Порто - Фиорентина 1:0
Адриано 1
ГГ на Боби
А как му е скайпа на тоя Cristiano Ronaldo ?
pi4a_s_moskvi4acrazysasho написа:
А как му е скайпа на тоя Cristiano Ronaldo ?

аз поне успях да играя с bamboocha ама ренсинг не пише нещоL e v s k a r A написа:Това момче ренсинг[ivchikat] и бабмоча не ми отговарят от както е пуснат тура,нито са ме тьрсили ,ако не благоволят да отговорят до края на срока ми пишете служебни
То бива да си тъп ама да биеш хората през монитораCristiano Ronaldo написа:marin_007 da ti eba mamata pederasa tap da ti eba sme6niq PCM da ti eba noobovete da ti eba na 0 6te skasam we pedal4e pi6i da ti eba mamata grozna gei skapan pi6i ataka nqma mi naprai6 laino nedousrano

Cristiano Ronaldo написа:marin_007 da ti eba mamata pederasa tap da ti eba sme6niq PCM da ti eba noobovete da ti eba na 0 6te skasam we pedal4e pi6i da ti eba mamata grozna gei skapan pi6i ataka nqma mi naprai6 laino nedousrano
Митко ако искаш да го преиграем.Все пак ти ми каза че отначало не си се досетил че ще играем за турнира и започна с Франция и аз тръгнах да избирам Щутгард и така се сети.Въпреки това чак в хода на мача си разбрал за какво става дума.Ако искаш ще го преиграем!Все пак PCM [ламавото форумчеFELIX написа:
Астън Вила-3
Щутгарт-0
Cristiano Ronaldo написа:marin_007 da ti eba mamata pederasa tap da ti eba sme6niq PCM da ti eba noobovete da ti eba na 0 6te skasam we pedal4e pi6i da ti eba mamata grozna gei skapan pi6i ataka nqma mi naprai6 laino nedousrano