Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 13:26
мдаааа
В момента играта няма никаква цел. ПвП'то е такова, че няма победа. Дори да пребиеш някого, какво от това?
А вместо да вкарат идеи "какво да правиш с геройчето си щом то удари 76+", те вкарват още 5лвл'а X.x Пълни кретени братче
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 17:09
Голяма гла'ъ ^ ^
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2007 15:35
Здравейте.Много съм горд да ви кажа, че съм първият, който пусна сиидж на крепост в ютюб .Не е нищо специално.Бързах да го кача пък и още съм новичък за виндоус медиа плейър, но все пак се надявам да ви хареса . http://www.youtube.com/watch?v=3MRQ7c_5PbY
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2007 20:19
Лошото на л2 риплеите е, че не показват никакъв текст. Нито по кого биеш, нито с колко, нито кой те бие...
Ние днес цял ден се влачихме по fortress siege. Първо едни нападаха наш фортрес, после ние нападахме чужд, след това помагахме на коалицията... абе часове наред бой.
Siedun обясни им на дриймс за какво са CP колбите, защото горките през цялата си история не са видяли ПвП (освен като бяха в али с нас, а това беше отдавна)
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2007 14:45
Е, стига бе, не са чак толкова зле, хората .Ботове трепят наред .Гипо, ти по-рано ми беше казал, че сървърът е разделен на 2 много силни алианса, като единия подкрепял ботовете, а другият не.Ми, аз поиграх доста време, вече, но все още не мога да разбера кои са тези алианси.Дай малко разяснение за обстановката в сървъра .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2007 15:28
Не на 2 много силни алианса, а на две страни изградени от по няколко алианса.
NoQuarter - (бившето RD) имат адски много ботнати и купени герои. Предишния лидер на алито горе долу поддържаше някакво ниво на сравнително малко ботове. Но откакто Frankee стана али лидер и смениха името - всичките ботове по картата дето са 76+ влязоха там. Вече дори не се обиждат като ги наречеш бот. Привлякоха членовете на най-ботнатото али(съответно вече те са най). От страната на NQ са още xGDLx - също имат доста ботнати герои, специфичното при това али е, че можеш да им избиеш едно парти S grade'ри с едно парти B grade'ри. Прави си сметката колко са зле на пвп. Други от групата им са TitansPatriots - няма да споменавам множеството SS и филмчета, които сме виждали с техни членове да ботят. Ще кажа само, че има филмче, в което самия им али лидер ботва. Помагат им и ally Revelation, но те са по-пасивни.
От наша страна са Divine (клановете TheDivineStratia и Offensive). SacredSteel(всички ги наричат FS). Kaizen(клановете ImmortalNight, Aurora и IMBA). И активните в ПвП само по сийджове DarkSun.
Предполагам, че доста често си чел по хиро чата:"LF Divine, FS, Aurora, IN, darksun..." или пък "LF NQ, Titans, gdl..."
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2007 14:16
Хуху суба ми докарва 212 рън спийд с ww2 + zerk и rabbit spirit totem
|
|
|
|
|
StormChaser
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 05 Юли 2009 20:41
Ех, Lineage II. Колко часове изгубих по тази игра. Минавал съм всички възможни куестове, играл съм всички класове, играл съм на всякакви сървъри, прекарвал съм часове в катакомби и обсади, убивал съм Valakas, Antharas.. Но (с главно Н) всичко това е минало.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 05 Юли 2009 21:12
Радвам се, че сподели Аз пък веднъж като малък се пребих много яко с колелото
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 20 Ное 2009 16:06
Случайно открих темата, мислех си, че е била изтрита между някое от форумните почиствания. Като си чета постовете от преди 5 години (пък и от по-скоро) ми иде да си изтрия акаунта във форума...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 19 Май 2013 13:19
дали тва се играе още?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 19 Май 2013 13:19
дали тва се играе още?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 19 Май 2013 13:41
IC1101 написа: дали тва се играе още? Ти сам прецени
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 19 Май 2013 23:15
На руските (тоест европейските) сървъри също има много народ.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage 2 - всичко Публикувано на: 20 Ное 2015 12:08
Поствам това чисто информативно, макар, че се съмнявам някой да се интересува. https://4gameforum.com/threads/534151/Става въпрос за официален класик л2 сървър, който ще започне от C2. Сървърът се държи от хората, които са официални представители за Л2 в Европа и Русия. Тоест Innova. Играта ще има графичните подобрения от GoD, но ще е модната така, че да има само съдържанието на Л2 C2 и преди това. Има някакви преордъри, които ще дадат възможност да играеш 7 дни преди официалния старт, който пък ориентировъчно е сложен като 15ти декември, макар, че не се знае със сигурност дали ще е тогава или малко по-рано (според някакви тестове). В този класически вариант левълите ще идват по-бавно и от оригиналния Л2 по време на C2. Чисто ориентировъчно - такъв сървър вече има в русия и за около година игра, най-високия лвл е 71, от 75 Яко цикъл. Играта ще е с месечни такси от 10 евро, което е по желание на EU феновете. Това определено е добра новина за хората, които имат опит с кеш шоповете и знаят в какъв боклук се превръща едно ммо с p2w. Това беше моят принос към темата и Л2 като цяло
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|