Кире_Гръчата написа:абе осра се - стига си проституирала с тая твойта безкрайна любов
Аман вече.
Кире_Гръчата написа:Pzy написа:Думата "мразя" е много тежка. Лошо е един човек да мрази - аз много индивиди не харесвам, но никого не мразя.
постъпи у манастир, бре![]()
я па мразим сичко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Кире_Гръчата написа:абе осра се - стига си проституирала с тая твойта безкрайна любов
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Кой ЧОВЕК мразите най-много
bgcomando написа:Странно ама никой не мразя освен политиците, които крадът иначе няма кой да мразя
Dantе написа:Mразя фешъни, гъзари и чалгари най-много.
Rudecraft/Orange написа:Dantе написа:Mразя фешъни, гъзари и чалгари най-много.
Да си фешън е лошо.Те имат едно специфично мислене,които ги прави такива.Имам приятел,дето е фешън.Но това какво мисли относно обличането и музиката си е негова работа.Понякога ме е срам да се разхождам с него да си кажа честно,но какво да се прави.Приятел ми е.И едното пухче на якето и това че слуша чалга/хаус/рап и етц не го прави лош човек и не приятел нали?Че фешънията си е бич,бич е,но и тя ще отмине.Просто ми писна да хейтя в тая насока.
Чалгари ли казвате?Е,че какво им е.Един от най-добрите ми приятели е чалгар.И кво?
Нито се облича фешънски,нито се прави на кой съм аз.Просто си слуша чалгата и сръбските/гръцките шитни и нищо друго не го късае.(като музика имам предвид)
Просто стана ужасно тъпо вече да се хейти.Кво ви пука?И аз се дразня като ида във Фън Сити да поцикля малко билярд да гледам момченца,които са педерастки облечени,но за кво да им се ядосвам...пфф..
Не ме късаят изобщо,да правят каквото искат.
Иам една приятелка дето е емо,ама баш тру емо.Да ви кажа по-лошо нещо от това няма.По едно време почва да ти писва да ти говорят как ще се самоубиват заради някой,как нямало смисъл да живеят и колко позьорско било емо да отиде във Фън Сити или където и да било...
Емото по-добрия вариянт ли е?Фешъни,фешъни,ама си правят кефа.Всичко да ви минава през ташаците и тва е.
Кво им се дразните толкова..и това ще отшуми.
Пак казвам и аз хич не одобрявам фешънията,ама няма какво да направите по въпроса.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Odin написа:Едих хубав бой всичко оправя.
Rudecraft/Orange написа:Odin написа:Едих хубав бой всичко оправя.
Искам да видя как ще се справиш с 5-6 напомпани фешъна.Ще ми е интересно да гледам.
Dantе написа:Фешъните и гъзарати са едни тъпи богати синчета. Дето си мислят че са мноу ГоТеНиЕе и със голямото самочувствие. Мислят че е много кул да тормозят по слаби, да пушат да ръсят някви тъпи лафове и да се правят на идиоти. Мразя фешъни.