Струва ли си Vista?
- Човека Скелет
Струва ли си Vista?
Значи ще си купувам нов комп.1гб рам(но ще си взема още 1) AMD 64 X2 процесор.Самият комп си върви с виста,да идеята ми е дали ще ми върви както трябва и дали ще мога да си ползвам програмките,които ползвам на XP.Ето такъв е компът..[/url]
Следващия път използвай това и пиши на кирилица, в България сме и форумът е на българи и за българи!
- Човека Скелет
Че кво му е на бренда?Аз имам много неща на Canyon и съм доволен
.
Следващия път използвай това и пиши на кирилица, в България сме и форумът е на българи и за българи!
- Gοסgle [Bot]
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Гиро мекицата
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Odin написа:Просто от любопитство,ти пробвал ли си Виста?Най-мразя,такива хора,които си правят заключения за продукт,който дори не са изпробвали.
Много ясно бе ! Точно 5 часа се задържа и отиде по дяволите после. Само човек като види колко по бавна е за игрите и му е достатъчно, ако му тръгнат игрите естествено. А за по старите пс като моя кво да кажем дето няма 1 драйвер ...
- Човека Скелет
Е,по всяко време мога да си сложа XP,така че това не е чак такъв проблем.Просто компът ме кефи и затова
.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Вистата е като скъпоценен камък.
Не е за всеки, защото тя е ювелирен шедьовър и иска ЯКА златна подложка (хардуер), за да блесне с уменията си.
На мен ми движи супер безотказно на слаби машини и мисля, че и на теб с тази конфигурация ще ти движи добре.
Е, трябва малко да й свикнеш.
Първите 5 минути тя зарежда десетки сервизни функции и някак леко бави.
Но ти я остави споко, и на десетата минута Виста ще заспи.
После няма да те предаде цели няколко седмици, без да я изключваш.
Не знам как го прави, но нарочно съм й пускал злоумишлено най-дивите процеси - и тя успява да ги обслужи до един.
Ето това наричам стабилност.
Игриците и те си движат,
аз повече разцъквам в ХР, но Сталкер го врътнах във Виста без никакви проблеми.
Накратко.
Отначало Виста ще ти се стори тромава, но малко след това ще те накара да се влюбиш в нея.
Супер красота, невероятни ефекти, колосална стабилност.
А и винаги можеш да й спреш някои от сервизнте функции и тя да припка като ХР.

Не е за всеки, защото тя е ювелирен шедьовър и иска ЯКА златна подложка (хардуер), за да блесне с уменията си.
На мен ми движи супер безотказно на слаби машини и мисля, че и на теб с тази конфигурация ще ти движи добре.
Е, трябва малко да й свикнеш.
Първите 5 минути тя зарежда десетки сервизни функции и някак леко бави.
Но ти я остави споко, и на десетата минута Виста ще заспи.
После няма да те предаде цели няколко седмици, без да я изключваш.
Не знам как го прави, но нарочно съм й пускал злоумишлено най-дивите процеси - и тя успява да ги обслужи до един.
Ето това наричам стабилност.
Игриците и те си движат,
аз повече разцъквам в ХР, но Сталкер го врътнах във Виста без никакви проблеми.
Накратко.
Отначало Виста ще ти се стори тромава, но малко след това ще те накара да се влюбиш в нея.
Супер красота, невероятни ефекти, колосална стабилност.
А и винаги можеш да й спреш някои от сервизнте функции и тя да припка като ХР.
Нема таа, нема онаа.