Автор |
Съобщение |
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 21:51
Мне, и аз съм за петък вечерта - малко разпускане след тежката седмица на даскало Плюс тва аз в уикенда не съм вкъщи по цели дни и нощи
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 21:56
Може да се спретне пък И петък И събота, ахаха..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 22:10
От утре вечер след 9 ще има сървър в хамачи - "zaheroes3" с парола "zaheroes3" , и сървър в Heroes3 ip - 5.71.97.97 ,pass няма да има. Който иска да влиза Версия H3 Complete
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 22:21
Jekov написа: Утре вечер след 9 ще има сървър в хамачи - "zaheroes3" с парола "zaheroes3" , и сървър в Heroes3 ip - 5.71.97.97 ,pass няма да има. Който иска да влиза Не е баш само това. Аз ползвам Heroes 3 Complete (от някой торент тракер го смъкнах, вероятно замунда), без да съм ъпдейтвал допълнително. Вие да ползвате други? Понеже, версиите са несъвместими И бтв аз си харесвам петък!! И трето - времето ще е ограничено до една минута, който не му изнася да не играе, не ми се цъка по половин час на търн. Това е
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 22:56
Играйте когато решите там, ние лесно ще си направим ''отбрани хора'' мрежица
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 23:02
Кире_Гръчата написа: Играйте когато решите там, ние лесно ще си направим ''отбрани хора'' мрежица Точно така.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 23:05
Пффф... аре стига бе Екс, 1 мин ... да няма да ми играеш с 1 замък и 1 герой ? Според мен 4 е най-добре , хем не е прекалено малко, хем не е прекалено много. Ако толкова не ви изнася -> 2 мин >.<
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 16 Яну 2008 23:28
Да бе, 1 минута е прекалено малко, направете както каза Хами
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 17 Яну 2008 09:17
Аltаir написа: Да бе, 1 минута е прекалено малко, направете както каза Хами Играл съм една минута, бях с три героя и три замъка и си приключвах търна за 30-40 секунди. Хами, ти няма да имаш толкова замъци ако играта е 8 човека Плюс това if u pr0 ще си измислиш къде да отидеш докато другите си играят техните търнове, а не като започне твоята минутка. Казаш ми, че за една минута не можеш да цъкнеш десетина пъти? Разбирам, че си специалното момченце на мама, ама... Кире - смея да бъда обиден! И аз как така не присъствам в които и да било отбрани хора? Та аз съм навсякъде!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 17 Яну 2008 13:16
Както каза Идяд повече от 4 човека в една игра е бръдъ, просто щото много се протакват нещата.. Виж , ако направим некви фън игри на С карта 8 човека, става.. :Д Иска ли питане, че ще си мисля хода , докато другите играят, просто 1 минута не е достатъчна за специалния ми мозък Пък и след като друг човек си направи хода и вземе , че ми промени плановете, всичко наново трябва да се мисли Та - не , няма да е 1 мин, поне 2
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:06
The Chameleon написа: Както каза Идяд повече от 4 човека в една игра е бръдъ, просто щото много се протакват нещата.. Виж , ако направим некви фън игри на С карта 8 човека, става.. :Д Иска ли питане, че ще си мисля хода , докато другите играят, просто 1 минута не е достатъчна за специалния ми мозък Пък и след като друг човек си направи хода и вземе , че ми промени плановете, всичко наново трябва да се мисли Та - не , няма да е 1 мин, поне 2 Играл съм една минута, ти играл ли си? End of discussion.
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:44
Existence написа: Играл съм една минута, ти играл ли си? End of discussion. ;) Май не, а? ;р Няма никакво значение и 1 минута да е - ако си закоравял играч на тая игра въобще няма какво толкова да му мислиш. Всичките ситуации си ги виждал хиляди пъти.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 17 Яну 2008 23:33
Existence написа: Играл съм една минута, ти играл ли си? End of discussion. ААААААААААААААА, МАДАРЛАНД! пс. Оооооо, ооооо ... ооо. *пууф* ЗИГИ БУГИ ДЮК !
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 18 Яну 2008 16:03
High_voltage написа: Е това просто не е вярно. Ама изобщо не е вярно! Аз никога не съм имал проблем с това да направя 15-20 клика за 1 минута. Какво ви бърка, като е пределно ясно, че битките не влизат в това време? И 2 минути да са - все тая... Просто ако си свикнал да реагираш на различните ситуации достатъчно бързо, 1 минута е предостатъчна.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 18 Яну 2008 16:33
e slojil sum karta ina4e tezi neshta deto high toltage gi kaza neshto nemi dopadat da gubish 1 4as za nqkvi prehvurlqnie ot eidn geroi na drug nai burzoto ostava samo vew air i tn taq magia nesum q izpolzval nikoga mn e smotana i da gubish vremeto na vsi4ki igra4i deto sedat i te 4akat za da pravish takiva prostotii prosto ti si za singul player a ne za multy nikoi nqma da te turpi takiv drebnav
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 18 Яну 2008 16:34
Това са всеобщо известни факти, което обаче не означава, че тук преувеличаваш. Нещата, които изброи ме съмнява да могат да се извършат и за две минути, като ще поставяме нещата по този начин.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 18 Яну 2008 19:15
Само ще мрънкате ли ?!?!?!?! или някой ще влезе тази вечер да играем ?!?!!!?
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 18 Яну 2008 21:18
Чакайте малко. Ако се сложи време 1 мин наистина ли битките не влизат в това време ???
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes] Публикувано на: 18 Яну 2008 21:26
Gluposti bitkite sa si savsem otdelno vreme az sum igral online ta kajete dali sikate da igareme na moita karta za da znam dali da si instaliram hama4e
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|