Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: избор на озвучителна система?
Публикувано на: 02 Дек 2007 17:28

насочил съм се към
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=21383
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1422
или нещо от сорта в рамките на 100-200 лева максимум
по бях навит на 2.1 обаче всичките 2.1 които намерих са слабички, а искам да ми бумти. Така, че вижте тия 2 варианта и кажете кое по си заслужава или дайте някой друг вариант :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2007 18:10

Първият линк не показва нищо. Luxeon-а е добър главно заради дървото - има по-добра акустика. Разгледай и моделите на Creative в този ценови диапазон. Мисля, че ще са по-добрия избор.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2007 18:18

моя грешка, поправих я. А креатива ми се струва много скъп

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2007 18:53

Скъпи са, но поне знаеш за какво си даваш парите. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2007 19:01

ми на мен ми иглеждат слаби като характеристики. някви 8, 10 вата, малки 2", 3" говорителчета... пък не знам

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2007 20:12

Pifcho написа:
ми на мен ми иглеждат слаби като характеристики. някви 8, 10 вата, малки 2", 3" говорителчета... пък не знам

Да, но като свирят всички колонки заедно, става доста силно. Имам подобни колонки на компа, на които врътката на усилването е на 1/4 и се чува добре в цялата стая, а баса - и извън нея. Усилването на Winamp и на аудиокартата e на 50%.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2007 20:27

ей то голямо постижение да се чува баса извън стаята... мен слушалките ми се чуват извън стаята при затворена врата и на макс ... както и да е :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 22:49

Luxeon e правилния избор ! Аз съм с V-2004 . Препоръчвам ти да си ги купиш директно от вносителя - Торин .
Е тук моя модел съм си го правел 1 към 1 почти с 3д с мах .
Tочно като излезе си го купих, 3 броя май бяха само внесли, чаках месеци до като ги получат. Яко се бях зарибил, а и модела за тогава беше много коол :) Преди това патих много връщах поне 2 пъти други от други фирми, щото бяха некви луди измамници. Даваха ми 2 ра употреба, даже не работещи! Луди проблеми, но това само заради измамници. После разбрах че Торин са вносител и си поръчах и не съм имал проблем. За тея пари това е звука. Иначе е супер една система Сони, но е 1000+ лева. По натам може да си взема LX-998H, имах за кратко преди това и много ме кефат, но както казах бяха пребани и не им работеха всички канали щото бяха 2ра ръка от некви педали.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 22:54

Ми аз съм с 5.1 surround creative и съм много доволен.Не са много мощни колонките,защото са отпреди 3-4 години(4 по 10,1 по 15 и subwoofer 40),но звука е перфектен :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 19:13

Аз бих те насочил към 2.1 защото ако не можеш или няма как да си разположиш колонките правилно ефектът от съраунда е нулев.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 20:09

имам къде да ги разположа, само не знам за събуфера... ако е от дясната страна ще ми бумти повече на дясното ухо, ако е отляво на лявото ухо :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Дек 2007 20:24

Едва ли ще го чуваш повече с едното ухо :lol: Най-много в различните краища да се чува различно - някъде няма да се чува въобще, а другаде ще се чува само бучене. Сложи буфера, така че да се чува най-добре там където стоиш през повечето време.

Профил

Заглавие: Re: избор на озвучителна система?
Публикувано на: 06 Дек 2007 23:15

Pifcho написа:
насочил съм се към
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=21383
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1422
или нещо от сорта в рамките на 100-200 лева максимум
по бях навит на 2.1 обаче всичките 2.1 които намерих са слабички, а искам да ми бумти. Така, че вижте тия 2 варианта и кажете кое по си заслужава или дайте някой друг вариант :)

Аз съм с абсолютно същите като 1вия вариант (PriVileg) и съм повече от доволен :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com