Честито 8-ми декември!
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Честит празник на все студенти
Весело изкарване на празнуващите, наздраве от мен иии по-леко с пиячката.
Особено ако сте с компания, хе хе
Ай таз година празник, догодина пак 
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
- Edwin Odesseiron
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ох, как ме боли главата ... Сега се прибирам от Боровец. Това беше най-шибания празник, който някога съм изкарвал - напих се на мотика на 7ми срещу 8ми, при все че си казвах как няма да пипна алкохол, а в нощта на 8ми срещу 9ти част от мен умря и бе достойно погребана под подобаващо количество вино, водка и виктори силвър част от мен, от душата ми. Тъпа работа, а и съм забравил за 2 дни да пиша на клавиатура или още не съм изтрезнял, та се налага да поправям нон-стоп, че пихме и в рейса на връщане с цел окончателно да се довършим. А не съм спал от последния път, когато прекарах вечерта вкъщи...
И все пак, поздрави на колегите и специално на Sophos / Omega-x. Той си знае защо. Благодаря ти, че за пореден път беше на линия, когато станаха съответните събития. Няма да го забравя.
И все пак, поздрави на колегите и специално на Sophos / Omega-x. Той си знае защо. Благодаря ти, че за пореден път беше на линия, когато станаха съответните събития. Няма да го забравя.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Какво сте си изкарали добре бе бе вие нормални ли сте бе. НАПРАВИХ СЕ НА МАРМАЛАД ВЪВ ВЕЛИНГРАД. Ти знаеш ли кво е да се съблечеш гол до долни гащи и да крещиш по коридорите на Хотела бе, нема такова нещо. Как някой ,че си изкара добре ако некой не си извади надървената патерица и не я удари у масата така ,че солниците да фръкнат бе. Еби му майката ... На тор , на тор казвам. Фащаш главата два пъти напрад, между калника и гумата и отзад. После Веселка и пулсира дупето на сутрина, мани ,че си еба майката направо ...
ти май разпускаш мнооо рядкоErebus написа:Какво сте си изкарали добре бе бе вие нормални ли сте бе. НАПРАВИХ СЕ НА МАРМАЛАД ВЪВ ВЕЛИНГРАД. Ти знаеш ли кво е да се съблечеш гол до долни гащи и да крещиш по коридорите на Хотела бе, нема такова нещо. Как някой ,че си изкара добре ако некой не си извади надървената патерица и не я удари у масата така ,че солниците да фръкнат бе. Еби му майката ... На тор , на тор казвам. Фащаш главата два пъти напрад, между калника и гумата и отзад. После Веселка и пулсира дупето на сутрина, мани ,че си еба майката направо ...
тоя 8ми беше спокоен, миналия се напих и нищо не помня още
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
- Kardinala
- В момента играе: шах
- Обратна връзка:
Аз се направих на търнокоп - бях на Ракитово, близо до Велинград и се умножихме по нула с колегите. А очите ми светят още като виетнамски прожектори и се оглеждам като корейски лейтенант
Много яко беше и заигравки с колежките от другия курс
Голямо шоу стана, много съм доволен
жената е гладно, децата и той
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Аз чак сега влизам във форума, та затова и толкова късно честитя празника, ама виждам, че повечето не са се и нуждаели от честитене от моя страна за да си направят веселото. Това е хубаво. Вече дали е хубаво да ви свърши тока и виетнамските прожектори да спрят да светят, отделен въпрос.
Та, със закъснение, но честит празник на всички студенти!
Аз лично бях на хижа Здравец в Родопите... Пихме, ядохме... Общо взето добре. В смисъл, не съм се размазал, ама то съм забелязал, че винаги, когато съм на купон с повод, не ми е толкова готино, а като съм на "спонтанен" купон, най-яко си прекарвам!
Та, със закъснение, но честит празник на всички студенти!
Аз лично бях на хижа Здравец в Родопите... Пихме, ядохме... Общо взето добре. В смисъл, не съм се размазал, ама то съм забелязал, че винаги, когато съм на купон с повод, не ми е толкова готино, а като съм на "спонтанен" купон, най-яко си прекарвам!
Never save anything for the swim back!
Честито със закъснение на всички колеги студенти, надявам се да сте изкарали добре.
Аз бях на Банско ... Повече беше ски екскурзия, отколкото празнуване, но пак биваше ... Готиното беше че се скъсах от каране. Като за първи празник бива, не е като обичайните истории за безпаметно пиянство, но някакси не стана.
Аз бях на Банско ... Повече беше ски екскурзия, отколкото празнуване, но пак биваше ... Готиното беше че се скъсах от каране. Като за първи празник бива, не е като обичайните истории за безпаметно пиянство, но някакси не стана.
http://wkoz.net - rap shit 24/7