Осмина се бият за банички,девети стреля.

Нещата от живота
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Осмина се бият за банички,девети стреля.

Мнение от Vermic »

Девет души се сбиха,за да разрешат спора кой да си купи първи баничка в смолянския квартал Райково.Въргалът почна в неделя към 3,30 часа след полунощ пред баничарница на връщане от дискотека.Един от участниците в мелето-Валентин Б.,дори произвел изтрел с газов пистолет,за да надделее.От изтрела няма пострадали.4-ма души от с.Смилян се връщали с такси от дискотеката,когато и друго такси стоварило пътници пред същата баничарница.Мелето настанало,защото взели да спорят кое такси е с предимство за купуване на закуски,обясниха полицията.Най-дейните-близнаците Светослав и Валентин от Смилян,са били глобени с решение на районния съд по бързата процедура с 50 и 150 лева за проява на дребно хулиганство.

Тези хора нямат мярка :shock:

Едит:Източник 24 часа.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Каква е тая баничарница дека работи в 3.30 след полунощ ? Не отваряха ли некъде у 6-7 :?
джумерки
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Кире_Гръчата написа:Каква е тая баничарница дека работи в 3.30 след полунощ ? Не отваряха ли некъде у 6-7 :?

И аз в това се усъмни но има вероятност да е денонощен магазин в който да има и закуски.Все пак малката статия във вестника показва и малкота информация на написалия я по темата.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Да ма аз и човек бяхме виждали няколко циганки да се бият пред каулфленд и то яко :lol: едната я биеха с мекици :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Ако имаше и безплатна бозичка и аз щех да се включа :lol:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
botlik3

Мнение от botlik3 »

Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова :shock:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

bOtLik3 написа:Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова :shock:

Съмняваме въпреки големите опашки там няма сбивания или престрелки между гангстери :lol:
Не представяте ли си отивате да ядете голямото междучасие и трябва да се биете като вълци или да се стреляте за да ядете :lol: Ах това първичното в човека за оцеляване е голяма работа :lol:
botlik3

Мнение от botlik3 »

Vermic написа:
Съмняваме въпреки големите опашки там няма сбивания или престрелки между гангстери :lol:
Не представяте ли си отивате да ядете голямото междучасие и трябва да се биете като вълци или да се стреляте за да ядете :lol: Ах това първичното в човека за оцеляване е голяма работа :lol:

Ahahahahа :lol:
Всекидневието ни все повече заприличва на живота в джунглата!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Вий не знаете какви боеве стават в Руската у голямото междучасие :lol:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
The Alternative

Мнение от The Alternative »

Нашата баничарница работеше 24 часа, просто защото беше пълно с около 50 гладни руснаци всяка вечер. То толкоз дискотеки, бла-бла :lol:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Нищо чудно.
Нали знаеш как става селски въргал?
....

Лице А:
- Извинете, столът свободен ли е?
*мълчание няколко секунди*.
Лице Б:
- Абе ти на кой ще ебеш майката, бе?!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

:lol: ебати глупаците
Leach

Мнение от Leach »

Кире_Гръчата написа:Каква е тая баничарница дека работи в 3.30 след полунощ ? Не отваряха ли некъде у 6-7 :?

То ако беше така аз по цяла нощ щях да стоя гладен. Към 2 и 30 обикновено има прясно изпечени банички и саламки. Rape teh salamka!1!!

Изображение
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Бе оставете тая работа, ама зайците в даскало не ги чака светло бъдеще, ако продължат да се предреждат в барчето. Деба и наглите пишлемета, деба. Не помня да съм бил такъв в осми, а и в който и да е, клас, така че ще раздавам правосъдие с кожения... :lol:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

AcTivE написа:Нищо чудно.
Нали знаеш как става селски въргал?
....

Лице А:
- Извинете, столът свободен ли е?
*мълчание няколко секунди*.
Лице Б:
- Абе ти на кой ще ебеш майката, бе?!

Това е някакъв сложен начин за сбиване... на мен са ми забивали директно шамар 5 сек. след като съм застанал на бара, защото съм "непознат". Тъкмо щеше да стане веселото, и един се обади, че съм му роднина, че съм им на гости, и всичко стана ок.
А тези с баничките, ако са имали 1 трезвен, е щял да кара колата, не да взимат такси.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Мноо интересно ми стана - не излизате ли бе ? "Ква е тая баничарница дето бачка в 3 ?" ... Само от Студентски до Лозенец се сещам за три или четири които подминавам всеки път . Не говоря за магазини, а за баничарници с пекарни ... Да не говорим за пици, дюнери и т.н.

Онтопик - нищо ново - миналата седмица некви се бяха клали по същото време пред "Флора Бургер" ... Минавах с аверите оттам, некви патрулки ... Един път, пак на Флората, некви се бяха сбили чий сандвич е станал пръв, даже и един приятел стана да ги разтървава. Нищо невиждано не е със сигурност.

2Д - ама ти търпиш ли ги да се предреждат ? При нас си знаеха мястото, йерархията беше строга ... Не трябва да се допускат своеволия.

Актив - и мен така ми се е случвало - най-си спомням веднъж като бях в 9ти клас на детска дискотека в небезизвестния Амор :
Страшна блъсканица, вървя внимателно, но въпреки това побутвам некъв сигурно 20 годишен чалгаджия (те там не пускаха ако си над 18, сиурно си е крил личната карта в гъзъ). Обръщам се и викам "Извинявай" и си продължавам ... След 5 секунди здрава ръка ми фаща рамото, обръщам се пак и гледам същия гьон, троен на размерите ми, се мръщи и ми вика "Кво ми каза бе ?" ... Викам "Казах ти извинявай" ... "А ти искаш ли да се разберем отвънка ?" ... "За кво да се разбираме бе човек, аз ти казах ИЗВИНЯВАЙ". След като изкрещях последната дума, така че и диджея в другия край на клуба ме чу, онзи най-сетне се усети кво му говоря и си отиде при компанията.

Тъпи копелета с мозъци колко сини сливи дал Бог, сигурно 20 пъти са ми се случвали подобни неща като по-горното, а ако броим и пътите когато някой от компанията с която съм попадне в подобен разговор броя сигурно става трицифрен. Истината е че повечето могат само да приказват и когато им отвърнеш на заканите вече стават сговорчиви. Има и баш селяни, дето не ги боли и да ги набият, само гледат да стане въргала ... Затова съм фен на домашните партита ;) *напоследък обаче няма никви*
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Ф Амор е лудница да :D
Grubby Fan !
Die Moon !
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Да и аз съм голям фен на домашните партита :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Тудор

Мнение от Тудор »

На човек, който иска да се бие, му дай само повод, пък гледай какво става след това. Едва ли приочината за въргала е толкова защото са били много гладни, просто агресията трябва да се излива при първия удобен случай.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
Аватар
The_prophet
Обратна връзка:

Мнение от The_prophet »

Не се учудвам. Ама въобще. Това лято бях на семинар в Смолян и по емпиричен път установих, че не трябва да се доверявам на гръмки имена на дискотеки, например "Елит". "Елитната" дискотека "Елит", която е пълен бардак, е една от двете дискотеки в Смолян. Тя е нещо средно между публичен дом и кръчма с много силна музика с ужасно качество и сепарета. Също по емпиричен път установих, че хората дето ти се репчат там са прекалено тъпи да ги наредиш и прекалено силни, за да ги пребиеш. Разбрах, че единствения начин да се справиш с тях е да се покажеш по - психопат от тях. Например, заплахи от сорта на "Ще ти изям гръкляна" + силен контакт очи в очи + щракване на челюстите, върши прекрасна работа срещу местните побойници, но мен точно тая реплика успя да ме вкара в РПУ - Смолян за 24 часа. :)
Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга! :)
Публикувай отговор