Негованският Лес

Нещата от живота
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Негованският Лес

Мнение от Hova »

http://gorata.net/f.php?f=Negovanskiat_Les Това е Негованската гора помогнете да я издигнем.На всеки 15 листа ще получавате по една интересна история от Негован.(не сложих темата в творческият щото никой не влиза там)
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Re: Негованският Лес

Мнение от zip0 »

+1 листо от мен!
Идеята е добра, Негован е готино село - нека го прославим!
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Ама каспичан е по-яко!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Bobakin написа:Ама каспичан е по-яко!

Не вярно.А и имам цяла торба с интересни историй
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Аз пуснах
Иначе един от нашия клас еми вила на Негован и често ходи та ми е разказвал :)
Reaching aural nirvana...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Hova написа:Не вярно.А и имам цяла торба с интересни историй

Имаш цяла торба с интересни римски пълководци?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Hova написа:(не сложих темата в творческият щото никой не влиза там)

Yeah, right! От друга страна ако я беше сложил там, щях да те докладвам веднага за нарушение.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Виждам че нямате много вяра в Негованските ми историй за това сега ще ви просветля с историята за "Стоян И Криеницата." - разказана на мен от самият Стоян.
Една вечер преди около 10 години въпросният Стоян участвал в игра на криеница с още 300 човека в Негованските гробища.Стоян си мислел че ще е вечер като всяка друга в която ще се забавлява с приятелите си,но се е лъжел.В момента в който децата стъпили в гробището десетки гарвани полетяли към тъмното небе, това обаче не притеснило Стоянчо, и след като човекът който трябвало да брой започнал Стоян избрал място за криене.Мястото било зад един гроб.Стоян постоянно надничал покрай гроба за да види дали търсещият е около него и когато се обърнал видял фигура излъчваща фосфорна светлина в този момент Стоян разбрал че пред него стой призрак в уплахата си Стоян побягнал толкова бързо че преминал 2 километра за забележете 49 секунди.Когато се прибрал той не успял да заспи цяла нощ от страх.КРАЙ
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Добра история +1 листо.
botlik3

Мнение от botlik3 »

+1 листо и от мен.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Е Негованската гора става все по-голяма затова е време за нова история и тя е "Банди и Кокошките"
В един летен ден преди 5-6 години аз Светльо и Иван играехме с колички на улицата, денят беше слънчев и топъл а ние играехме пред двора на моят съсед Бате Сашо a.k.a. Банди a.k.a. Секирата който не ходи на работа няма жена а деца са му неговите кокошки накратко е луд.Та играеме ние и в един момент аз чувам как някой вика "ПОМООЩ ПОМОООЩ" това бе майката на Банде Баба Дида.Тя бе направила грешката да не нахрани кокошките на Секирата и след това го бе разярила с груби думи към децата му и той я бе УДАРИЛ СЪС ОБРАТНАТА СТРАНА НА СЕКИРАТА В ГЛАВАТА.Когато аз и приятелите ми видяхме гледката се втурнахме да кажем на родителите си и те се втурнаха да спасяват горката жена а в това време Банде се измъкваше през задният си двор и се опита да емигрира в Световрачане но бе хванат преди да успее.Последствията от този инцидент бяха че Баба Дида имаше отворна рана на главата а Банде трябваше да лежи 1 месец в лудница.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Гиро №2 , поне са в 1 тема. Ще изчакам още малко горица да се сбере, па после ще обера кинтака с няколко дървара. :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

The Chameleon написа:Гиро №2 , поне са в 1 тема.

Може и да не ти се вярва, но това са реални истории!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Нз, толкова тъпо е написано, че чак ми е трудно да повярвам, че е сериозно.. :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Написано е с голяма доза хумор, която ти изглежда не схващаш...
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Голяма доза хумор? Това ти е хумор? Смисъл... втф(както е прието да се казва по тези земи)? Какъв хумор? Историята може да се превърне в хумористична, ако... не, всъщност едва ли може. Има повече хумор в един обикновен разговор с преподавател, отколкото тук.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Къде точно са тея истории, че не ги виждам? Нали не трябва да се регвам?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Абе доста сте прости.Това са истински историй от истинксият живот не съм казал че ще бъдат забавани.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Не, виж, те ако само не бяха забавни - ОК, ама те не са нито увлекателни, нито предизвикващи някакво чувство у човек. Звучат сякаш казваш "Вчера ходихме с приятели да пием по бира и толкова бира изпих, че после не знам как съм се прибрал." Нищо интересно.
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Така стана ама не пих само бира.
Публикувай отговор