Здравейте, първи пост във форума Значи, предлагам ти: "Освобождение" - 5 серии са, ако не се лъжа "Щрафбат" - той е някъде 10тина, има го по торентите
Други хубави, военни: "9та Рота" - за Афганистан "Вратата на бурите" - за Чечня "Война"
___________________________________ "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" ____________________ http://www.borilius.com
12dasd
Заглавие: Re: Руски военни филми
Публикувано на: 09 Яну 2008 11:20
Сволочи съкс според мен. Група сираци ги обучават за самоубийствена мисия. 9 рота бива що-годе, нямаше кой знае колко екшън (2 битки), по-скоро филмът се базираше на обучението в казармата. Звезда - няма сийд никъде, обаче що-годе си го бива. На безименната височина - сериал. Бива си го. Други не знам :О
___________________________________ Или имаш, или немаш.
<GLaDiaToR>
22 Мар 2006 21:10 Мнения: 537 Местоположение: Земният рай- България
Публикувано на: 09 Яну 2008 14:02
Почнах със сериала "Освобождение"
Благодаря на всички ви
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Alien
03 Апр 2007 18:11 Мнения: 1019 Местоположение: On The Ares
Публикувано на: 09 Яну 2008 22:01
Не знам ако някой го е писал
"9та Рота" - за Афганистан "Вратата на бурите" - за Чечня "Война"
___________________________________ Use Google Sucker
"9та Рота" - за Афганистан "Вратата на бурите" - за Чечня "Война"
Ами дали аз не съм го писал, щом си ме цитирал?
___________________________________ "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" ____________________ http://www.borilius.com
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Яну 2008 17:21
Правиш сигурно за трети път такава тема. Иначе ти препоръчах "Освобождение". То по принцип не е сериал, ама понеже е много дълъг го режат на серий и може и така да е в торентите.
Ще си позволя да ти препоръчам няколко руски военни филми надявам се да си ги намериш преведени "Днепровский рубеж" "Дот" "Сильнее огня" "Двое и война " "А утрините тук са тихи" -сериалът от 2006г е за предпочитане пред игралния филм 1972г "Диверсант" - първата част от сериалът е по - интересна но и втората си струва пък и за този филм има суптитри с сигурностл "Битката за Мосва" "последний бронепоезд" Тези филми са от по- новите почти всички са след 2000 ната г. не знам как си с руския език но ако разбираш то няма да е проблем да си ги намериш има ги онлайн и из торентите повечето бяха непреведени,но може някои да е качил субтитри междовременно а кледай и "Изпепелени от слънцето 2" има го със субтитри даже и онлайн
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 25 Яну 2011 09:04
^ виж га е правена тая тема
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения