Последици от подражаването на метълистите
-
SkyDrifter
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
SneakyDude написа:Изумяваш ме. Колко тона простотия има у тебе, бе?
"Сдухан загубеняк" е, защото са го пребили двама по-големи от него, в гръб? И най-жалкото е, че мнозинството българи са мизерници като тебе, със селския манталитет на "щом имам по-голем бицепс от него, баце, съм по-нагоре в хранителната верига".
Мисля, че се наблягаше по-скоро на виртуалните бицепси на метълите, отколкото на тези на чалгарите. Нали се сещаш, флъд атака на форума на планета и други такива мизерии. Не знам кое лишено от всякакви занимания, хобита и "риъл лайф" същество, ще се занимава с подобна глупост. Всеки слуша каквото си иска и нищо не можете да направите по въпроса. Като се нафлъди форума на планета какво, чалгарите ще спрат чалгата ли? Оставяйте всеки да си живее живота и си гледайте вашите.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Audiofly написа:Мисля, че се наблягаше по-скоро на виртуалните бицепси на метълите, отколкото на тези на чалгарите. Нали се сещаш, флъд атака на форума на планета и други такива мизерии. Не знам кое лишено от всякакви занимания, хобита и "риъл лайф" същество, ще се занимава с подобна глупост. Всеки слуша каквото си иска и нищо не можете да направите по въпроса. Като се нафлъди форума на планета какво, чалгарите ще спрат чалгата ли? Оставяйте всеки да си живее живота и си гледайте вашите.
Бате, кажи го на ония у дивио изток дека се взрвияват по училищата
джумерки
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Audiofly написа:...Като се нафлъди форума на планета какво, чалгарите ще спрат чалгата ли? Оставяйте всеки да си живее живота и си гледайте вашите.
Не, но ще се почувстваш малко по-щастлив oт стореното дело ^.^
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
sagara-kun написа:Не, но ще се почувстваш малко по-щастлив oт стореното дело ^.^
Едва ли тва е тъпо само изгубено време както казаха по горе гледайте си ваште животи
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Jamaican Herbman написа:
Едва ли тва е тъпо само изгубено време както казаха по горе гледайте си ваште животинема смисъл просто от такива селски прояви падате на тяхното ниво
Че то половината постове в този форум са от селски прояви и няма смисъл от тях
п.п. не, че пледирам за невинен, но там пуснах само 2 поста
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
SneakyDude написа:Изумяваш ме. Колко тона простотия има у тебе, бе?
"Сдухан загубеняк" е, защото са го пребили двама по-големи от него, в гръб? И най-жалкото е, че мнозинството българи са мизерници като тебе, със селския манталитет на "щом имам по-голем бицепс от него, баце, съм по-нагоре в хранителната верига".
Оф тебе да не те напсува човек ... Страдаш от синдрома "форумен сталкер" очевидно
И да загубеняци - да се правите на умни тук, не може да компенсира липсата ви на нормални умения за контактуване ... Хората които не отвръщат на агресивни действия спрямо тях, а се оповават на страничен фактор и се надяват някой да ги отърве не стигат далеч.
Затова и написах че сигурно е писал тук, щото много хора тук ( както и ти очевидно ) обичат да си показват акъла и да хранят всички на "едноклетъчни чехълчета", обаче в истинския живот подвиват опашка пред същите хора които хранят и когато се случи нещо такова отиват при класната да се оплакват.
И между другото - избягвай баналните сравнения - "защото този потребител написа тука така, България е на тва дередже", показват единствено че не си пораснал особено за 6 години писане на простотии във форума.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Добре,ами какво ги бърка тях какво слуша хлапето?Пък и не'къв седмокласник,то е много лесно двама на моите години (доколкото разбрах тия са били клас 9)да набие некъв малък нали?
Тези са тъпи комплексари.Ако например имаха смелоста да нападнат някой на собствената им възраст може би нямаше да ги презирам чак-толкова.
Тези са тъпи комплексари.Ако например имаха смелоста да нападнат някой на собствената им възраст може би нямаше да ги презирам чак-толкова.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко