Интернетмаркетинг и комуникация

Проблеми, съвети, ъпгрейд
apostol
Обратна връзка:

Интернетмаркетинг и комуникация

Мнение от apostol »

ИНТЕРНЕТМАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЯ

Джей Левинсън, бащата на „партизанската реклама”, ни съветва: независимо от това дали общуваш с клиента, гледайки го ви очите, или пък по телефона, факса или Интернет, ти трябва много добре да знаеш, с кого общуваш, с кого си имаш работа.
Един пример: изключително глупаво е да предлагаш каруци на автомобилни състезатели…

Същото важи и за комерсиалния сайт. Казано накратко, всеки бизнесмен трябва много, много добре да познава своята таргет група. Така той ще може по- успешно да комуникира с нея и много по- лесно ще разбере каква е първичната сила, която мотивира неговите потенциални клиенти.

Моят астрологичен сайт например е насочен изцяло към заможните слоеве на обществото. Това си проличава веднага- и от текста, и от социалните гаранти и от общия тон на посланието. Аз много, много добре знам към кого се обръщам с този мой сайт.

И още… Левинсън смята, че смислените въпроси и способността да изслушваш внимателно клиентите са основни методи за изграждане на доверие. Доверие, да доверие! Защото цената и качеството не продават стоката; ДОВЕРИЕТО продава стоката!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Апостол Апостолов

http://www.SuperAstro.net

http://Pisaneto.Wordpress.com
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

То това е много хубаво, но не разбирам защо е пуснато тук в Pcmania , и защо е в специализираният
Аватар
Ледник фир Болг

Мнение от Ледник фир Болг »

Апостолов си има сайт, в който предлага такива платени "уроци", за да прибира парите на лапнишараните. Също е и еврействащо човече, вижте картината в кабинета му:

Изображение

Забележете и тази картинка:

Изображение

Роден кога? Къде? Съгласно кой протокол? Оценка "Мн. добър 4"?

Апостолов, за какви ни имаш тука бре, пиле?

Най-куриозното всъщност е защо той се мъчи да продава някакви книжки за 25 лева, за да не умре от глад, а в същото време знае такива "тайни" с които може да стане милионер. Пълен идиот.

И вижте само цитати от страницата му:

Сергей Станишев:
"Апостол Апостолов е не само велик астролог; той е и голям мислител, истински философ."

Саддам Хюсеин:
"Този велик българин е най-големият пророк на нашето време!"

Симеон Сакс-Кобургготски:
"Апостол Апостолов е астролог от световна класа и се ползва навсякъде с огромен авторитет."

Желю Желев:
"Всичко, което Апостол Апостолов предсказа още през 1990 година, се сбъдна ..."

Разбих се от смях. Найс уан, Апостолов. :)
Наистина не знам какво да напиша тук.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Тук мене ше ме цакат с нечисти сили, пу :lol:
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Бланка за поръчка
(Гарантирам ви, че вашата информация ще остане поверителна и няма да бъде препращана или продавана на трети лица!)
(фирмена политика)
Име: .....................
Фамилия: .....................
E-mail: .....................
Телефон: .....................

Цена: 985 лева.

Мога ли да поръчам 2 комплекта книжки, единя за подарък на мама? :roll: :lol: :roll: :roll: 8) :? :D
Чукопад

Re: Интернетмаркетинг и комуникация

Мнение от Чукопад »

apostol написа:ИНТЕРНЕТМАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЯ

Джей Левинсън, бащата на „партизанската реклама”, ни съветва: независимо от това дали общуваш с клиента, гледайки го ви очите, или пък по телефона, факса или Интернет, ти трябва много добре да знаеш, с кого общуваш, с кого си имаш работа.
Един пример: изключително глупаво е да предлагаш каруци на автомобилни състезатели…

Същото важи и за комерсиалния сайт. Казано накратко, всеки бизнесмен трябва много, много добре да познава своята таргет група. Така той ще може по- успешно да комуникира с нея и много по- лесно ще разбере каква е първичната сила, която мотивира неговите потенциални клиенти.
Моят астрологичен сайт например е насочен изцяло към заможните слоеве на обществото. Това си проличава веднага- и от текста, и от социалните гаранти и от общия тон на посланието. Аз много, много добре знам към кого се обръщам с този мой сайт.

И още… Левинсън смята, че смислените въпроси и способността да изслушваш внимателно клиентите са основни методи за изграждане на доверие. Доверие, да доверие! Защото цената и качеството не продават стоката; ДОВЕРИЕТО продава стоката!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

barai mecha we kureee

EDIT:
Радикален (личен) хороскоп - 350 лв. (175 ? или $ 270 )

Хах,все едно не мога да ида до най-близката будка за вестници и да си купя книжката на Алена,тя е пет лева пък и жената не си рекламира продуктите по най-евтиния възможен начин по разни форуми за игри.

Виждам,че в блога си си дал разни статистики...Ми да,почти всеки използва реклами в сайта си,нали трябва да имат някаква възвръщаемост средствата,които влагаш -.-
Ако го бях видял това нещо по битиви,точно преди Хаус(който току що бе изпуснат от мен,ебаси ламера съм),може би щях да се замисля в достовреността на това,което пишеш,но не съм,тъй че
barai mecha we kureee
И не знам дали си мислиш,че някой тук ще тръгне да плаща на някой,който си рекламира боклуците по най-евтиния възможен начин...с реклама във форум.
Тва дори и аз не го правех,когато бях пуснал първия си сайт и страшно много му се кефех.
Да и рекламки имаше,трийсет стотинки спечелих от него,страшно им се накефих.
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Чукопад написа:ебаси ламера съм

sooo true :roll:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Чукопад

Мнение от Чукопад »

R@Z0R написа:sooo true :roll:

ти явно директно си изхвърчал като тапа от корема на майка си и си паднал право по глава на теракота в болницата,че даже си им избил плочките.не те е срам,да разбиеш теракота в родилното...но нали знаеш-по умният винаги отстъпва.
Аватар
Sandro
Обратна връзка:

Мнение от Sandro »

оп, Апостолчооооо :D
Май само в този форум не беше наспамвал и отнесъл банан в къщи за коледните празници....

Няма такъв човек - по каквото се сети, по това става експерт.

Кога ли с проф. Вучков най-накрая ще се нагушкат да създадат потомство?
Изображение
Изображение
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Тоя е ебати идиота
Аватар
admin
В момента играе: Dreamweaver CS5
Обратна връзка:

Мнение от admin »

:lol: Получих този мейл по повод на банването на спамъра по-горе:

From: "Апостол Апостолов" <apostol@all.bg>
Subject: nishtoshestvo
To: webmaster@pcmania.bg
Date: Sun, 16 Dec 2007 18:04:57 +0200

Az sam bannat zashtoto sam procut i bogat,
a ti si edna anonomna otrepka ot zadnia dvor na Evropa.
Tova e pricinata!

E, poshelavam ti prez Novata godina da hvanesh SPIN i
da puknesh ot nego, nishtoshestvo!
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Апостол написа:bannat zashtoto sam procut i bogat,

In your dreams, creepy.
Този наистина е побъркан. :I'mWithStupid:
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Ахахахахаххахаха :lol:
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Disturbеd написа:Ахахахахаххахаха :lol:

+1
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

Disturbеd написа:Ахахахахаххахаха :lol:
Аватар
Аltеr Ego

Мнение от Аltеr Ego »

Дам, а скита из уеб пространството и един друг упорит идиот - Цветан Банчев, но все още е млад и неопитен. Ще се усъвършенства и тогава ще се смеем всички :)
Аватар
0rmuzd
Обратна връзка:

Мнение от 0rmuzd »

Тоя човек наспами всички по-големи форуми :x , банвайте го за да се отървете от него
Изображение
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

admin написа:Az sam bannat zashtoto sam procut i bogat

Този ако беше прочут и богат, щеше да си пуска рекламите на цяла страница в "24 часа", на цена 4000 лв на излизане, вместо да спами форумите. Бахму мошенника.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Но защо сте го баннали? според мен не прави нищо нередно дори и открита реклама не прави а дава съвети не одобраявам този бан
Аватар
Ледник фир Болг

Мнение от Ледник фир Болг »

iddqd написа:Но защо сте го баннали?

Защото е пълен douchebag. (еба ли го как се превежда)
Наистина не знам какво да напиша тук.
Публикувай отговор