Darker Than Black написа:Но все пак,именно на глупавите спорове се гради форумната популярност...
То това хубаво, ама какъв е смисълът?
Darker Than Black написа:Ти наистина не си от най-бързите май,а? Другият път ще знам да ти рисувам всичко,което искам да ти кажа!Така поне ще съм сигурен,че такъв свръх ЕнтЕлЕгЕнтЕн чаляк,като твоя милост ще го разбере... Много ефектно измъкване с класовото несъответствие бтв!
ПС:Тоя пич,който ми каза за форума вярно не ме е изпързалял:)
Чукопад написа:Казах ти вече бе,като си толкова надъхан ми аре-ходи ги убивай.Никой не те спира.Да ти е казал някой "Дебилчо,недей ходи бий лошите цигани"?Не.Нали беше голям куражлия и си стрелял(или по скоро са ти падали)много снаряди и си ги бил минал с отличен?Ми аре,докажи го.Фащай танка и право в Столипиново.
Valya the Vivisectionist написа:То това хубаво, ама какъв е смисълът?
Darker Than Black написа:А именно,че тяхната родна майчица,под натиска на вторият им баща нехае за тях,за сметка на други-Все едно са и храненичета.
Vermic написа:Два оглозгани глигана грачат и пеят!!!
Време е да спрете да си чешите езиците!Изтъркахте всяка една тема голяма работа като две момчета са се сбили и едното умряло в Америка това е ежедневие!Там хората убиват над 10 човека на училище за 1 месец ний тук за 1 човек голяма гирлотия вдигнахме!
УНДО!!!
Penny написа:ave isus e pokemon ve