Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 22:55

и само 1 ще каga PIGGSY VAN EMINEM4O напред ще ви стискам палци :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 22:59

If4y написа:
егати безмисления спор ван те бил както си иска на фифа и ве4е запо4ваш спора еми да ти кажа ван е един от наи силните от турнира и няма спор това за мене си е чиста победа браво на ванката

Кой мен ли е бил ?Щото ,ако мача не беше прекъснат сигурно щеше да падне и с разлика.И как е чиста победа при положение ,че при 2-3 за мен излиза точно преди да вкарам гол.Браво на ванката жив и здрав да е и да покани още някой да го подкрепи със звучните прякори иф4у,СашУ,Ивън или Герги .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:04

Букмейкара написа:

Кой мен ли е бил ?Щото ,ако мача не беше прекъснат сигурно щеше да падне и с разлика.И как е чиста победа при положение ,че при 2-3 за мен излиза точно преди да вкарам гол.Браво на ванката жив и здрав да е и да покани още някой да го подкрепи със звучните прякори иф4у,СашУ,Ивън или Герги .

:lol: :lol: :lol: мале на тва чак се разсмях :lol: :lol: :lol: :lol: нямам думи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:14

Направи ми впечатление, че Ван се е оправдавал с това, че някой му е искал пълномощно.
Ако режима на скайп ти е отпочиващ, това не трябва да попречи на играта ви, то те известява като влезеш в скайп, но ако Ван е бил на линия и т.н е просто много ламерско.

Не взимам страната на никой (:
:oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:17

Скайпа ми беше на линия просто съм го забравил нз как но случва се и то баш тогава се случи :oops:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:19

Revan , от сега си спести писането , че пак съм се месил в спорове , да си спестят писането и тия дет казаха , че съм свекървата на форума :lol:

Revan , това , че винаги пораждаш ти кавгите , има нещо вярно...Забелязал съм , че си подбираш там няколко хора , които са ти антипатични , ако мога да се изразя така и винаги си срещу тях , така е с Ван , така беше и със Снупи , и не знам защо , но имам чувството , че е така и с мен.Не мисля така заради това , че ми беше казал за служебна победа срещу Уейн Руни , а не я получих , не ми пука...Ама то в крайна сметка всеки има симпатии към някой тук , аз не мога да скрия това , че симпатизирам на Феликс , Марин , Романс...не че имам нещо против другите , ама просто им личи на тия хора , че преди всичко играят за кефа :wink:

На два пъти ти бях дал хронология с Гонзо , където ме обиждаше и без дума да съм казал за него , нещо лошо..ама не , просто човека защото я го виж какви успехи има , я го виж колко е редовен с мачовете си....Същата работа и с Уейн Руни...Ако Ван беше на мястото на тези двамата със сигурност или служебна или дисквалификация от турнира...А пък той дори ти е дал шот за да докаже , че са му искали пълномощно.Сега се сещам и за мача ми с Крис , който не ми беше дал възможност да направя шот за мача , като излезна веднага след мача..ще кажеш голяма работа , но това все пак е ъпдейтър и един от основните хора , отговорни за турнира..

Сега въобще не ми доказвай , че не си подбираш хората и не си с пристрастия, просто си личи...На мен до сега ти ми харесваше като организатор , въпреки че така долно отстрани Снупи (добре де , минало - заминало , но между другото и той беше редовен като Гонзо :wink: ).

Едит:Аре не ми се пише повече , че и мача изтървам :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:22

еее стига караници бе, празници сме аджеба! ай се успокойте!
благодаря че сте ме записали с Бразилия... този ход може да ме докара да играя с тях и за в бъдеще! :D

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:30

FELIX написа:
еее стига караници бе, празници сме аджеба! ай се успокойте!
благодаря че сте ме записали с Бразилия... този ход може да ме докара да играя с тях и за в бъдеще! :D

Както винаги митето е най - адекватен голям пич ... ай стига караници

Тук съм ако някой е на линия мое да ми пише за мачове :oops: :P 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:49

Като сме почнали да казваме кой кой подкрепя : аз съм си за старите лисици - Танаси , Марин , Реван и ФЕЛИКС и винаги ще се радвам ако някой от тях е шампион :lol:

Долу Разград Тийм (шегичка :) ) само старите "Лисици" :twisted:

Пигси , не искам да имам свекърва като теб :) (пак шега) , и пак ли се разписка че не съм ти дал шанс да направиш шот , голяма работа ше ти кажа пък аз отново , в правилата пише желателно е да се даде не задължително .Виж как от нещо дребно направи голям проблем , типично за свекърва... Ся като играем ако искаш ше направим 5 шота на края на мача ако така ще си доволен. Даже аз обещавам че ще направя :wink:

Абе ай живи здрави , празнувайте веселете се , не правете мръсно на другия , играйте за кеф или както стана модерно да се вика play 4 fun :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 23:51

Пигси искаш ли да ти дам шот от пълномощно дето са ми искали миналият месец ?Ванчо отдавна трябваше да бъде изгонен от турнира понеже се доказа ,че системно излиза ,когато другите са в изгодни позиции ,но понеже предполагаме ,че е малък и редовно си играе мачовете го оставяме.Снупи го махнаХ ,защото се правеше на интересен на админастратор подържащ турнира.Това м-у теб Гонзо и Уейн Руни си е м-у вас.АЗ не съм главен прокурор или съдилище ,където всеки път като се псувате да гоня единият или другият.Доста вероятно е при такъв вариант да се появи някой рядък индивид подобен на Ван и нарочно да предизвиква съперниците си да го псуват и сам се сещаш предполагам :wink: Продължавам да се чудя защо си мислиш ,че се заяждам с някой от турнира.Покажи ми един човек с който съм се заяждал да не си Ти,Ван и всички останали от вашият клас (ифчута,еминемчовци и т.н.) и Снупи.Споря с вас понеже вършите глупави неща,постоянно се мешите в споровете или предизвиквате такива и най-вече Ван ,който излиза нарочно и после 2 страници се обеснява как не му пукало какво ще реша и ,че съм бил терорист и винаги съм го ощетявал.

Впрочем ,ако искаш да почна да се заяждам ще започна от еминемчо понеже връзаката с него е винаги такава ,че НЕПРЕКЪСНАТО сече и не може да се играе.Всеки ще потвърди.

Има една фраза ,че глупавите хора в големи групи са опасни и си мисля ,че вие цяла партия си заформяте тука Пигсита,Ифчута и Ванчовци.

Крис просто не мога да оставя 2-3 безмозъчни индивида да си мислят ,че са прави и да се подкрепят постоянно.Още чакам Ван да даде линк към турнир ,където съм си правил "номерцата и измамите".Впрочем като му копнах чата с Ларсона ,където се потвърждава системното му излизане отговора му беше от типа ,че това било за минали турнири и полусезони и не било важно.Предлагам на Ванчо да извърши едно престъпление ,да го набарат след 1-2 години и да видим дали ще мисли по този плосък и наивен начин.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:16

аве еи ко спориш уе искаш вс 1 мач да те видя колко си добър за срам ще те напрая

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:26

Букмейкара написа:
Пигси искаш ли да ти дам шот от пълномощно дето са ми искали миналият месец ?Ванчо отдавна трябваше да бъде изгонен от турнира понеже се доказа ,че системно излиза ,когато другите са в изгодни позиции ,но понеже предполагаме ,че е малък и редовно си играе мачовете го оставяме.Снупи го махнаХ ,защото се правеше на интересен на админастратор подържащ турнира.Това м-у теб Гонзо и Уейн Руни си е м-у вас.АЗ не съм главен прокурор или съдилище ,където всеки път като се псувате да гоня единият или другият.Доста вероятно е при такъв вариант да се появи някой рядък индивид подобен на Ван и нарочно да предизвиква съперниците си да го псуват и сам се сещаш предполагам :wink: Продължавам да се чудя защо си мислиш ,че се заяждам с някой от турнира.Покажи ми един човек с който съм се заяждал да не си Ти,Ван и всички останали от вашият клас (ифчута,еминемчовци и т.н.) и Снупи.Споря с вас понеже вършите глупави неща,постоянно се мешите в споровете или предизвиквате такива и най-вече Ван ,който излиза нарочно и после 2 страници се обеснява как не му пукало какво ще реша и ,че съм бил терорист и винаги съм го ощетявал.

Впрочем ,ако искаш да почна да се заяждам ще започна от еминемчо понеже връзаката с него е винаги такава ,че НЕПРЕКЪСНАТО сече и не може да се играе.Всеки ще потвърди.

Има една фраза ,че глупавите хора в големи групи са опасни и си мисля ,че вие цяла партия си заформяте тука Пигсита,Ифчута и Ванчовци.

Яяя , не думай :o Ама ти верно си станал бога на турнира тука :lol: Виж се само какви глупости пишеш , събрали сме се цяла партия :ROFLROFL: :ROFLROFL: То сега виж и на къде отиват нещата , на групички ли ще се разделяме?Къде остана старият ,добър турнир , където кавгите липсваха?Тогава май когато бяхме по-малко хора , организатора беше друг и доста сме се разбирали , аз тогава съм нямал проблеми с никой , а сега тук ти , Крис и май Танаси (за него не съм сигурен де :lol:) се настроихте бая срещу мен,да не говорим за Ван.Но не мисля , че аз пораждам кавгите , просто не ми дава мира да не напиша и аз 3-4 думи след някое твое глупаво изказване или решение.Вече ми стана ясно де , какво си мислиш :roll: Че сме се събрали тука няколко глупака да се занимаваме с тебе , че си нямаме друга работа.Сигурно си викаш "Я ги виж тия смешници , казах нещо лошо за един и айде всички се нахвърлят за да защитят другаря си , като циганетата" :lol: :lol: Да знаеш , че си правиш грешни изводи за мен , за тях мога също да потвърдя :wink: Ае лека вечер , весели празници!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:31

piggsy -you are not alone

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:42

Еее дайте едно рамо и на новите звезди (като мен :lol: ) все пак. :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:44

Rensing написа:
Еее дайте едно рамо и на новите звезди (като мен :lol: ) все пак. :D

Е па точно теб с Ван много те коментираме , като човека ХИКС! :lol: Кефиш на макс :D

EDIT: Забравих да спомена по-горе и КАЛОЗ като един от хората , които наистина уважавам! :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:46

тука има мн пекани хора те си знаят кои са ама и такива които пораждат мн проблеми

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:54

аххаха вие сте баси издребнелите хора празници са ко ми се карате за некфа тъпа игра и ко ми пишете по 2435 реда кой ша ви чете романите ай спрете се не се излагайте !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 00:57

TroY Gonzo написа:
аххаха вие сте баси издребнелите хора празници са ко ми се карате за некфа тъпа игра и ко ми пишете по 2435 реда кой ша ви чете романите ай спрете се не се излагайте !!!

Ахахахаха , добре го каза :lol: Прав си , но просто не можах да се въздържа като се говорят глупости само , а и нещо Реван почна доста против мен да приказва :oops:

Аз се спирам вече , че не съм човек , който обича да спами , казах си всичко , което трябва :lol: Ае весели празници на всички! :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 01:37

Мене някъде споменал ли си ме , че не ми се чете романа :) :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2007 02:45

ей ай стига сте се карали... не схванах много проблемацията в случая но май става за кавга между някой участници-е не можете ли сами да си я разрешите ебаси... тия празници мразници никой не му дреме, псувате се ала бала!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com