Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Войната на телешопите
Публикувано на: 13 Дек 2007 10:58

Хорзт Фъкз стоеше и обмисляше ситуацията.
-Лейтенант – внезапно се появи младо момче в престилка. – Ще бъдем атакувани до 5 минути.
-Много добре – отвърна Фъкз. – Момчета, заемете позиции, рекламната армия ще ни атакува съвсем скоро.
-Твърде малко сме, скаутите казаха, че армията им хадхвърля 1000 човека.
-По дяволите Джо, АЗ ПИЯ КАФЕ ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН. Няма да се предам пред тези нищожества. Сега заемете позиции в храстите. Ще атакуваме изненадващо.
Всички се скриха в шубраците и зачакаха войните от рекламната армия. Минаха 10 напрегнати минути.
-Сър, страх ме е. – прошепна един от стоящите до лейтенанта.
-Не се бой, момче, когато всичко това свърши всички ще бъдете повишени до водещи на рекламните блогове за ножове.
-Идват! – извика от единия храст, гърлен глас.
От близкия хълм се задаваха войни без оръжия, но имаха нещо странно на гърба.
-Чакайте още малко... не атакувайте все още – заповяда командващия.
Всички затаиха дъх.

Хората от рекланата армия стояха точно до шубраците, където се криеха войните на Лейтенант Фъкз.
-ЗА ТЕЛЕШОПИТЕЕЕЕЕ! – извика Хорзт Фъкз и ивади два комплекта хенкълбъх ножове от задния си джоб.
Всички тръгнаха след него и съответно взеха свойте оръжия. Някой имаха специялните ножове за плодове, а други държаха остриета за рязане на хляб. Рекламната армия не можа да реагира на момента и започна да се разпада. Войниците падаха прободени с тежки рани.
-ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ НЕЩАСТНИЦИ! – провикна се изгърбена фигура. – Активирайте Козмодисковете.
След това всички се издигнаха във въздуха, като се задържаха там с въздушна струя излизаща от пластмасова лента на гърбовете им.
-Смажете шопите, изватете специялните пайошеци.
Рекламните войни свалиха от гърба си малки кутийки с тиранти и започнаха да стрелят по хората долу.
-Не можеш да устоиш на тази оферта! – извика Фъкз и хвърли нож по един от летящите – всички в окопите! – добави той, хвърляйки се в дупката.
-Сър, половината ни хора са мъртви докладва момчето с престилката.
-Дръж се Джими, трябва да удържим.
Порой от куршими се лееше върху телешопите, един по един те бавно падаха.
-Джон, къде си? – извика лейтенанта.
Джон държеше радиостанцията, а нуждата от подкрепления не можеше да бъде отложена.
-Сър, Джон не е в окопа, още стои в храста.
Фъкз извади уоки токи и извика:
-Джон чуваш ли ме?
-Да сър, не мога да се добера до окопа, скоро ще съм мъртъв, ако някой не ми помогне.
-Дръж се Джон, идвам.
Хорзт Фъкз извади от раницата си малко кафонче с надпис „кълца, реже, пасира, мели”. Отвори кутията и извади бяло устройство. Отвори капака и сложи батерии. После го хвърли нагоре във въздуха.
-Това ще отнеме вниманието им за малко!
Машинката представляваше нещо като пасатор. Четири остриета се въртяха с луда скорост, самонасочващи се към войниците от рекламната армия.
Фъкз излезе от окопа и извика
-Прикривайте ме с водните пушки!
Патрони се лееха на посоки около лейтенанта, а той тичаше с невероятна скорост. Стигна до храста и даде знак на Джон да тръгват.
Летящият пасатор беше свалил трима и още всяваше безредици в летящата армия. Най-накрая го свалиха с няколко куршума, но Джон и Фъкз бяха в окопа.
-Дай радиостанцията!
Джон подаде пластмасово радио, оцветено в зелено
-Тук Хорзт Фъкз, чувате ли ме?
-Слушам Фъкз.
-Искам Няколко Хеличопъра, повтарям Искам Няколко Хеличопъра, под обстрел сме, пратете подкрепления.
-СЪР, ВНИМАВАЙТЕ!
Лейтенантът погледна, че до него се намираше граната с цена 5 лева. Мъжът хвърли радиостанцията и се метна.
-Остава ни само да чакаме... промълви той, докато стреляше с водния пистолет, а край него падаха подчинените му.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 11:30

Админа и неизвестен мазен юзър (предател) се наговарят един ден да баннат Гиро мекицата задето пише кратки разкази.
Една сутрин го склещили във Форумово и го питат "Ей Гиро, що пишеш кратки разкази, бе?!?". И Админа го баннал.
На другата сутрин Гиро влязъл с прокси и изпълнил дневния си оборот от един кратък разказ.
Админа го хванал натясно и го питал "Ей Гиро, що пак пишеш кратки разкази, бе?!?". И го баннал.
Така няколко дена.
Един ден Гиро приловил ЛС от мазния юзър към Админа. Разбрал за новата им тактика.
Щели да склещят Гиро. Ако напише кратък разказ - "Що пишеш кратки разкази?!?" И бан. Ако не пише - "Що не пишеш кратки разкази?!?". И пак бан...
Гиро седнал, обмислил, па написал един дълъг разказ. Админа го хванал пак, спогледал се с мазния юзър и попитал:
-Абе, Гиро, що не пишеш кратки разкази, бе?!?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com