СПЕШНО: Концерт около Коледа в София
СПЕШНО: Концерт около Коледа в София
Здрасти пичове.
Значи търся някакъв концерт в периода от 25-ти до 29-ти декември.
Ето какво може да бъде: Опера (доста хубава трябва да е), Балет (май никъде няма, доста търсих...), класическа музика или нещо по-така тийнейджърско.
Значи като цени не повече от 30-40 лева на човек...
Значи става въпрос за София и аз търсих къде ли не - Националната опера и балет е в ремонт... в Музикалния театър всичко е заето... а аз трябва да заведа някъде приятелката ми...тъйче моля ви помогнете ако можете!
Единственото нещо което намерих е някакъв Коледен концерт в НДК на 27-ми с "млади поп изпълнители" ама ми се струва да не е много...тъпо? Какво мислите
Значи търся някакъв концерт в периода от 25-ти до 29-ти декември.
Ето какво може да бъде: Опера (доста хубава трябва да е), Балет (май никъде няма, доста търсих...), класическа музика или нещо по-така тийнейджърско.
Значи като цени не повече от 30-40 лева на човек...
Значи става въпрос за София и аз търсих къде ли не - Националната опера и балет е в ремонт... в Музикалния театър всичко е заето... а аз трябва да заведа някъде приятелката ми...тъйче моля ви помогнете ако можете!
Единственото нещо което намерих е някакъв Коледен концерт в НДК на 27-ми с "млади поп изпълнители" ама ми се струва да не е много...тъпо? Какво мислите
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Кире_Гръчата написа:Ако имаш пара - заведи я некъде у планината на неко хижа , ще си прекарате в пъти по-добре
Добра идея и аз го мислех но няма да стане, не само поради финансови причини.
Аз си мислех най-вече на балет но няма абсолютно никъде в София...
На театър не ми се ходи чак толкова някак си не знам дали пиесата ще е хубава и просто бих го оставил като последна опция

BG-GeorGi написа:
Добра идея и аз го мислех но няма да стане, не само поради финансови причини.
Аз си мислех най-вече на балет но няма абсолютно никъде в София...
На театър не ми се ходи чак толкова някак си не знам дали пиесата ще е хубава и просто бих го оставил като последна опция
Ами ако е за балет или опера със сигурност ще се мъдри програма някъде из нета. Ако не можеш да намериш, значи просто са си дали почивка. За концерти щеше да се знае. В много заведения има музика наживо?

Аз лично не бих препоръчал театър, тоест - момичето трябва да си пада да гледа пиеси, казвам го защото ще трябва да си стоите мирно и спокойно, не е баш удобно място за по-романтична среща. Кино - да, много му дреме на някого какво правите и дали си шушнете от време на време нещо, но на театър? Нах.
От друга страна една комедийка винаги ще ви дойде хубаво, нещо забавно, все пак смеха сближава

Естествено можете да отидете на най-неграмотните актьори и да им се подигравате

Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Гиро мекицата
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Гиро мекицата написа:най-добре заведи момичето на по палачинка с шоколад и пица от лев и нещо да апнете
Пици от лев вече няма.Всички пици са по 1.20;1.40 и нагоре.
Иначе по темата-мисля че има добри пиеси в младежкия.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Sneaky е прав, няма да сбъркаш с театъра ... Виж за някоя комедийка, по възможност потърси някоя в която да участва някое и друго по изявено име, за да не кажеш че си рискувал кой знае кво
... По добре това, отколкото "Като Лъвовете" или квото там каза че е в НДК-то.
ПС - Между другото, от значение е и на каква възраст сте двамата. Малки ли сте, големи ли сте, хубаво ще е да напишеш ...

ПС - Между другото, от значение е и на каква възраст сте двамата. Малки ли сте, големи ли сте, хубаво ще е да напишеш ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Гиро мекицата
BG-GeorGi написа:Малки ли сте, големи ли сте, хубаво ще е да напишеш ...
Аз съм на 17 а тя е 1 година по-малка от мен.
Всичко това почна от идеята че би било хубаво да я заведа на балет а то се оказа че няма и търса нещо сходно
Пробвай нещо подобно - проучи някакви танцови спектакли, из НДКто и т.н. Би трябвало да има нещо подобно ... Модерен балет, хип-хоп танци (не брейк, да не става грешка), по театрите вече дават и мюзикъли където също има танци ... Е такива неща

http://wkoz.net - rap shit 24/7