SeldoM написа:
Пиратските сървъри нямат нищо общо с оригинала ама нищо общо
Иначе аз играя в оригинала в Емерисс
точно така оригинала си е оригинал .. и аз играя в Емерисс след като смених няколко сървъра тоя ме кефи най-много около 10 бг гилдии повечето са пичове .. как ти се казва героя
The Chameleon написа:
Ако сме на близард ще играем няколко човека, не цялото пцм, лол Пък и наистина май не си струва на Близз.. като има сървъри като него ама безплатни..
П.п. А , да.. може да сформираме едно Скайп Чатче, че да е по-удобно..
Бате не ти пожелавам да цъкаш в Близзард защото така ще се Филмираш и аз говорех така неща близард и тн. ама кат го видях и докато се осъзная 70-ка Druid 66-rogue и са успях да спря ама ако ми се до играе става лошо а да играеш в пиратските сървъри няма никакъв смисъл Всичко го знаят
Във wow.wnet.ua има български гилдс и от двете страни на войната, аз съм от ордата (естествено). Честичко сме по десетина човека от гилда онлайн, повечето над 40 левел. Абе като за пиратка е стабилен сървара, та ако сте още навити можете да се обадите (скайпа ви гарантира най-вероятен отговор, но и тук може да погледна).
/offtopic Верно има много българи орда в тоя realm Emeriss Аз играх WoW орда в Executus PvP навремето,който е в една battlegroup-a с Emeriss и доста често в AV срещах гилдии и хора с български имена..кви времена бяха
sagara-kun написа:
Абе Хами и Вермик играят в Близард вече
Хамелеона играе в Близз.... АВХАХХВАХАХАХХАХ
ВХАХАХХАХАХхахаха
хаххахаиахииахахаха
лелеееее колко глупости наговори той за УоУ, а сега плаща за да играе. Хамелеоне, много ниско падна. Не за играенето, ами защото си утъпка думите толкоз здраво, че чак идея си нямаш Закачи те и тебе УоУ-а с кукичката и сега няма пускане