Новият селекционер на Българският национален отбор по футбол

Нещата от живота
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Новият селекционер на Българският национален отбор по футбол

Мнение от denik »

Till Lindemann написа:е нали някой беше казал, че в понеделник ще представи милионир кйто е толкова известен, че няма как да му откажем
Да, и аз четох за тоя в дир.бг, но очевидно се оказа едно голямо нищо :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
The Tiger

Мнение от The Tiger »

Романс написа:Ръководството на Манчестър Юнайтед е предложило 44 милиона евро на Тотнъм за Димитър Бербатов, новината обяви агентът Роберто Де Фанти.

Мениджърът помага на Бербатов при намирането му на отбор в Италия. Роберто де Фанти допълни, че Интер и Милан също имат сериозен интерес към аса на Тотнъм и България.

Предложените от „червените дяволи” 44 милиона са намалили драстично шансовете на италианските грандове за подписа на Бербатов.

Това къде го видя?! :shock: Аз четох, че Манчестър няма да правят никакви покупки през зимната пауза... :?

Доколкото си спомням на квалификациите за предишното Евро, на което се класирахме бяхме с Балъков и това е основната причина да стигнеме до там. Лично за мен Пламен Марков е доста слаб треньор, някакъв един никакъв такъв е... И за Бога! Изгонили са го от последния му клубен отбор заради слаби резултати?! И това ще ни е треньора? Всяка надежда оставете... :lol:
Duke

Мнение от Duke »

Колкото и отчаяно да звучи, пред Стоичков и кварталният разбирач е майстор. А Марков е поне малко по-добър от него.
Публикувай отговор