has 2.5 million and Europe has the smallest percentage with 2 million. This comes directly after the holiday season, which Blizzard is holding responsible for this new number claiming that many new players came to the world of Azeroth and many old players returned in waiting for Wrath of the Lich King. World of Warcraft has now cemented itself as one of the most popular video games in history as well as the most played Western MMO in the World. The question now is will Wrath of the Lich King gain Blizzard another 1,000,000 subscribers by this time next year? We will have to wait and see... Perhaps this could be the last time we see World of Warcraft breaking records 10 милиона никак не са малко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви обсъждания по World of Warcraft Публикувано на: 24 Яну 2008 14:18
МААААА ЛИИИИИИИИИи, таз година 10милиона догодина повече . Да живее рокен рола. Опс ,имах предвид WoW-а
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|