2D написа:Дъъъъ... Все още ли има такова изостанало мислене маа му?! Какво всъщност е патриотизма и има ли той почва у нас или където и да е? (...) Има единствено СЕГА. И това, което е от значение, е не историческият факт, а какво правим СЕГА. (...)
Ти си ми симпатичен и не искам да те обиждам.
Затова ще ти напиша нещо в добър тон, и те моля да прочетеш наистина ВНИМАТЕЛНО следните редове, за да не повтарям, защото когато се повтарям се ядосвам и се изпокарвам с хората.
Така.
Първо.
Ти имаш начин на мислене, който не ти позволява да разбереш родолюбието. Също както ако един човек е с такова психическо увреждане, че не изпитва и капчица обич към родната си майка, никой не може да му обясни рационално ЗАЩО трябва да я обича или какво точно е усещането. Затова и е неразумно подобна тематика да се дискутира от хора, които не могат да се докоснат на същината на въпроса. Това не е обида към личността ти. Аз например не познавам психиката на гейовете и затова се отказах да говоря "против" тях.
Сега вие "патриотчета" си мислите, едва ли не, че имате някакъв дълг, към тези хорица (...) Произходът на човека няма значение. Убийци, крадци, изнасилвачи, психопати - има ги навсякъде. Както навсякъде има добри, възпитани, благородни и щедри хора. Народността не е общ знаменател.
Второ.
Не знаеш на какво е базирано родолюбието (според теб девиза ни е "били сме велики, дай да се бием в гърдите и да си искаме Балканите").
Не знаеш и какви са възгледите на един родолюбец по въпроси като самостоятелността на личността (според теб родолюбието означава да съдиш за всички по етническата им принадлежност, или иначе казано, мислиш че родолюбие=расизъм, а това са две отделни неща).
Тези ламери тип циганите-на-сапун нямат нищо общо с патриота, родолюбеца, националиста.
Не си прав и в двете. Наистина те моля да се въздържаш от подобен род коментари. Аз например почти не съм слушал метъл, и макар да имам
впечатление от този стил, не го коментирам с хардкор-метълите от форума.
По въпроси, от които не разбирам, нямам право на мнение.
Искрени поздрави, колега.