Екзистенциален въпрос...

Нещата от живота
Disturbed

Re: Екзистенциален въпрос...

Мнение от Disturbed »

Оставете емотата на мира... Кво са ви напрвили? О.о А онова емо беше много тегава ситуация..
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Rico написа: Междувпрочем по едно стечение на обстоятелствата го познавам вече същото онова емо :Р
Изкача да се почувства депресиран и да има нужда от подкрепа, за да се забиеш с него ли бе? Pervert! :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Ако е гей колкот аз съм гей - всичко е наред.Спокойно, така действат готините жени понякога на мъжете.И все пак, какъв тип гей е станал? Нормално е да мисли малко и кат момиче.Все пак всеки ден му е такова до главата ^^
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Sandro
Обратна връзка:

Мнение от Sandro »

Биеш го на 1VS1 на Halo 3 с голямата брадва, човека се депресира и отива в Камчатка, да опитомява пингвини, зарязвайки я тук.
Изображение
Изображение
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

^ Въпреки рожденния си ден вчера, шефа е в абслютно трезво и добро настроение :D
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Sandro написа:Биеш го на 1VS1 на Halo 3 с голямата брадва, човека се депресира и отива в Камчатка, да опитомява пингвини, зарязвайки я тук.

Въпросния авер всъщнст си купи Хикс Кутия и е станал дзвер на Хейло 3 :lol: Така че всеки attempt да бъде пребиван с чука е равен на epic phail...
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Биеш го на 1VS1 на Halo 3 с голямата брадва, човека се депресира и отива в Камчатка, да опитомява пингвини, зарязвайки я тук.

Въпросния авер всъщнст си купи Хикс Кутия и е станал дзвер на Хейло 3 :lol: Така че всеки attempt да бъде пребиван с чука е равен на epic phail...

Хех да обаче покрай въпросният авер и ние задобряхме тъй че не ми трябва вече чукчето та да размазвам ;) въпреки че чукчето пак си оунва отвсякъде ;) Няма да забравя оназ битката на турнира в която след граната до последно не се знаеше кой кой е размазал но в крайна сметка се оказа че му беше отнесена главата на пича от ЧУКА :Р

А да се върнем на темата - ми просто не е онова лудо копеле което беше преди а е хмм гей :Р. Стана прекалено персонална тема, аз всъщност не бях набелязал изобщо някой конкретен човек а говорех генерално има ли лек за избавяне от представената ситуация.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Братлета, единственият начин да го revert-нете е като ви пораснат цици :/
Впрочем Nlite-сан е много повече гей задето играе Гейло вместо Гиърса.. ема, всеки квото му го клати :roll:
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ем разкриваш какъв е всъщност и готово
Публикувай отговор