Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 20:56
Нищо особено. 5/10
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 20:59
Бива... 8ца
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:06
5/10 Сори ама не ме кефиш.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:27
Готин аватар (7/10) и подписа си го бива (8/10)
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:36
Профилите ти стават все по-мизерни  4/10
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:46
(1/10) не ме кефиш 
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:49
Dantе написа: И мен ся не ме кефи ама ме мързи да измисля нещо яко Винаги можеш да си лепнеш аватар на Серж Танкиан и да станеш един от братството.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:53
Малко го промених Серж е пич ма не го обичам  8/10 само заради физиономията му 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 21:57
Ами...не.Ямайския профил беше много по-добре  Сори ама ти давам най-много 6
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 22:00
Ледник написа: Винаги можеш да си лепнеш аватар на Серж Танкиан и да станеш един от братството.
Лорде, колкото повече пишеш, толкова повече ти спадат постовете! За Алтаирчо 9/10 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 22:49
Хамелеоне,хубав профил.Ти не че някога си го сменял  .
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 16 Яну 2008 23:35
The Chameleon написа: Лорде, колкото повече пишеш, толкова повече ти спадат постовете! Хахахаах  Админа сигурно симпатизира на Защита Он: Бобакин, давам ти 5/10, без коментар...
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 00:21
9/10 И в предишната тема ти споменах да поуголемиш аватара, за по - голям ефект, ама явно не щеш 
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 09:23
Ми профила ти е хубаво оформен.Всичко е на тематика Кейт,така че не може да не го харесам Може би ника само трябваше да ти остане Хикс.Иначе всичко друго е добре. 8/10 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 10:56
10ка -радва окото 
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 11:40
хора написа: А кой ти е позволил да ме оценяваш бе помяр? Успокой топката моджо 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 11:43
zip0 написа: Успокой топката моджо  Кипариси... 10 няма кво друго да кажа
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 12:07
Dantе написа: Готин профил 7/10  Уоу пич спри се бе нема само едни и същи хора да се коментират на страница по минимум 3-4 мнения имаш стига толкова П.П.Не ме коментирайте
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 12:20
Nice (7/10) 
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 17 Яну 2008 12:27
Не е кой-знае какво  4/10
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|